Karbonhidrat diyeti günlüğüm

kalorisi düşükse yine de gider gibime geliyor çorba ile.

havalar böyle gittikçe hamurişi çekiyor canım yaa

Hergünün hareketli ne güzel. Spora gerek yok. Evle çocuklar yetiyor zaten

zorluyorum aslında çok da hareketli değilim. evdeki spor aletlerimi bi kullanmaya başlasam işte o zaman hareketlencem. Oğlum ilkokula gidiyor büyüdü. kendi başına oynuyor beni pek fazla yormuyor.
pilates matı aldım Oğluma oyuncak oldu. rulo halindeki matı bacağına takıp geziyor.

24.01.2016 pazar akşam hatırla hatırla hatırlaaaaa
2,5 lahmacun yedim galiba.
yetmedi bi de kek yedim galiba.
o günü unutmamın bir nedeni varmış full karbonhidrat

25.01.2016 pzts sabah 74 kg bu rakamı görünce acaba pazar yanlış mı gördüm kilomu dedim. belki de 74,5 idim belki de. yok canım olamaz, uykulu halde tartılsam bile gözlerim böyle olurdu o an
sabah: omlet yedik oğlumla, peynir ve ekmek
sonra ıspanaklı mayalı poğaça yaptım.
iç artınca tekrar azcık hamur yoğurup tavada 3 tane gözleme yaptım
eşim hamsi almış gelmiş, akşama da fırında hamsi

26.01.2016 salı sabah 73,7
sabah 2 haş.yumurta, 8 zeytin, ekmek, peynir
öğle domatesli makarna azcık(oğlum yapmıştım), ıspanak yemeği
akşam kapuskaaa
mısır patlağı

aralarda ceviz, elma, yarım muz naneli çikolata beyaz leblebi
yani pek dikkat etmiyorum. neden mi ? stresliyim.
önümüzdeki günlerde misafirim var, düğün var, giysim yok vs. vs. hava soğuk çıkamıyorum vs vs.

ütüler birikmişti ya sevgili günlükçüm, bugün yapayım dedim ama ütü bozuldu
o da isyan etti, bunların hepsini mi ütülüycem dedi gözü korktu ve bozuldu.
bugünün sporu, çocuklarla(benimki+komşununki) oyun oynamak, gece mutfak toplamak, oğluşa banyo yaptırmak

27.01.2016 74,2
hakettim ben bunu. o kadar aburcubur hamurişi olacağı buydu

sabah 11:00
2 haş.yumurta
peynir
ekmek
7 zeytin

ütüyü tekrar denedim suyunu boşaltıp, çalışacak gibi.
2 kez düşürmüştüm ütü masasından galiba içerde su çatlaktan geçiyor ve devreleri atıyor. (amma uydurdum hee)

tamir mi ettirsem kazanlı ütü mü baksam
dün eşime kızdım, bugün alışveriş yapasım var.
3 tane müzik cd sine 150 tl vermiş gelmiş deli yaaa
biri de evde zaten var olan. ayyy hatırladıkça deliriyorum.

sevgili günlük, diyet günlüğü demeye bin şahit lazım
dün annem kardeşim oğlumla beraber avm ye gittik ama düğün için kendime bişey bakamadım.
erkek kardeşim ve oğlumla alışveriş zor.
çabuk yoruldu keratalar

avm dönüşü kıymalı yoğurtlu makarna yaptım. yalancı mantı gibi.

yetmedi akşama da trileçe yedim biraz da pide

sonuç
28.01.2016 73,9 kg (-300 gr)
2haş.yumurta
peynir
ekmek
5 zeytin

ütü gitti gider, tamir de olmazmış. yenisini alıcam bugün.

Selam
Bu hafta niye böyle olduk ya.
Aynen benimde stresli ve yoğun geçiyor.Hiç yazamadım ne yedim diye. Zaten epey saldım bu hafta...
Moral vd motivasyon lazım acil.
1.5 kavanoz lahana çorbası bekliyor dolapta...Şu iki günde bitirsem mi bilemedim. Hiç keyfim yok

Ayy bende almıştım plates matları da toplar da. Aynı bizde de oyuncak oldu hepsi. Köşede örümcek bağlamakla meşguller...
Bu mevsimde çok zor spor yapmak. Uyumak tek istediğim. İşe güce anca enerji yetiyor valla...

