Sevgili Günlükçüm uzun bir aradan sonra merhaba, bana uzun geldi niyeyse belki çok hareketli geçti ondandır.
cuma günü misafirlerim geldi. o gün evi süpürdüm sildim,yemek yaptım,(mercimek çorbası, pirinç pilavı, düdüklüde et, salata) kuaförde saçımı boyattım, misafirleri almaya terminale gidince biraz da ordaki avm elbise üstüne ceket baktım vs.
cmts günü kahvaltı sonrası misafirlerle yine avm gezdik sonra eve dönerken çiğ börek yedik.
gece pişmanlıktan kayısı kaynattım düğünden önce kabızlık problemimi çözeyim diye.
pazar sabahı hep beraber İstanbul a yola çıktık. evde kahvaltı yaptık böylece yolda tost vs yememiş olduk. düğün öncesi buğdaylı yoğurtlu çorba içtim sadece. sonrasında da çok acıkmıştım. cümbür cemaat etli ekmek yemeye gittik, üstüne katmer benzeri tatlı, ve de d.günü pastasından ince bir dilim.(full karbonhidrat)
pzts sabahı menemen ve börek yedik. sonra teyzeme uğradık orda ısrarlar sonucu bulgur pilavı ve etli patlıcan yemeği ayran ve salata yedik. akşam ise 1/2 parça antrikot, 1 kaşık renkli makarna, sonra ise kaymaklı kabak tatlısı(ama süperdi)
1 kaşık irmik helvası, 1 kaşık tahinli ayva tatlısı (yine full karbonhidrat)
salı sabahı ise 1 tane pankek, 1 haş.yumurta, 1 dilim börek bolca grillde bastırılmış yeşil zeytin. akşam üzeri de yoğurtlu karışık bakliyat çorbası, kısır, 1 dal brokoli, elmalı turta (yine bi dolu karbonhidrat)
bugün nihayet evimdeyim.
03.02.2016 çarşamba sabah 74,6 75 olmadığına şükretmeliyim
sabah sade omlet, 5 siyah zeytin, 1 dilimde az esmer ekmek, tadımlık elmalı turta (yanımıza verilmişti yolluk olarak)
lahana çorbası diyetine geçsem hiç fena olmayacak.