Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

oldum şeker.ben çok hızlı alıyorumdikkat etmezsem.hayatım diyet yapmakla geçiyo anlayacağın.düşünmeden yemek yemek hayal gibi benimiçin

gercekten ne güzel oldu yine topigimiz
100 gr ananasda 12.39 kb var

kesinlikle sana katiliyorum önemli olan birlikte motive olarak kilo vermek hangi diet yapildigi hicccc önemli degil biz bu yola beraber ciktik ayni diet ile devam etmesek bile beraber tamamliyalim

senin adina cok sevindim canim insanin ayna ile barisik oolmasi gercekten cok güzel bende türkiyeye gitmeden önce barismistim simdi yine küstüm ama en kisa sürede barisicaz bundan eminim

teşekkürler pericim.az önce ben de baktım besinler.comdan yüksekmiş kbsi
şu ana kadar yediklerim:
yağda yumurta ve peynir(2 kb desek)
50 gr kadar ayçekirdeği(sanırım 6,az önce baktım ama unuttum)
hepsi bu kadar,yaşasın
buzlukta tavuk var acıkırsam sanırım ondan yiycem.ama önce çıkarmam lazım.
sanki bu diyeti daha önce yapmamışım gibi ne yiyeceğimi bilemez haldeyim.
haaa bir de yatmadan activa yiycem çünkü wc probleminden bıktım artık.düzenli kullanmayı düşünüyorum.b.dolabına yığınak yaptıöm.artık tatlı ihtiyacımı da burdan gideririm.

iste bu süpersin önemli olan baslamak sonra gerisi geliyor ama yinede yediklerin bayagi az metabolizman yavaslamasin arada birseyler daha atistir ayrica bagirsaklarin icin hergün sebze yemeye özen göstermelisin
yalniz bu sefer persembe günü kabusun olmak istiyorum malum senin en cok kacamak yaptigin gün o gün aklina yicek birsey geldiginde aklina ben geleyim ve bu hareketim

:13::13::13::13::13:

:)))
valla doğru tespit.1 kutu actıvıada 15 kb varmış.dünden oğlumun yarısını yediği kutuya devam ettim.
8 kb de ona desek etti mi sana 16 kb:))
tavuğu buzluktan indirdim biraz daha yumuşasın kızartıcam belki yanında biraz ekmek yerim.dibinin yağına banmak için:))
canım ben azcık diye başlayınca sonu gelmiyo o yüzden seçenekleri fazlalaştırmak istemiyorum bugünlük.
az önce cıbıl olarak tartıldım 70 geldim ve çoook rahatladım çünkü dün akşam 71lerde gezinmekteydim.yüzüğüm parmağımda rahat oynuyo demekki ödem atmışım.ananas çok iyi bir ödem attırıcıymış bu arada.sanırım onun faydası oldu.
bugünü böyle kapadık diyelim bakalım yarın ne yiycem.ama tatil bitene kadar 2 gün ne yaptım yaptım en çok sıkıntıyı okulda öğle yemeğinde yaşıyorum çünkü.

dünden beridir mahoj...lu bir oyuna takıldım kkda.sırtıma ağrılar girdi ama kalkamıyorum başından.kavun karpuz da yata yata ama ...

Kızlar bşy sorcam, bu karbonhidrat diyetinde et , yağ, peynir, balık serbest 0 puan yani,aslında hepsi de oldukça kalorili,hadi yağı abartmıyorum da ben eti, peyniri baya yiyorum.hatta midye tava filan bile yedim siz napıyorsunuz? bi kısıtlama olmalı mı?
Bi de bu diyetle birlikte spor yapılmamalı gibi bşy okumuştum, tecrübeli olanlar ne tavsiye eder? Ben hepi topu 3 kilo filan vermek istiyorum, sporla birlikte mi götürmeliyim?
Son sorum ise günlük 50 puanı dolduruyor musunuz, yoksa böyle 30 larda filan mı geziniyorsunuz?

aldente çok tebrik ediyorum ,işte başladın yine, yeni,yeniden..kolay gelsin..

yiceklerin kalori degerlerini baz almiyacaksin önemli olan kb degerleri. evet yagda kb yok ama abartmadan yiceklerinde yag kullanabilirsin. bence spor yapabiliyorsan yap bu dietde spor yapilmamali diye bir kural yok.normalde kural günde 50 kb'yi gecmemek alisma evresinde bu sinirda kalabilirsin eger kilo veremezsen biraz daha düsürebilirsin her bünye farkli bunu deniyerek kendine bir sinir belirleyebilirsin gerci verecegin kilo fazla degil sen deneme siralarinda bile ideal kilona inmis olursun kolay gelsin

selam kızlar,uyanınca bir actıvıa(15 kb)
az önce de tereyağında eritilmiş abaza ve çerkez peyniri,3 zeytin,1 dilim ekmek(16 kb)
şimdiden 31 kb etti.bu kez sıkı yapıp kendimi bunaltmamaya karar verdim.nitekim sıkı yaptığımda da zayıflayamamıştım zaten.

sabah tartıldım.69.5 kg çıktım.yani 700 gr almışım.

kimsecikler yok yine.pericim yine sabahlamış anlaşılan:))
yumurta haşlıyorum.acıkınca onlardan yerim artıkakşam sinemaya gitmeyi planlıyoruz.coca cola zeromu yanımda bulundurayım diyorum.bakarsınız orda bulamam falan.bugün kbm yüksek oldu dışarda yersek de et ızgara türü yemeyi planlıyorum.

teşekkür ederim, umarım dediğin gibi hızla kurtulurum fazlalıklardan.herkese kolay gelsin

iki haftalik kacamaktan sonra +700gr bence hicbirsey degil 70'in altinda cikmak bile güzel yani
aynen dedigin gibi asiri SIKMAYA gerek yok o zaman diet biktirici oluyor ve devamliligi olmuyor

aynen ben gece kusuyum

selam kizlar kilo bildirimi yapmadim ama bugün tartildim geçen haftaki kilomdayim, mutluyum en azindan almaddim :)

Biz de eşimle sinemaya giderken çantada, cepte gizlice sokuyoruz light colamızı. İçeride 5 katı fiyata satıyorlar ya sinir oluyorum.

başlangıç geçen hafta bu hafta giden total hedef boy
1-hellinaslı 78 66,6 64,7 1,9 13,3 60 1,63
2- vagus 89,6 83,9 83,1 0,8 6,5 60 1,63
3-semiluna 79 73 72,3 0,7 6,7 58 1,64

çok başarılı bir hafta geçirmişsiniz bayanlar toplamda verilen kilolarda çok güzel hepinizi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…