Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar bugünkü menümü 31 puanla kapattım..Kimisi 40 puanın altına düşmek zararlıdır diyor, kimisi 0 karbonla kapatıyor günü..
Acaba hangisi doğrudur, 40 puanın altına düşmeyeyim mi ?:44:

canım 0 alsan da olur mesela dukan diyetindeki gibi, o sana bağlı , halsizlik, yorgunluk hissediyorsan biraz daha fazla kh alırsın. Önemli olan kh ları direkt olarak almamak, mesela meyveden, sebzeden, süt ve yoğurttan al..30-35 civarı ideal aslında

Çok teşekkürler cevabın için..
Sabah sadece 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum 11 karbonu oradan alıyorum zaten onu da yemezsem güçlük çekerim diye düşünüyorum :44:
Onun dışında dediğin gibi meyve ve yoğurttan alıyorum karbonu..İyi madem ben yükseltmeye çalışmayayım, çok teşekkürler

kahvaltıda 4 zeytin 1 dilim peynir yarım salatalık 4 kucuk parca domates cok kucuk ekmek 1 cay kasıgı salca 1 form çay 2 haşlanmıs yumurta 11puan la kapattım :)

selam kizlar, bu hafta misafir falan derken diyet miyet kalmadi ama dün ak$am tekrar ba$ladim, bu hafta daha dikkatli olacagim in$allah

sabah : 1 fincan yagsiz kaymak 2
ögle : ton baligi yiyecegim 0

evet yaa kizlar kimse yok artik, acaba herkes istedigi kiloya ula$timi?
dün 20-25 kb aldim, bugün ise $u ana kadar
sabah : yagsiz kaymak 1
ögle 2 sosis 1 dilim salam 2

toplam 3kb

aa yine kimse yazmami$, kizlar yazin yaa benim motivasiyonum dü$üyor kimse yazmayinca, tüm gün iyidim ama ak$am dayanamadim
sabah ve ögle 3kb
ak$am
balik 2
biraz ekmek 6
biraz salata 2
2 ka$ik yayla çorbasi 6
sivri biber 3
bisküvi ve çikolata 40

toplam 62 off

günaydın arkadaşlar,
ben ne zamandır diyet yapamıyorum bu nedenle yazmıyorum da.kendimi hazır hissettiğimde yazıcam inşallah.
perinin gidişiyle dağıldık,bizi en çok o motive ediyordu bir de chess.onlar olmayınca hepimize bir rehavet çöktü.
ideal kiloya ulaşmak şöyle dursun verdiklerimi de aldım.
yani ben yazıp da sizin şevkinizi de kırmayayım bu aralar.

selam kizlar yaa gerçekten kimse yok, motivasyon yine dü$tü
bugün yediklerim
sabah
1 tatli ka$igi yulaf ezmesiyle 1 yemek ka$igi yagsiz kaymak 2
ögle
2 yumurta 0
1 dl salam 1

toplam 3kb

Merhaba çıtır adayları
Konumuz boşalmış bu aralar. Ben eşimle bir meyhane açmaya çalışıyorum. O nedenle sabah okul öğleden sonra meyhanenin hazırlıkları, tadilatı, gece de ancak köpeklerime bakıp hoop yatak. Ertesi gün sil baştan. Ama herkesi özledim valla. Ben de bu koşturmacada diyet yapamıyorum ama sırf hareket ve stresle bile veriyormuş gibiyim. Cuma bildirim yapacağım. Cuma açılış yapacağız ondan sonra normal düzene geri döneceğim.

selam kizlar yaa gerçekten kimse yok, motivasyon yine dü$tü
bugün yediklerim
sabah
1 tatli ka$igi yulaf ezmesiyle 1 yemek ka$igi yagsiz kaymak 2
ögle
2 yumurta 0
1 dl salam 1

toplam 3kb

Bugün süper gidiyorsun canım ama şu çikolata işinden vazgeçebilsen tam süper olur. Bizim rejime tek uyan en koyu bitter çikolata. Ona alış hiç olmazssa.

selam kızlar bugun öğlen bır dılım peynır 1 puan 1 salaktalık 4 puan 2 sahanda yumurta 1 puan 1 form cay ıctım ve aksam yemekte taze fasulye var kac puan bılıyormusunuz

semiluna hayirli olsun :)
canim bugün en siyah çikolatadan aldim resmen aci ya :) ama tadini çok sevdim :)
buün toplam 53 kb aldim idare eder artik :)

selam kızlar,ben şuan nesfit diyeti yapıyorum,o bitince buna başlıcam,ama bu dietle spor yapılmadığını duydum ve ben haftada 5 gün falan 2 saat spor yapıyorum,bu konuda bilgisi olan var mı?benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…