- 11 Mart 2015
- 607
- 746
-
- Konu Sahibi diyetteyimben
.Canım nasıl gidiyor?
Ben bıraktım gecen hafta hiç yapmadım ve cok yedim
Dün yeniden basladım
Başladığım yere geri döndüm malesef
.
iyi gidiyor. 17 günde 3 kilo gitti. o nedenle henüz bozmadım ben cnm. inşallah da bozmam. bu kez fazla kilolarımdan kesinlikle kurtulmak istiyorum.
sen neden bozdun? kutlama, davet, düğün, gezi falan mı vardı?
geri başlaman, arayı uzatmadan geri başlaman iyi olmuş. inşallah hızla gider fazla kilolarımız.
Yok canım keşke öyle bisey olsa için yanmazdı
Köfte yiyordum sonra kendimi kaybetmişim ekmek arası salatayla falan götürmüşüm.
Ertesi günde nasılsa bozdum diye tatlılara dadandım öyle öyle gitti 1 haftam
Şimdi 20 gün sonra uzun zamandır gormediğim bir arkadasımla buluscam cok kilo almışsın dicek cok uzuluyorum
Kabul edersen bende seninle devam etmek istiyorum kendi konumda tek basıma gitmiyor hiç
ben de o kadar korkuyorum ki bir vesileyle bozulacak diye. hep bir neden olur çünkü illaki.
hızla gelenler hızla giderler. karbonhidrat diyetine hemen uyarsan telafi edersin kaçamaklarını.
benimle devam edebilirsin tabi, hatta istersen diyet yöntemlerri ve deneyimlerimiz bölümünde Pegasus'un açtığı "3 ayda 92 den 62 'ye düştüm" konusuna da katılabilirsin. karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar var orada.
evet canım biliyorum başlarda yazıyordum oraya
sonradan bıraktım
evet canım biliyorum başlarda yazıyordum oraya
sonradan bıraktım
merhaba hoşgeldin, tabi katılabilirsin. karbonhidrat diyeti mi yapıyorsun?merhabaaa....bende sana katılabilirmiyim...28 yasında 75 kiloyum 1.5 yasında oglm var 58 kiloya inmek istiyrm...ama tek basına olmuyo motive edecek arkadasa ihtiyacm varr...
Bugun basladm ama sabah tartlmadm..yrn sabah ac karnina tartlp tam olarak basliycam ins..merhaba, nasıl gitti bugün? geri döndün mü karbonhidrat diyetine?
merhaba hoşgeldin, tabi katılabilirsin. karbonhidrat diyeti mi yapıyorsun?
hayırlı olsun. diyetteymiş gibi hissetmiyor insan. eğer tatlı düşkünlüğün yoksa.Bugun basladm ama sabah tartlmadm..yrn sabah ac karnina tartlp tam olarak basliycam ins..
dün internetim yoktu giremedim..dediğin gibi pegasusa bakıcam mutlaka..çok saol..hayırlı olsun. diyetteymiş gibi hissetmiyor insan. eğer tatlı düşkünlüğün yoksa.
aslında diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz deki Pegasus'un açtığı sayfaya bir göz atsan(3 ayda 92 den 62 ye indim adlı )
Pegasus hergün çikolatasını yiyor. sıfır puanlılarla karnını doyurup sevdiği yiyeceklere yer açıyor.
dün internetim yoktu giremedim..dediğin gibi pegasusa bakıcam mutlaka..çok saol..
bu arada tam 75,0 geldi kilom veeee yolculuğuma basladm hadi hayırlısı..aksama yediklkerimide listelerim inş..
Hadi hayırlı olsun ben de yarın başlıyorum benim durum senden kötü 81(( 1haftalık menü hazırladım kendime yarın başlıyorum ama ben pirinç pilavını bulamadım canım ya Kaç kaşık kaç puan