Selam,
lahan çorbası diyetinin sonlarına doğru çorbadan iğreniyor insan. diyet psikolojisi zaten keyif bırakmıyor.
spor + az yemek (yani azaltmaya çabalamak) modeline dönmeliyiz.

soğuk havalarda benim de kıpırdayasım gelmiyor. ama çok da umutsuz değilim kendimden.
bi zamanlar oğlum uyuduktan sonra geç bile olsa sporumu yapardım evde. yine yapabilirim.
ama şimdilerde hiç isteğim yok.

Sevgili Günlükçüm uzun bir aradan sonra merhaba, bana uzun geldi niyeyse belki çok hareketli geçti ondandır.
cuma günü misafirlerim geldi. o gün evi süpürdüm sildim,yemek yaptım,(mercimek çorbası, pirinç pilavı, düdüklüde et, salata) kuaförde saçımı boyattım, misafirleri almaya terminale gidince biraz da ordaki avm elbise üstüne ceket baktım vs.

cmts günü kahvaltı sonrası misafirlerle yine avm gezdik sonra eve dönerken çiğ börek yedik.
gece pişmanlıktan kayısı kaynattım düğünden önce kabızlık problemimi çözeyim diye.

pazar sabahı hep beraber İstanbul a yola çıktık. evde kahvaltı yaptık böylece yolda tost vs yememiş olduk. düğün öncesi buğdaylı yoğurtlu çorba içtim sadece. sonrasında da çok acıkmıştım. cümbür cemaat etli ekmek yemeye gittik, üstüne katmer benzeri tatlı, ve de d.günü pastasından ince bir dilim.(full karbonhidrat)

pzts sabahı menemen ve börek yedik. sonra teyzeme uğradık orda ısrarlar sonucu bulgur pilavı ve etli patlıcan yemeği ayran ve salata yedik. akşam ise 1/2 parça antrikot, 1 kaşık renkli makarna, sonra ise kaymaklı kabak tatlısı(ama süperdi)
1 kaşık irmik helvası, 1 kaşık tahinli ayva tatlısı (yine full karbonhidrat)

salı sabahı ise 1 tane pankek, 1 haş.yumurta, 1 dilim börek bolca grillde bastırılmış yeşil zeytin. akşam üzeri de yoğurtlu karışık bakliyat çorbası, kısır, 1 dal brokoli, elmalı turta (yine bi dolu karbonhidrat)

bugün nihayet evimdeyim.

03.02.2016 çarşamba sabah 74,6 75 olmadığına şükretmeliyim
sabah sade omlet, 5 siyah zeytin, 1 dilimde az esmer ekmek, tadımlık elmalı turta (yanımıza verilmişti yolluk olarak)

lahana çorbası diyetine geçsem hiç fena olmayacak.

Maşallah maşallah ...
diyet değilde nasıl şişmanlarım forumu olmuşuz biz ...
Ben de aynı salmış pozlara devam. Evde yemekte yapmıyorum çocuklar tatilde diye. Kendim abur cubura sardım.Dışardan yemekler falan..
Bi sıkıntı var üzerimde...işler mi karışık benim kafam mı. Ne yapsak ki...

aynen. ne yapıp edip de verdiğim 1 kilocuğu nasıl geri alırım diyeti

bir taraftan yiyor bir taraftan bahaneler/avuntular buluyorum.
çiğ börek = çoktandır yemedim, hem erken vakit yedik, yatana kadar bişey yemem. (yemedim de.)
tatlılar(kabak/irmik/ayva) = hepsi küçük parçalardı caaanııımm (aslında gerçekten de öyleydi) üstüne yeşilçay
börek= geri dönüş yolunda eritirim yollarda kilo veriyorum
kısır= amaan canım bulgur sonuçta
etli ekmek= bi daha hep birlikte ne zaman bir araya gelcez, ye gitsin. hem son dilimi bıraktın ya aferin
katmer benzeri tatlı: aaa iyiymiş, şerbeti yokmuş meğer. antep fıstığı yedim varsaydım yufkası zaten gevrekti ufalandı çatala gelmedi

