Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hosbulduk canim aslinda tam tatil sayilmazdi söz icin gittim ama ailemi gördüm bu benim icin tatillerin en güzeli sayilir. tatili insallah yazin gittigimizde yapicam o zaman 6 hafta durucam
gel iste biribirimizi motive edelim yeniden baslamis olursun bende su an zorlaniyorum midem hemen büyümüs doymak bilmiyorum:78: ama kb degeri düsük yiceklerden yiyorum allahtan kahvaltiliklari cok seviyorum hic bir zaman bikmam yani
cumaya kadar kendini hazirla ve cuma basliyalim:13:

aldentecim öyle uzaktan takip etme gel de hep beraber yapalım, ben çok motiveyim, arada dukan topiğine de bakıyorum ama burası benim evim gibi, kilo bildirimlerimi buraya yapıyorum, tarifler vs için dukana bakıyorum..

vaguscum dediklerine katiliyorum bende buraya o kadar alismisimki girmeden yapamiyorum ben kac aydir dietteyim yapamadigim zamanda oldu duraksama dönemlerimde oldu ama hicbir sekilde burdan kopmadim yaz tatili icin halä zamanimiz var insallah diger arkadaslarda bir an önce geri gelirler eski paylasimlarimizi özledim
bu arada azminden dolayi tebrik ederim cok güzel devam ediyorsun

bu diyet karbonhidrat diyeti mi dukan mı ben anlamadım?? genelde dukan yapanlar yazmışlar. aynı şey değil bildiğim kadarıyla.. konular karışmış sanırım..:97:

bi yandan makarna yiyorum bi yandanda topiğe bakıyorum.halim harap .sabah doktorumu izledim genç bir hasta 7 ayda 70 kilo vermiş .yazıklar olsun bana 3-5 kilo veremiyom.

bu diyet karbonhidrat diyeti mi dukan mı ben anlamadım?? genelde dukan yapanlar yazmışlar. aynı şey değil bildiğim kadarıyla.. konular karışmış sanırım..:97:

güzel bir tesbit.kb diyeti topiği ama farklı paylaşımlar motivasyonu zedeliyor.bende çok eski bir müdavimi olmama rağmen bu nedenle bişi yazamıyorum

Ben bu hafta tartılmadım kızlar ama sanki kg. almış gibi hissediyorum. İnşallah almamışımdır. Ama nedense doymak bilmiyorum. sizlerde öylemisiniz yoksa bana özgü bir şey mi. Bahar havası mı ççarptı nedir.

Döndümmmm bennnn...

Çok güzel bir meyhane yaptık ve açtık eşimle. Artık koşturmaca kısmı bitti. Cuma, cumartesi açılış vardı. Çok mutlu ve keyifliydim, kendimi de pek bir güzel, pek bir hoş sanıyordum ama fotoğrafları bir gördüm sinirlerim alt üst oldu. Tartılamadım da, pili bitmiş, eşim de yanlış pil almış. Ama o fotoğraflar 10 tartı gücündeydi. Çok aldığımı sanmıyorum çünkü hem koşturmaca hem de stresten çok az yiyebildim. Bir tek bu pazarı eşimle kendimize ayırmıştık, orada biraz abarttım. Pazartesi de sendrom oldu başlayamadım. Bu gün hazır ve nazırım.

Sabah kahvaltısında 3-5 dilim çemensiz hindi pastırma 1 (bunu atıştırmalık olarak da yanıma aldım)
Öğlen ve akşam için de hindi göğüs biftek pişirip koydum 0
1 enginar kalbi 6
Bol yeşil salata 10-15

Planım bu. Ben ilk günler hiç doymuyorum o yüzden sıfır değerlerden biraz fazla yiyorum ama sonra düzene giriyor.

Periciğim hoşgeldin. Vagus tebrik ederim.

Son düzenleme:

Bence mevsim geçişlerinde oluyor şişkinlik. Vücut şaşırıyor, su topluyor. Moralini bozma. Bana ellerim ayaklarım bile şişmiş gibi geliyor bu günlerde.

Dukan diyeti ile karbonhidrat diyetinin çalışma mantığı aynı, menüleri benzer. Bence burada paylaşılmasında hiç bir sakınca da yok. Hatta atak dönemi bitince yapan arkadaşlar farklı menülerini de bizimle paylaşsa çok güzel olur. Dukan diyetinde tüm menüler düşük karbonhidrat içeriyor. Adı farklı olsa ne olur? Hem bence birbirine aşina olan insanların aynı konuda kalması ayrılmalarından daha güzel.

güzel bir tesbit.kb diyeti topiği ama farklı paylaşımlar motivasyonu zedeliyor.bende çok eski bir müdavimi olmama rağmen bu nedenle bişi yazamıyorum

Sen de bir şeyler yaz ki paylaşımlarımız artsın :) Ben dukan uygulamıyorum mesela ama çok da işime yarıyor tarifler, menüler. Prensip aynı, az ve kaliteli karbonhidrat. Sürekli aynı şeyleri yemektense renk geliyor menülere.

