Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim h.g canım.çok sevindim seni gördüğüme.baksana topiğimizsessizliğe büründü((

hosbuldum canim bende seni gördügüme cok sevindim evet gercekten topigimiz acayip sessiz kalmis insallah bundan sonra sende daha aktif olursun ve diger arkadaslarimizda gelir topigimiz yine eski canli haline geri döner:31:

sadece protein yiyerek zayıflayan bir arkadaşım var. cesaret edip başlayamıyordum . ama gördümki burada bunu deneyen ve bir sürü sonuç alan insan var. bende başlıyorum bakalım nasıl olcak :)

kolay gelsin ve aramiza hosgeldin aslinda bu sekilde beslenme en saglikli diet hem ac kalmiyorsun hemde saglikli zayifliyorsun
ahmet aydinin yazilarini okursan daha ikna olabilirsin

günaydın arkadaşlar,
ben ne zamandır diyet yapamıyorum bu nedenle yazmıyorum da.kendimi hazır hissettiğimde yazıcam inşallah.
perinin gidişiyle dağıldık,bizi en çok o motive ediyordu bir de chess.onlar olmayınca hepimize bir rehavet çöktü.
ideal kiloya ulaşmak şöyle dursun verdiklerimi de aldım.
yani ben yazıp da sizin şevkinizi de kırmayayım bu aralar.

aldente ben geldim canim hadi sende gel yeniden basliyalim bende kilo aldim maalesef:27: kac kilo aldigimi bilmiyorum gerci ama türkiyeye giderken giydigim pantolonum belimi acitiyor
hadi gel birbirimizi yeniden motive edelim okullar kapanmadan biraz olsun kilo ver ki yaz tatili icin hazir ol:34:

vagus çok güzel kilo vermi$sin tebrikler:72:

ben bugün tatli $eyler yedim ve 60kb oldu toplamda, yedigime pi$man oldum çünkü farkettimde artik midem tatliyi fazla almiyor, in$allah böyle devam ederim :nazar:

Selam kızlar,
bu diyeti ben 14 yıl once yapıp 16 kilo vermiştim 21 günde.60 kiloya indikden sonra bırakmıştım.3 bucuk yıld once kılo almaya basladım tekrar araya gebelikde girince baya bi kilom var şu an.10 kilo vermem lazım 60 olabilmel için.dukan mı yoksa karbonhıdrat diyeti mi yapsam karar veremiyorum şu an . :26:

Selam kızlar,
bu diyeti ben 14 yıl once yapıp 16 kilo vermiştim 21 günde.60 kiloya indikden sonra bırakmıştım.3 bucuk yıld once kılo almaya basladım tekrar araya gebelikde girince baya bi kilom var şu an.10 kilo vermem lazım 60 olabilmel için.dukan mı yoksa karbonhıdrat diyeti mi yapsam karar veremiyorum şu an . :26:

o kadar kisa sürede cok fazla vermissin süper:nazar:
iki diet arasinda en büyük fark yag orani yagda kisitlama yapmak istemiyorsan kb en uygun:34:

:50:tecrübeli bayanlar çiğ köftenin karbonhidrat değeri kaçtır ya ben sabah yedim 3-4 tane
ama bu diyete başladığıma çok memnunum ince hissediyorum kendimi tek bi sorum daha olacak ayda 1 gün serbest olsa o gün biraz rahat nefes alsam ertesi gün devam ederim aynen nasıl bir fikir?

o kadar kisa sürede cok fazla vermissin süper:nazar:
Iki diet arasinda en büyük fark yag orani yagda kisitlama yapmak istemiyorsan kb en uygun:34:

evet hatta annem rejimi bırakayım diye kutu kutu çikolatalar alır gelirdi :1:
Bunu yapayım ben yaaaaaaaa

:50:tecrübeli bayanlar çiğ köftenin karbonhidrat değeri kaçtır ya ben sabah yedim 3-4 tane
ama bu diyete başladığıma çok memnunum ince hissediyorum kendimi tek bi sorum daha olacak ayda 1 gün serbest olsa o gün biraz rahat nefes alsam ertesi gün devam ederim aynen nasıl bir fikir?

zaten bu diyet öok uzun yapılmıyor diye hatırlıyorum. 1 aydan fazla olmayacak demişti bana karbonhidrat listesini veren arkadaşım.

tam degerini bilmiyorum ama cig köftenin icinde sismis bulgur oldugu icin bulgur pilavi ile kiyaslama yapiyorum 1 kasik bulgur pilavinda 1.6 kb var 3-4 adetde kac kasik bulgur vardir oradan tahmini hesap cikartabilirsin
bu diet maalesef asiri kacamaklari affetmiyor ama serbest günde kb'yi 70-80 arasi tutarsan birsey olmaz

evet hatta annem rejimi bırakayım diye kutu kutu çikolatalar alır gelirdi :1:
Bunu yapayım ben yaaaaaaaa

zaten bu diyet öok uzun yapılmıyor diye hatırlıyorum. 1 aydan fazla olmayacak demişti bana karbonhidrat listesini veren arkadaşım.

