Karbonhidrat diyeti günlüğüm

28.03.2015 devamı=

öğle 14:15 yemeğimi 2 dilim peynirle geçiştirdim diyelim 1
16:00 'da yediğim de akşam yemeği olsun.
soyalı tavuğun kb değeri (2 kaşık soya sosu 2 puan, 2 kaşık nişasta 18, 1 kaşık susam 1,5, tavuk 0) tamamı 21,5
ben 1/3 ünü yedim yani 7 diyelim veya 8 olsun düz hesap.(nişastam buğday mı /mısır mıydı hatırlayamadım, kavanozdaydı da. )
200 gr kadar lahana turşusu yedim 12 puan (suda beklettim tuzu biraz gitti)

sabah 14+öğle/ikindi 21 =toplam 35
18:30 gibi çay yanı ceviz yerim, bir de 1/2 elma olabilir. 50'yi geçmeden kapatırım sanırım.

Canım nasıl gidiyor?
Ben bıraktım gecen hafta hiç yapmadım ve cok yedim
Dün yeniden basladım
Başladığım yere geri döndüm malesef

Canım nasıl gidiyor?
Ben bıraktım gecen hafta hiç yapmadım ve cok yedim
Dün yeniden basladım
Başladığım yere geri döndüm malesef
.

iyi gidiyor. 17 günde 3 kilo gitti. o nedenle henüz bozmadım ben cnm. inşallah da bozmam. bu kez fazla kilolarımdan kesinlikle kurtulmak istiyorum.

sen neden bozdun? kutlama, davet, düğün, gezi falan mı vardı?
geri başlaman, arayı uzatmadan geri başlaman iyi olmuş. inşallah hızla gider fazla kilolarımız.

.

iyi gidiyor. 17 günde 3 kilo gitti. o nedenle henüz bozmadım ben cnm. inşallah da bozmam. bu kez fazla kilolarımdan kesinlikle kurtulmak istiyorum.

sen neden bozdun? kutlama, davet, düğün, gezi falan mı vardı?
geri başlaman, arayı uzatmadan geri başlaman iyi olmuş. inşallah hızla gider fazla kilolarımız.

Yok canım keşke öyle bisey olsa için yanmazdı:KK48:
Köfte yiyordum sonra kendimi kaybetmişim ekmek arası salatayla falan götürmüşüm.
Ertesi günde nasılsa bozdum diye tatlılara dadandım öyle öyle gitti 1 haftam
Şimdi 20 gün sonra uzun zamandır gormediğim bir arkadasımla buluscam cok kilo almışsın dicek cok uzuluyorum:KK42:
Kabul edersen bende seninle devam etmek istiyorum kendi konumda tek basıma gitmiyor hiç

Yok canım keşke öyle bisey olsa için yanmazdı:KK48:
Köfte yiyordum sonra kendimi kaybetmişim ekmek arası salatayla falan götürmüşüm.
Ertesi günde nasılsa bozdum diye tatlılara dadandım öyle öyle gitti 1 haftam
Şimdi 20 gün sonra uzun zamandır gormediğim bir arkadasımla buluscam cok kilo almışsın dicek cok uzuluyorum:KK42:
Kabul edersen bende seninle devam etmek istiyorum kendi konumda tek basıma gitmiyor hiç

ben de o kadar korkuyorum ki bir vesileyle bozulacak diye. hep bir neden olur çünkü illaki.

hızla gelenler hızla giderler. karbonhidrat diyetine hemen uyarsan telafi edersin kaçamaklarını.
benimle devam edebilirsin tabi, hatta istersen diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz bölümünde Pegasus'un açtığı "3 ayda 92 den 62 'ye indim" konusuna da katılabilirsin. karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar var orada.

ben de o kadar korkuyorum ki bir vesileyle bozulacak diye. hep bir neden olur çünkü illaki.

hızla gelenler hızla giderler. karbonhidrat diyetine hemen uyarsan telafi edersin kaçamaklarını.
benimle devam edebilirsin tabi, hatta istersen diyet yöntemlerri ve deneyimlerimiz bölümünde Pegasus'un açtığı "3 ayda 92 den 62 'ye düştüm" konusuna da katılabilirsin. karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlar var orada.

evet canım biliyorum başlarda yazıyordum oraya
sonradan bıraktım

dün turşu yedim diye iyice ödem oldum galiba. bir de regl olucam yakında.

29.03.2015 aç karına= 73,6 (+700 gr ühüüüü ühüüüü:KK42::KK42::KK42:)
sabah 10:30= 2 haşlama yumurta 0
1 dilim ekmek 12
az peynir 1
2 zeytin 0
ablam biberiye çayı iç dedi, bakalım iyi gelecek mio_O

merhabaaa....bende sana katılabilirmiyim...28 yasında 75 kiloyum 1.5 yasında oglm var 58 kiloya inmek istiyrm...ama tek basına olmuyo motive edecek arkadasa ihtiyacm varr...

evet canım biliyorum başlarda yazıyordum oraya
sonradan bıraktım

merhaba, nasıl gitti bugün? geri döndün mü karbonhidrat diyetine?

merhabaaa....bende sana katılabilirmiyim...28 yasında 75 kiloyum 1.5 yasında oglm var 58 kiloya inmek istiyrm...ama tek basına olmuyo motive edecek arkadasa ihtiyacm varr...
merhaba hoşgeldin, tabi katılabilirsin. karbonhidrat diyeti mi yapıyorsun?

