leyyacim senin öncelikle cokokrem ile vedalasman gerekiyor su an fazla cikman kilo degildir bence hafta sonu yaptigin kacamaklardan dolayi fazla cikiyorsundur ama aninda diete dönüs yaptiginda o fazlalik yerlesmeden hemen gidebilirselam kizlar, ben bugün tartildim, $oka girdimcuma gününe göre tam 1.1kg almi$im, oysa o kadarda kaçamak yapmadim hafta sonu off, in$allah su toplami$imdir, yoksa yikilirim...
bugün yediklerim
sabah
yagsiz kaymak 1
çok az sütle yapilmi$ kahve 0.5
ögle
100gr yagsiz salam 2
toplam 3-4 kb
Sağol canım. Evet bu kilolar gi-de-cek. Başka yolu yok. Ama hızlı ama yavaş yola devam. Bırakmazssak sonunda biz kazanacağız. Yapan yapıyor, biz niye yapamayacakmışız ki??? Hem kaplumbağa yarışı kazanmıştı hatırlarsan
bende iki haftalik aradan sonra yeniden basladim midem büyümüs bende doymak bilmiyorum ama kb degeri düsük yiceklerde sinirlama olmadigi icin rahatlikla ve bolca yiyorum bir hafta sonra vücut alisir ve yemede mutlaka azalma olurDöndümmmm bennnn...
Çok güzel bir meyhane yaptık ve açtık eşimle. Artık koşturmaca kısmı bitti. Cuma, cumartesi açılış vardı. Çok mutlu ve keyifliydim, kendimi de pek bir güzel, pek bir hoş sanıyordum ama fotoğrafları bir gördüm sinirlerim alt üst oldu. Tartılamadım da, pili bitmiş, eşim de yanlış pil almış. Ama o fotoğraflar 10 tartı gücündeydi. Çok aldığımı sanmıyorum çünkü hem koşturmaca hem de stresten çok az yiyebildim. Bir tek bu pazarı eşimle kendimize ayırmıştık, orada biraz abarttım. Pazartesi de sendrom oldu başlayamadım. Bu gün hazır ve nazırım.
Sabah kahvaltısında 3-5 dilim çemensiz hindi pastırma 1 (bunu atıştırmalık olarak da yanıma aldım)
Öğlen ve akşam için de hindi göğüs biftek pişirip koydum 0
1 enginar kalbi 6
Bol yeşil salata 10-15
Planım bu. Ben ilk günler hiç doymuyorum o yüzden sıfır değerlerden biraz fazla yiyorum ama sonra düzene giriyor.
Periciğim hoşgeldin. Vagus tebrik ederim.
leyyacim senin öncelikle cokokrem ile vedalasman gerekiyor su an fazla cikman kilo degildir bence hafta sonu yaptigin kacamaklardan dolayi fazla cikiyorsundur ama aninda diete dönüs yaptiginda o fazlalik yerlesmeden hemen gidebilir
semiluna sende hosgeldin canim gelmenle bir canlilik gelmis cok sevindimtopigimizin eski halini bildigim icin bu sessizlik hic hosuma gitmiyor
dükkaniniz hayirli olsun bol kazanclar dilerim
Kızlar selam hepinize..
Pericim hosgeldin..Semilunacım hayırlı olsun meyhaneniz,özelden yazsana belki geliriz biz de..Bu arada istanbuldaydın di mi sen?
Kızlar ben bu rejim senin o rejim benim gezip duruyorum..
Şimdi de Osman Muftuoglunun 3 gunluk metabolizma hızlandıran bir diyeti var..Ona başladım p.tesi gunu, bugun 3. gunum...Nesfit de yedim bir sure ama oyle bir 2 hafta geçirdim ki misafirli filan, aldım hemen verdiklerimi..Neyse şimdi toparladım gene..
KB diyetine ne zaman dönecegim tam bilemiyorum ama şimdi biraz saglıklı beslenmek istiyorum..Kolestrolum de biraz sınırda çıktı o yuzden et agırlıklı bir diyet düşünmüyorum bir süre..
Muhtemelen istedigim kiloya inince koruma amaçlı en iyi bildigim rejim olan KB yi seçecegim..
Hele bir istedigim kiloya inebilsem..
Bu arada kilo vermedim belki bayadır ama vucudum kesinlikle daraldı..38 beden pantalonlar elbiseler oluyor vucuduma..Bunun da etkisini yürüyüşe baglıyorum..
Her gun 4-5km yürüyoruz havalar saolsun..Yuruyusu kesinlikle bırakmayı dusunmuyorum..Hele de kiloma ulastıktan sonra..Hepinize kolay gelsin kızlar..ben buralardayım,gene yazarım..
bende iki haftalik aradan sonra yeniden basladim midem büyümüs bende doymak bilmiyorum ama kb degeri düsük yiceklerde sinirlama olmadigi icin rahatlikla ve bolca yiyorum bir hafta sonra vücut alisir ve yemede mutlaka azalma olur
canim ya ne güzel moral oldun bize ne güzel seyler yazmissin
Kızlar selam hepinize..
Pericim hosgeldin..Semilunacım hayırlı olsun meyhaneniz,özelden yazsana belki geliriz biz de..Bu arada istanbuldaydın di mi sen?
Kızlar ben bu rejim senin o rejim benim gezip duruyorum..
Şimdi de Osman Muftuoglunun 3 gunluk metabolizma hızlandıran bir diyeti var..Ona başladım p.tesi gunu, bugun 3. gunum...Nesfit de yedim bir sure ama oyle bir 2 hafta geçirdim ki misafirli filan, aldım hemen verdiklerimi..Neyse şimdi toparladım gene..