öyle bir süre sinirlamasi yok aslinda bu sekilde beslenmek en saglikli beslenme sekli . ahmet aydinin yazilarini okumanizi tavsiye ederim

vagus çok güzel kilo vermi$sin tebrikler:72:

ben bugün tatli $eyler yedim ve 60kb oldu toplamda, yedigime pi$man oldum çünkü farkettimde artik midem tatliyi fazla almiyor, in$allah böyle devam ederim :nazar:

teşekkürler, darısı hepinizin başına, ama başarı için en iyi şey iyice motive olmak..ben daha başlardayım yolum çok uzun, 23kg daha vermem gerek, yani daha verdiğim devede kulak..

başlangıç geçen hafta bu hafta giden total hedef boy
vagus 89,6 85,7 83,9 1,8 5,7 60 1,63
leyya 63,3 63 62,7 0,3 0,6
azra2004 65 60,8 61,2 +0,4 3,8 58 1,65

listeyi anlaşılır yapamadım çünkü evde excel programım yok .zaten çok katılım olmadı motivasyon çok düşük. vagusu ve leyya yı tebrik ediyorum.umarım en kısa zamanda tartıyla barışırız bende 2 ileri 1 geri gidip duruyorum bakalım ne olacak.hepinizi öptüm sevgiler.

gızlar :)) taneri izedim de, sizinle dertleşmek istedim. simdi 22 yaşımdayım, ne bileyim 8 yıl oncesini, 5 yıl oncesini hatırlayacak yaştayım. hatırlıyorum da hep bi zayıflıcam telaşı, hayatın güzelliklerini yaşayamama, ezik hissetme falan filan. karşı cins karşısında asla kendine güvenememe ya da düşük özgüvenden kaynaklanan balon ego... anlayacağınız zihnim açıldı ve ben bu gidişe daha doğrusu hayatımdaki boşluğa dur demeye karar verdim. bir daha asla şişman olmıcam arkadaşlar, en güzel yıllarım bitip tükenmeden dur diyeceğim.

o yüzden bundan sonra aranızda olmayacağım, inşallah buraya bir daha yazmaya geldigimde başarımı sizinle paylaşırım. bu sefer bişeye başlamıyorum, benim hayatım bu şekilde olacak bundan sonra. bu lanetten kurtulmak istiroum.

anlasildi kimse geri gelmiyecek:43: güzel topigimiz resmen yok oldu:58:

hoşgeldin canım.ben burdayım ama iradem tamamen safdışı:17:
bu nedenle yazmak istemiyorum.çabalarımın sonucunu baskülde göremeyince iyice soğudum diyetten.ama vagusu takip ediyorum.sanırım dukan yapıyor hala ve çok güzel kilo veriyor.
nasıldı tatil?anlat bakalım.

hoşgeldin canım.ben burdayım ama iradem tamamen safdışı:17:
bu nedenle yazmak istemiyorum.çabalarımın sonucunu baskülde göremeyince iyice soğudum diyetten.ama vagusu takip ediyorum.sanırım dukan yapıyor hala ve çok güzel kilo veriyor.
nasıldı tatil?anlat bakalım.

aldentecim öyle uzaktan takip etme gel de hep beraber yapalım, ben çok motiveyim, arada dukan topiğine de bakıyorum ama burası benim evim gibi, kilo bildirimlerimi buraya yapıyorum, tarifler vs için dukana bakıyorum..

selam kizlar, yine fazla katilim yok maalesef :(
ben bu hafta sonunu kaçamakla kapattim cumartesi 70kb pazar ise 80-90 kb aldim, telafi edicem in$allah, ama bugün yine çikolata yedim azda olsa
sabah
yagsiz kaymak 1
çokokrem 10
ögle
biraz salam
biraz sosis
biraz balik pane

toplam 13kb

Back