yani özetle durum vahim

04.02.2016 sabah 11:00 74,0 (-500 gr oleyyy) ponpon kızcelerimmm

2 haş.yumurta
beyaz peynir
6 siyah zeytin
1 dilimden az ekmek
ceviz içi (kabuğunu yemedim yani)

bugün biraz çamaşır yıkayıp kurutcam. hava çok güzel ama esiyor. yarın da yağmur geliyor ve ısı geri düşüyor.
dün oğlumla düğün için alıp da çok kısa geldiğini ince çorapla deneyince sonradan farkettiğim elbiseyi iade edip yerine 3 tane bluz aldım. iyi de oldu. herşeyim spor. işten ayrıldığımdan beri hep salaşım. tabi kilolu iken kıyafet bulamamak beğenmemek de bir etken.

-500 gr.ı dünkü azcık yürüyüşüme ve bolca bluz deneyip çıkarmama bağlıyorum
heee dün ne yedim yazmamışım devamını.
kalvaltıdan sonra oğlanımla avm ye gittik. o kadar çok denedim ki bluzları. oğlanım isyan etti.
sabrettiği için ona yemek ısmarladım orda (yalan, ben de çok acıkmıştım)
03.02.2016 devamı (dün)
öğlen: döner pilav ayran salata (ama porsiyonlar küçüktü ve pilavı oğlumun tabağına aktardım ama ince yufkalardan yedim)
akşam: eski yemeklerden az kapuska, az ıspanak, azcık somon (balık belki bozulmuştur diye devam etmedim yemeye)
çay yanı da 1/2 acıbadem kurabiyesi hani k.fk.s marka olur ya.

04.02.2016 devamı
kahvaltı sonrası temizlik yaptım. evi süpürüp sildim. mutfağı topladım. çamaşır yıkadım kaç posta unuttum.
öğlen 15:00 suları; 10 tane mantısı olan yoğurt dolu bir tabak
akşam az bulgur pilavı azcık da et yedim.

05.02.2016 cuma sabah 73,9 (-100 gr hiç yoktan iyidir)
sabah 2 haş.yumurta, azcık kavurmalı omlet (oğlanımınkinden)
peynir 2 dilim kuruyacak kadar tavada ısıtılmış ekmek, birine t.yağ+bal sürdüm)
16:00 da yine bulgur pilavı ve avuçiçi kadar et yedim.
3 dilim damak çikolata
1 koca kupa limon dilimli yeşilçay

akşama komşuya davetliyiz çaya. yemek yemiycem ki orda ikramlardan tadabileyim. kızmasınlar, küsmesinler. yarın da davetliyiz. dikkat etmem gerek.

bugünün sporu: buzdolabındaki yarım, eski yemekleri attım, birsürü bulaşık çıktı.
hepsi makineye sığmadı elde yıkadım birazını, tencerelerin yani.
az sonra biraz ütü yapabilirim. (olasılık yani, belki de yapmam, hep ütüyü ötelerim bilirsin)

çam. yıkadım kuruttum bugün de. birazdan bi posta daha yıkanmış olacak.
bul.mak. durdu onu da boşaltayım.

daha banyo yapmam lazım, saçlarım kirli. kaçtım ben byeee

günaydın sevgili günlükcüm,

dün akşam sadece bulgur pilavı yedim ama çokk canım çekmişti. sonra da misafirlikte bir parça ıspanaklı börek ile ince bi dilim irmik tatlısı yedim.

06.02.2016 sabah 73,8 (-100 gr) (100gr başı tek ponpon kızce)
henüz kahvaltı yapmadım. acıktım da aslında uyanalı 1 saat oldu.
ama komşunun kızını bekliyoruz kahvaltıya, dün oğlum davet etmiş
12 gibi gelecek, kursu varmış. ben önden yesem yaa, acıkmaya başladım

şu an dün gece yapıp da içmediğim (birden uyku bastırınca) limonlu yeşilçayımı içiyorum.
belki de sakıncalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…