önce dünün devamını yazayım.
29.03.2015 devamı=
öğlen 16:00 = mantar sote 6
haş.brokoli 4
yoğurt 2
kapuska 9
ceviz 4
29.03.2015 toplamı= 38

gelelim bugüne;
30.03.2015 sabah aç karına= 72,9 (-700 oleyy, dünkü + bugün - ye döndü şükür)
sabah 10:00 = 2 yumurtalı omlet 1
az sucuk 1

1 dilim ekmek 12
3 zeytin 0
öğle 15:30= kapuska 9
akşam 19:30= sodalı tavuk puanını bulamadım. şinitselinkini yazıyorum 13,3
3 kaşık yoğurt 2 olsun

ceviz 4
30.03.2015 toplamı= 42,3

Bugun basladm ama sabah tartlmadm..yrn sabah ac karnina tartlp tam olarak basliycam ins..
hayırlı olsun. diyetteymiş gibi hissetmiyor insan. eğer tatlı düşkünlüğün yoksa.
aslında diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz deki Pegasus'un açtığı sayfaya bir göz atsan(3 ayda 92 den 62 ye indim adlı )
Pegasus hergün çikolatasını yiyor. sıfır puanlılarla karnını doyurup sevdiği yiyeceklere yer açıyor.:nazar:

bugün çok kötü bir gündü Türkiye açısından, sevgili günlük. Tüm Türkiye'de elektrikler kesildi. sene 2015!

31.03.2015 sabah aç karına= 73,2 (+300)
sabah 10:30 = 1 haş. yumurta 0
oğlumun yarım bıraktığı omlet 1
ara 13:00 = az yer fıstığı 2
öğle 15:00= dünkü sodalı tavuk yemeğinden 13
akşam 17:30= haş. tavuk 0
az ceviz 2
1 orta kase yoğurt 8
toplam= 26

hayırlı olsun. diyetteymiş gibi hissetmiyor insan. eğer tatlı düşkünlüğün yoksa.
aslında diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz deki Pegasus'un açtığı sayfaya bir göz atsan(3 ayda 92 den 62 ye indim adlı )
Pegasus hergün çikolatasını yiyor. sıfır puanlılarla karnını doyurup sevdiği yiyeceklere yer açıyor.:nazar:
dün internetim yoktu giremedim..dediğin gibi pegasusa bakıcam mutlaka..çok saol..
bu arada tam 75,0 geldi kilom veeee yolculuğuma basladm hadi hayırlısı..aksama yediklkerimide listelerim inş..

Canım maşallah tebrik ederim seni bende bir haftalık liste yaptım 50 puanın üstünde hiç yok 45-50 arasında hep ama sürekli misafirlerim olduğu için olmuyo ama yarın dan itibaren başlıycam bende gelişmelerimi paylaşırım burda malesef evlendikten sonra çok kilo aldım boyum 170 kilom 80 :KK43:(((

eveeettt..
01.04.2015 sabah aç karnına 75,0
sabah 10.00 2 domatesle peynirsiz menemen - 11
1 dilim ekmek - 12
ara 13.00 kahve ( şekersiz ) - 0
16.00 yrm sütlaç - 15
akşam 19.00 yrm porsiyon nohutlu pilav - 15 ( 1 yemek kaşığı nohut vardı fazla fazla 15 dedim)

TOPLAM= 53

haha ilk günden fazla olmus sanırım...yrn daha dikkatli olucamm

Hadi hayırlı olsun ben de yarın başlıyorum benim durum senden kötü 81 :KK43:(( 1haftalık menü hazırladım kendime yarın başlıyorum ama ben pirinç pilavını bulamadım canım ya Kaç kaşık kaç puan

selam günlük
seni unuttum sanma, misafirim vardı. sana yazamasam da defterime yazdım yediklerimi. uygun bir anda listeliycem.
bu sabah 71,6 kg çıktım oleyyy:KK49::-)

dün internetim yoktu giremedim..dediğin gibi pegasusa bakıcam mutlaka..çok saol..
bu arada tam 75,0 geldi kilom veeee yolculuğuma basladm hadi hayırlısı..aksama yediklkerimide listelerim inş..

Hadi hayırlı olsun ben de yarın başlıyorum benim durum senden kötü 81 :KK43:(( 1haftalık menü hazırladım kendime yarın başlıyorum ama ben pirinç pilavını bulamadım canım ya Kaç kaşık kaç puan

hoşgeldiniz kızlarr, ben bugün mutfak tartımı aldım. mutluyum:KK68:
1 kaşık pilav 10 gr imiş. (tabi kaşıktan kaşığa fark var) 2,8 puan diyetkolikte.

X