• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonhidrat ve sirkenin dişi beyazlatması

blocaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
65
0
16
Eskişehir
Başlık Karbonat olacak arkadaşlar dalgınlıkla yanlış yazmışım :)
Ben dişlerimi fırçaladıktan sonra yarım çay kaşığı karbonatı küçük bir tabağa koyup üstüne azıcık sirke döküyorum fırçayla dişlerimin heryerine sürüyorum hoş bir tad oluşmasada gerçekten beyazlatıyor :)

Son düzenleme:
Ben dişlerimi fırçaladıktan sonra yarım çay kaşığı karbonhidrati küçük bir tabağa koyup üstüne azıcık sirke döküyorum fırçayla dişlerimin heryerine sürüyorum hoş bir tad oluşmasada gerçekten beyazlatıyor :)

karbonhidrat dediğin dediğin şey karbonat olmasın canım:DDDDDDD

köpürmüyo mu bu karışım?bide sızlatıyo mu? sızlama oluyodur diye ben bu yontemi kullanmıyorum. daha önceden duydugum bi yontem ama cesaet edemedim. diş agrısı yada sızısı bana agır geliyo,fobim var ;)

karbonhidrat dediğin dediğin şey karbonat olmasın canım:DDDDDDD

doğru bişey yapmıyosun arkadaşım..diş minelerini aşındırıp zamanla daha kötü hale getirebilirsin..kalıcı çizkler oluşup zamanla sararıyormuş..dr. lar böyle yöntemleri önermiyor..

dişlerinizin üzerine sürdüğünüz her türlü toz ve asitli şey aşınmasına ve zamanla eskisinden de çok sararmasına sebep olur..

doğru bişey yapmıyosun arkadaşım..diş minelerini aşındırıp zamanla daha kötü hale getirebilirsin..kalıcı çizkler oluşup zamanla sararıyormuş..dr. lar böyle yöntemleri önermiyor..

ıyı de ben yapmıyorum kı bole bı şey karbonhıdrat yazmış onu düzelttım:DDDDDDDD

Back