Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aa yine kimse yazmami$, kizlar yazin yaa benim motivasiyonum dü$üyor kimse yazmayinca, tüm gün iyidim ama ak$am dayanamadim :(
sabah ve ögle 3kb
ak$am
balik 2
biraz ekmek 6
biraz salata 2
2 ka$ik yayla çorbasi 6
sivri biber 3
bisküvi ve çikolata 40

toplam 62 off:50::50:

selam canım yayla corbası 2 kasık 6 yazmıssın 1 tabak veye 1 kasesı ne kadar ?

selam kizlar bugün yine sinavlarim vardi yarinda var o yüzden foruma giremiyorum, fakat menümü yazacagim, yarin in$allah kilo almami$ olurum :(
sabah :
1 ka$ik yulaf ve yarim fincan kaymak 2
ögle :
balik pane 6
ara : bitter çikolata 1 kare 3
ak$am
ha$lanmi$ tavuk 0
yarim dlm ekmek 6
ara sütlü çikolata 9
belki az sütle yapilmi$ kahvede içerim 1

toplam 27kb iyi bir gündü umarim bu sefer tartiya yansir :5:

selam kizlar, kimse kilo bildirimi yapmami$ ben yapayim bari :)

ba$langiç 63.3
geçen hafta 63
bu hafta 62.7 !!!!!!!!!!!!!! :52:
kizlar kaç haftadir kilo aliyorum diye aglayip durdum $imdi sevinsemmi bilemiyorum çünkü benim kilo verebilmem neredeyse imkansiz gibiyken haftada 300gr fazla gibime geldi yani su olabilir ama motivasiyon verdi çok mutluyum, aslinda sevinmek istemiyorum çünkü bir kere daha böyle olmu$tu kilo verdim diye sevinirken ertesi gün ayni kiloda çikmi$tim, neyse yediklerimm

sabah: çok az çikolata ve yulaf kepegi 5
ögle : 1 sosis ve bir kalin dlm salam 2

toplam 7 kb

Periciğim hoşgeldin umarım tatilin iyi geçmiştir ve kilo almamışsındır. Ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum. Çünkü regl oldum.

ben de kilo bildirimi yapayım, pek bildiren olmasa da..
başlangıç :89,6
geçen hafta :85,7
bu hafta 83,9
giden 1,8 kg
hedef :60
boy :1,63
bu hafta süper gitti..

hoşgeldin pericim, nasıl geçti seyahatin? buraları epeyce sessizleşti, ben dukana devam ediyorum, sen ne yaptın?

hosbulduk canim gercekten sessizlere bürünmüs burasi ay niye kimse girmemis
kilo almak disinda hersey mükemmeldi ailemi gördüm bundan güzeli olamaz:21:
su anda baskül ile yüzlesmeye cesaretim yok ama hemen diete basliyorum ama dukan ile devam edemicem cünkü et yiyemiyorum su an icim almiyor eti biraz özliyeyim en azindan atak yapmayi düsünüyorum ondan sonra devam edermiyim bilmiyorum:97:

Periciğim hoşgeldin umarım tatilin iyi geçmiştir ve kilo almamışsındır. Ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum. Çünkü regl oldum.

hosbulduk masumcum tatilim mükemmeldi ama maalesef kilo aldim özellikle bilirsiniz dietin devaminda koruma yapilmadiginda ve cok yendiginde verilen kilolar fazlasiyla geri geliyor ve buda benim basima geldi:59: ama yeniden baslamak önemli bugün basladim bile agustosun ortasinda yine gidicem ama bu sefer tam yaz tatili icin fazla kalicam o zamana kadar durmak yok hemen kilolari atmamiz gerekiyor

kizlarrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92:

lütfen gelin artik ve dietimize yeniden hep birlikte devam edelim eski günlerimize geri dönelim topigimiz canlansin

hosbulduk canim gercekten sessizlere bürünmüs burasi ay niye kimse girmemis
kilo almak disinda hersey mükemmeldi ailemi gördüm bundan güzeli olamaz:21:
su anda baskül ile yüzlesmeye cesaretim yok ama hemen diete basliyorum ama dukan ile devam edemicem cünkü et yiyemiyorum su an icim almiyor eti biraz özliyeyim en azindan atak yapmayi düsünüyorum ondan sonra devam edermiyim bilmiyorum:97:

pericim hangi diyeti yaparsan yap önemli değil, önemli olan kilo vermek,kb ile de başlayabilirsin ya da ataksız 1/1 de devam edebilirsin bence, ilk haftalarda et yeme, balık ,yumurta , süt vs..bence 1 haftada toparlarsın hiç merak etme

pericim hangi diyeti yaparsan yap önemli değil, önemli olan kilo vermek,kb ile de başlayabilirsin ya da ataksız 1/1 de devam edebilirsin bence, ilk haftalarda et yeme, balık ,yumurta , süt vs..bence 1 haftada toparlarsın hiç merak etme

cok haklisin canim önemli olan kilo vermek bugün diete basladim bile 3 ay gibi bir sürem var artik ne verirsem:24:

burayi o kadar özlemisimki yazi yazmadan duramiyorum sizler nasil girmeden duruyorsunuz:19:
haydi katilin lütfen sizleri bekliyorum :52::52:

ben de kilo bildirimi yapayım, pek bildiren olmasa da..
başlangıç :89,6
geçen hafta :85,7
bu hafta 83,9
giden 1,8 kg
hedef :60
boy :1,63
bu hafta süper gitti..

bu mesaji atlamisim yeni gördüm süper bir hafta gecirmissin cok güzel kilo vermissin:nazar: tebrik ederim:13:

sadece protein yiyerek zayıflayan bir arkadaşım var. cesaret edip başlayamıyordum . ama gördümki burada bunu deneyen ve bir sürü sonuç alan insan var. bende başlıyorum bakalım nasıl olcak :)

Back