hoşgeldin canım.ben burdayım ama iradem tamamen safdışı
bu nedenle yazmak istemiyorum.çabalarımın sonucunu baskülde göremeyince iyice soğudum diyetten.ama vagusu takip ediyorum.sanırım dukan yapıyor hala ve çok güzel kilo veriyor.
nasıldı tatil?anlat bakalım.
aldentecim öyle uzaktan takip etme gel de hep beraber yapalım, ben çok motiveyim, arada dukan topiğine de bakıyorum ama burası benim evim gibi, kilo bildirimlerimi buraya yapıyorum, tarifler vs için dukana bakıyorum..
bu diyet karbonhidrat diyeti mi dukan mı ben anlamadım?? genelde dukan yapanlar yazmışlar. aynı şey değil bildiğim kadarıyla.. konular karışmış sanırım..:97:
Ben bu hafta tartılmadım kızlar ama sanki kg. almış gibi hissediyorum. İnşallah almamışımdır. Ama nedense doymak bilmiyorum. sizlerde öylemisiniz yoksa bana özgü bir şey mi. Bahar havası mı ççarptı nedir.
bu diyet karbonhidrat diyeti mi dukan mı ben anlamadım?? genelde dukan yapanlar yazmışlar. aynı şey değil bildiğim kadarıyla.. konular karışmış sanırım..:97:
güzel bir tesbit.kb diyeti topiği ama farklı paylaşımlar motivasyonu zedeliyor.bende çok eski bir müdavimi olmama rağmen bu nedenle bişi yazamıyorum
Bence mevsim geçişlerinde oluyor şişkinlik. Vücut şaşırıyor, su topluyor. Moralini bozma. Bana ellerim ayaklarım bile şişmiş gibi geliyor bu günlerde.
güzel bir tesbit.kb diyeti topiği ama farklı paylaşımlar motivasyonu zedeliyor.bende çok eski bir müdavimi olmama rağmen bu nedenle bişi yazamıyorum
Bence mevsim geçişlerinde oluyor şişkinlik. Vücut şaşırıyor, su topluyor. Moralini bozma. Bana ellerim ayaklarım bile şişmiş gibi geliyor bu günlerde.
Evet canım ya haklısın sanırım çünkü yüzüğüm parmağımda düşecek gibi duruyordu, şimdi tam ama sabah tartıldım yine 67 kg.yum aslında dijitalimin pili bitmiş diğeri ile tartılıyorum. Seninde böyle mutlu ve enerjik dönmene sevindim canım. dilerim herşey gönlünce olur. Bu kilolar gidecek değilmi gerçi benim ki kaplumbağa hızı ile gidiyor ayda 1 kg. ama olsun geri dönüşü olmasında.
arkadaşlar, burada yani kkde hepimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak ve yeni şeyler paylaşmak için bulunuyoruz diye düşünüyorum ben. Burası kh diyeti topiği ancak dukan yapan biz bir kaç kişi de burada yazıyoruz, aslında daha çok ben yazıyorum son zamanlarda, ama bu bence hem aynı amaca hizmet ettiği hem de çok farklı olmadığı için sorun yaratmayacak bir durum diye düşünüyorum..hem ben dukandan bu topikte haberdar oldum, böyle paylaşımlar olmasa bilemeyecektim..ama yine de herkes ilgili topiğe gitsin derseniz diyecek sözüm yok..
Evet canım ya haklısın sanırım çünkü yüzüğüm parmağımda düşecek gibi duruyordu, şimdi tam ama sabah tartıldım yine 67 kg.yum aslında dijitalimin pili bitmiş diğeri ile tartılıyorum. Seninde böyle mutlu ve enerjik dönmene sevindim canım. dilerim herşey gönlünce olur. Bu kilolar gidecek değilmi gerçi benim ki kaplumbağa hızı ile gidiyor ayda 1 kg. ama olsun geri dönüşü olmasında.
arkadaşlar, burada yani kkde hepimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak ve yeni şeyler paylaşmak için bulunuyoruz diye düşünüyorum ben. Burası kh diyeti topiği ancak dukan yapan biz bir kaç kişi de burada yazıyoruz, aslında daha çok ben yazıyorum son zamanlarda, ama bu bence hem aynı amaca hizmet ettiği hem de çok farklı olmadığı için sorun yaratmayacak bir durum diye düşünüyorum..hem ben dukandan bu topikte haberdar oldum, böyle paylaşımlar olmasa bilemeyecektim..ama yine de herkes ilgili topiğe gitsin derseniz diyecek sözüm yok..
semiluna kesinlikle sana katiliyorum vaguscum lütfen bir yere gitme kb ile dukan arasinda yag orani disinda fark yok beslenme sistemi ayni semilunaninda dedigi gibi burda hepimizi birbirimizi yakindan taniyormusuz gibiyiz ve her türlü paylasimlarimizi yapiyoruz bu sayfadayken detoksda yaptik metabolizma sasirtmak icin kaloride yaptik ama hep burdaydik lütfen burda kal:13:Hayır canım ne alakası var yaaaaSakın gitme bir yere Amaç aynı, hatta iki rejimin temel ilkeleri de aynı. Hadi onu geçtim paylaşımın değeri aynı. Üstelik eskiden beri hepimiz arada detokslar, metabolizmayı şaşırtmak için haftalık farklı rejimler yapıyoruz. Bunları yaparken de burada motive oluyoruz. Ben başka bir rejime geçsem de başka topiğe gitmek istemiyorum, insan yüzyüze tanımasa bile alışıyor paylaştığı insanlara. Aslı nerelerde mesela?? Onu da özledim. O da nefes almak için nesfit rejimi yaptı zamanında ama buradaydı, Chess de gitmiş ki o da hedefine ulaştığı halde burada bize moral veriyordu. Bence bahar rehaveti var topikte ama canlanırız umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?