KB diyetine ne zaman dönecegim tam bilemiyorum ama şimdi biraz saglıklı beslenmek istiyorum..Kolestrolum de biraz sınırda çıktı o yuzden et agırlıklı bir diyet düşünmüyorum bir süre..
Muhtemelen istedigim kiloya inince koruma amaçlı en iyi bildigim rejim olan KB yi seçecegim..
Hele bir istedigim kiloya inebilsem..
Bu arada kilo vermedim belki bayadır ama vucudum kesinlikle daraldı..38 beden pantalonlar elbiseler oluyor vucuduma..Bunun da etkisini yürüyüşe baglıyorum..
Her gun 4-5km yürüyoruz havalar saolsun..Yuruyusu kesinlikle bırakmayı dusunmuyorum..Hele de kiloma ulastıktan sonra..Hepinize kolay gelsin kızlar..ben buralardayım,gene yazarım..
Sen de bizim moral kaynağımızsın, iyi ki döndün tatilden
:)) ay bilmem mi bea kocaman oluyor ellerim ayaklarım.
fekat onun çaresi ne yazam hemen.sabah kahvaltısında maydanoz tüketmek.kesinlikle tavsiye ediyorum.
neden ki 1 ay da 1 kilo acep.spor yapıyormusun? kaç ünite sınırın var bir günde ?
3 günde cok güzel vermissinKızlar selam,
metabolizma hızlandırıcı diyet dedigim
Diyetisyen Güneş Aksüs ve 3 gün diyeti yazarsanız çıkıyor ben şimdi buraya yazıp okuyanların kafasını karıştırmayayım....Daha önce bu diyetin metabolizma için çok iyi oldugunu ve sürekli yedigin için de açlık hissetmedigini yazmışlardı..Ben de denedim 3 gun tam olarak 1.100 gram verdim..Ama tabiki hiç aç kalmadım hatta çok bile geldi herşeyi yemek..
Ben artık KB diyeti degil de bu tarz yagsız diyetleri seçecegim bir süre..
Arzuyla konusuyorum sürekli, dukan çok fena dokundu ona..Butun vucudu kabardı ve alerji oldu..Protein fazla geldi o yuzden bıraktı tabiki..Şimdi tekrar normal rejime döndü rejimi bırakmış degil..
Semilunacım Allah utandırmasın, Ankaraya gelicegim zaman sorarım artık mekanın adını :)
Pericim senin kilo verme durumların ne durumda?
3 günde cok güzel vermissininceliyeyim yicekler bana uygunsa bende denemek isterim ilk dört gün dukan acisindan benimde iyidi fakat o dietin bana uygun olmadigina karar verdim o zamandan beri tavuk balik yemeyi birak ismi bile ürkütüyor
arzuya cok üzüldüm bir dahaki konusmanda gecmis olsun dileklerimi ilet lütfen ama dieti birakmamis olmasinada cok sevindim bir biraklinca ipin ucu kaciyor cünkü. benim bu türkiyeye gidisim diet acisindan hic iyi olmadi asiri yemesemde yediklerimin hem kb acisindan hem kalori acisindan degerleri yüksekti ve koruma yapmadan diet esnasinda böyle uzun bir kacamak yapmak bana fazla kilo olarak geri döndü baskül ile daha yüzlesmedim ama pantolunum her seyi söylüyor giderken giydigim pantolonum belimi acitiyorve su an tam diet yapamiyorum midem büyümüs doymak bilmiyorum ama kb degeri düsük yiceklerden biraz fazla yiyorum:78:
Ahh yaa ne kadar nankör şu kilolar..Aylarca dikkat ediyoruz kaplumbaga hızıyla kilo veriyoruz sonra da 2 hafta diledigimizi yiyince hemen utanmadan geri geliyorlar..En çok bu duruma sinir oluyorum işte cnm yaa..Neyse eminim kilo oturmadan hemen geri göndericeksin onları..
Diyeti incele bakalım aslında olay bitek yağ olayı..Yağı kesiyorsun benim 3 günlük diyette ve gene benzer besleniyorsun..Meyve yok ve baklagil yok..Neyse iyi gidiyorum insallah artık 60 ı görme zamanı geldi..Çok uzak degil ama 1 içinde en geç ulaşmak istiyorum o kiloya..İnsallah burdan da ilan edicem 60 a ulaştıgımı..55 artık biraz hayal gibi görünmeye başladı çünkü..Arzuyla konuştugumda iletecegim iyi dileklerini..Rejimi bırakmak en tehlikelisi..Sanırm biz hayatımız boyunca rejim yapmak durumunda kalacagız..
selam kızlar,
diyeti bıraktığım yaklaşık 15 belki daha fazla emin değilim günlük dönemde başa dönmüş görünüyorum baskülde.havaların düzelmeye başlamasıyla koyuvermem bir oldu maalesef
pericim cuma başlayalım demişsin.anladımki ben kendimi hazır hissedene kadar iyice şişicem o yüzden hazır değilim ama yarın başlangıç yapmak istiyorum tekrar.sen bi gittin bizim motivasyon sıfır oldu bak,bi daha bi yere gitme,gidersen de yaz:))
vaguscum çok iyi gidiyosun,sakın bırakma.sen bu dukanı hakkıyla yapıyorsun ve duraklamadan tamamen çıktın.senin verdiğin kiloları görmek beni mutlu ediyor.
lafın özü kızlar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam diyeti.şimdilk kilomu söylemiyeyim belki şişlik vardır(umuyorum).
iyi geceler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?