pericim h.g canım.çok sevindim seni gördüğüme.baksana topiğimizsessizliğe büründü((
sadece protein yiyerek zayıflayan bir arkadaşım var. cesaret edip başlayamıyordum . ama gördümki burada bunu deneyen ve bir sürü sonuç alan insan var. bende başlıyorum bakalım nasıl olcak :)
günaydın arkadaşlar,
ben ne zamandır diyet yapamıyorum bu nedenle yazmıyorum da.kendimi hazır hissettiğimde yazıcam inşallah.
perinin gidişiyle dağıldık,bizi en çok o motive ediyordu bir de chess.onlar olmayınca hepimize bir rehavet çöktü.
ideal kiloya ulaşmak şöyle dursun verdiklerimi de aldım.
yani ben yazıp da sizin şevkinizi de kırmayayım bu aralar.
Selam kızlar,
bu diyeti ben 14 yıl once yapıp 16 kilo vermiştim 21 günde.60 kiloya indikden sonra bırakmıştım.3 bucuk yıld once kılo almaya basladım tekrar araya gebelikde girince baya bi kilom var şu an.10 kilo vermem lazım 60 olabilmel için.dukan mı yoksa karbonhıdrat diyeti mi yapsam karar veremiyorum şu an . :26:
o kadar kisa sürede cok fazla vermissin süper
Iki diet arasinda en büyük fark yag orani yagda kisitlama yapmak istemiyorsan kb en uygun
tecrübeli bayanlar çiğ köftenin karbonhidrat değeri kaçtır ya ben sabah yedim 3-4 tane
ama bu diyete başladığıma çok memnunum ince hissediyorum kendimi tek bi sorum daha olacak ayda 1 gün serbest olsa o gün biraz rahat nefes alsam ertesi gün devam ederim aynen nasıl bir fikir?
tecrübeli bayanlar çiğ köftenin karbonhidrat değeri kaçtır ya ben sabah yedim 3-4 tane
ama bu diyete başladığıma çok memnunum ince hissediyorum kendimi tek bi sorum daha olacak ayda 1 gün serbest olsa o gün biraz rahat nefes alsam ertesi gün devam ederim aynen nasıl bir fikir?
evet hatta annem rejimi bırakayım diye kutu kutu çikolatalar alır gelirdi
Bunu yapayım ben yaaaaaaaa
zaten bu diyet öok uzun yapılmıyor diye hatırlıyorum. 1 aydan fazla olmayacak demişti bana karbonhidrat listesini veren arkadaşım.
vagus çok güzel kilo vermi$sin tebrikler
ben bugün tatli $eyler yedim ve 60kb oldu toplamda, yedigime pi$man oldum çünkü farkettimde artik midem tatliyi fazla almiyor, in$allah böyle devam ederim
öyle bir süre sinirlamasi yok aslinda bu sekilde beslenmek en saglikli beslenme sekli . ahmet aydinin yazilarini okumanizi tavsiye ederim
anlasildi kimse geri gelmiyecekgüzel topigimiz resmen yok oldu
hoşgeldin canım.ben burdayım ama iradem tamamen safdışı
bu nedenle yazmak istemiyorum.çabalarımın sonucunu baskülde göremeyince iyice soğudum diyetten.ama vagusu takip ediyorum.sanırım dukan yapıyor hala ve çok güzel kilo veriyor.
nasıldı tatil?anlat bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?