61 oldun mu kız cidden?? valla inanamadım..ne cabuk aldın(
Hiç sana yetişecegim aklıma gelmezdi..Çooooook büyük farklar vardı aramızda ama ben de senin gibi çıtır olmak üzereyim :)) ah ah ben bir olsam 60 ne kadar guzel olucak...neyse 1 ayda bakalım ne kadar kilo vericem..cooook merak etmekteyim bakalım..çok ciddi bir gazla başladım çünkü hadi hayirlisi..
ilk rejime başladıgım günü hatırladım resmen, aynı heyecan gene var bende..ne guzel ne guzel :)))
ayyy nolmuş burda ya!valla bakın ben de heyecanlandım.herkes bu anı mı beklermiş:))
hadi bakalım kızlar,hep birlikte başaralım..inşallah!
sabah tereyağında abaza peynir eritmiştim kahvaltıya bizmkilere yememişler,ben yedim.
dün de iyi yemiştim kapanış sağlam olsun diye:))
kızlar ananas var dolapta,tadını da çok sevdim.ne kadardırki kbsi?
herkesi birarada görmek ne güzel. diyet iseği canlandı valla.kızlar herkes farklı diyette yapsa birbirimizle paylaşalım.sohbet etmek motive ediyo bizi.aslıcım ben 61 oldum.ama olsun napalımkilolar vermek için var dime))hem ben seni bekliyom sen gel aynıolalım birlikte verelim
semilunacım super görünüyor menun..akşam yemek hazırlama derdinden kurtulmuş olman da bence en guzel durum :)) artık hiç üşenmeden butun etler önüne gelicek ne guzel..afiyet olsun
pericimm kayıptayım evet hatta nedense kendimi çok ama çok zayıf hissetmeye başladım..Aynaya bakmak çok keyif veriyor artık bana..hiç korkup kaçmıyorum aynalardan..hatta en çirkin ve bakımsız halimde bile fotograflarda gayet normal çıkıyorum..eskiden ablak suratım ve koca vucudumla iğrenç çıkardım..ayyy ne guzel bir gün..tekrar toplaşıyoruz yuppiii...
teşekkürler pericim.az önce ben de baktım besinler.comdan yüksekmiş kbsi
şu ana kadar yediklerim:
yağda yumurta ve peynir(2 kb desek)
50 gr kadar ayçekirdeği(sanırım 6,az önce baktım ama unuttum)
hepsi bu kadar,yaşasın
buzlukta tavuk var acıkırsam sanırım ondan yiycem.ama önce çıkarmam lazım.
sanki bu diyeti daha önce yapmamışım gibi ne yiyeceğimi bilemez haldeyim.
haaa bir de yatmadan activa yiycem çünkü wc probleminden bıktım artık.düzenli kullanmayı düşünüyorum.b.dolabına yığınak yaptıöm.artık tatlı ihtiyacımı da burdan gideririm.
:)))iste bu süpersin önemli olan baslamak sonra gerisi geliyor ama yinede yediklerin bayagi az metabolizman yavaslamasin arada birseyler daha atistir ayrica bagirsaklarin icin hergün sebze yemeye özen göstermelisin
yalniz bu sefer persembe günü kabusun olmak istiyorum malum senin en cok kacamak yaptigin gün o gün aklina yicek birsey geldiginde aklina ben geleyim ve bu hareketim
:13::13::13::13::13:
teşekkürler pericim.az önce ben de baktım besinler.comdan yüksekmiş kbsi
şu ana kadar yediklerim:
yağda yumurta ve peynir(2 kb desek)
50 gr kadar ayçekirdeği(sanırım 6,az önce baktım ama unuttum)
hepsi bu kadar,yaşasın
buzlukta tavuk var acıkırsam sanırım ondan yiycem.ama önce çıkarmam lazım.
sanki bu diyeti daha önce yapmamışım gibi ne yiyeceğimi bilemez haldeyim.
haaa bir de yatmadan activa yiycem çünkü wc probleminden bıktım artık.düzenli kullanmayı düşünüyorum.b.dolabına yığınak yaptıöm.artık tatlı ihtiyacımı da burdan gideririm.
Kızlar bşy sorcam, bu karbonhidrat diyetinde et , yağ, peynir, balık serbest 0 puan yani,aslında hepsi de oldukça kalorili,hadi yağı abartmıyorum da ben eti, peyniri baya yiyorum.hatta midye tava filan bile yedimsiz napıyorsunuz? bi kısıtlama olmalı mı?
Bi de bu diyetle birlikte spor yapılmamalı gibi bşy okumuştum, tecrübeli olanlar ne tavsiye eder? Ben hepi topu 3 kilo filan vermek istiyorum, sporla birlikte mi götürmeliyim?
Son sorum ise günlük 50 puanı dolduruyor musunuz, yoksa böyle 30 larda filan mı geziniyorsunuz?
yiceklerin kalori degerlerini baz almiyacaksin önemli olan kb degerleri. evet yagda kb yok ama abartmadan yiceklerinde yag kullanabilirsin. bence spor yapabiliyorsan yap bu dietde spor yapilmamali diye bir kural yok.normalde kural günde 50 kb'yi gecmemek alisma evresinde bu sinirda kalabilirsin eger kilo veremezsen biraz daha düsürebilirsin her bünye farkli bunu deniyerek kendine bir sinir belirleyebilirsin gerci verecegin kilo fazla degil sen deneme siralarinda bile ideal kilona inmis olursunkolay gelsin
selam kızlar,uyanınca bir actıvıa(15 kb)
az önce de tereyağında eritilmiş abaza ve çerkez peyniri,3 zeytin,1 dilim ekmek(16 kb)
şimdiden 31 kb etti.bu kez sıkı yapıp kendimi bunaltmamaya karar verdim.nitekim sıkı yaptığımda da zayıflayamamıştım zaten.
sabah tartıldım.69.5 kg çıktım.yani 700 gr almışım.
kimsecikler yok yine.pericim yine sabahlamış anlaşılan:))
yumurta haşlıyorum.acıkınca onlardan yerim artıkakşam sinemaya gitmeyi planlıyoruz.coca cola zeromu yanımda bulundurayım diyorum.bakarsınız orda bulamam falan.bugün kbm yüksek oldu dışarda yersek de et ızgara türü yemeyi planlıyorum.
kimsecikler yok yine.pericim yine sabahlamış anlaşılan:))
yumurta haşlıyorum.acıkınca onlardan yerim artıkakşam sinemaya gitmeyi planlıyoruz.coca cola zeromu yanımda bulundurayım diyorum.bakarsınız orda bulamam falan.bugün kbm yüksek oldu dışarda yersek de et ızgara türü yemeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?