Bence mevsim geçişlerinde oluyor şişkinlik. Vücut şaşırıyor, su topluyor. Moralini bozma. Bana ellerim ayaklarım bile şişmiş gibi geliyor bu günlerde.

Evet canım ya haklısın sanırım çünkü yüzüğüm parmağımda düşecek gibi duruyordu, şimdi tam ama sabah tartıldım yine 67 kg.yum aslında dijitalimin pili bitmiş diğeri ile tartılıyorum. Seninde böyle mutlu ve enerjik dönmene sevindim canım. dilerim herşey gönlünce olur. Bu kilolar gidecek değilmi gerçi benim ki kaplumbağa hızı ile gidiyor ayda 1 kg. ama olsun geri dönüşü olmasında.

:)) ay bilmem mi bea kocaman oluyor ellerim ayaklarım.
fekat onun çaresi ne yazam hemen.sabah kahvaltısında maydanoz tüketmek.kesinlikle tavsiye ediyorum.

neden ki 1 ay da 1 kilo acep.spor yapıyormusun? kaç ünite sınırın var bir günde ?

selam kizlar, ben bugün tartildim, $oka girdim cuma gününe göre tam 1.1kg almi$im, oysa o kadarda kaçamak yapmadim hafta sonu off, in$allah su toplami$imdir, yoksa yikilirim...

bugün yediklerim
sabah
yagsiz kaymak 1
çok az sütle yapilmi$ kahve 0.5
ögle
100gr yagsiz salam 2

toplam 3-4 kb

arkadaşlar, burada yani kkde hepimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak ve yeni şeyler paylaşmak için bulunuyoruz diye düşünüyorum ben. Burası kh diyeti topiği ancak dukan yapan biz bir kaç kişi de burada yazıyoruz, aslında daha çok ben yazıyorum son zamanlarda, ama bu bence hem aynı amaca hizmet ettiği hem de çok farklı olmadığı için sorun yaratmayacak bir durum diye düşünüyorum..hem ben dukandan bu topikte haberdar oldum, böyle paylaşımlar olmasa bilemeyecektim..ama yine de herkes ilgili topiğe gitsin derseniz diyecek sözüm yok..

Hayır canım ne alakası var yaaaa Sakın gitme bir yere Amaç aynı, hatta iki rejimin temel ilkeleri de aynı. Hadi onu geçtim paylaşımın değeri aynı. Üstelik eskiden beri hepimiz arada detokslar, metabolizmayı şaşırtmak için haftalık farklı rejimler yapıyoruz. Bunları yaparken de burada motive oluyoruz. Ben başka bir rejime geçsem de başka topiğe gitmek istemiyorum, insan yüzyüze tanımasa bile alışıyor paylaştığı insanlara. Aslı nerelerde mesela?? Onu da özledim. O da nefes almak için nesfit rejimi yaptı zamanında ama buradaydı, Chess de gitmiş ki o da hedefine ulaştığı halde burada bize moral veriyordu. Bence bahar rehaveti var topikte ama canlanırız umarım.

Sağol canım. Evet bu kilolar gi-de-cek. Başka yolu yok. Ama hızlı ama yavaş yola devam. Bırakmazssak sonunda biz kazanacağız. Yapan yapıyor, biz niye yapamayacakmışız ki??? Hem kaplumbağa yarışı kazanmıştı hatırlarsan

nayır canım ne münasebet.ona bakarsan ben iki rejimide yapmıyorum ama ikisinede yazıyorum.

daha karar veremedimde.birde emzirdiğim için ve zaten protein sevdiğim için kilo veriyorum diyete başlasammı diye düşünüyorum.

semiluna sende hosgeldin canim gelmenle bir canlilik gelmis cok sevindim topigimizin eski halini bildigim icin bu sessizlik hic hosuma gitmiyor
dükkaniniz hayirli olsun bol kazanclar dilerim

semiluna kesinlikle sana katiliyorum vaguscum lütfen bir yere gitme kb ile dukan arasinda yag orani disinda fark yok beslenme sistemi ayni semilunaninda dedigi gibi burda hepimizi birbirimizi yakindan taniyormusuz gibiyiz ve her türlü paylasimlarimizi yapiyoruz bu sayfadayken detoksda yaptik metabolizma sasirtmak icin kaloride yaptik ama hep burdaydik lütfen burda kal:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…