günayydınnn kızlarrr bi kaç gündür gelemedim yoğundum yine..
ama rejimim tam gaz devam haftasonu bozduğum için pazartesiden beri hiç bozmadan yapıorum. şuan protein günündeyim 5 / 5 yapacağım bu benim cezam :) cumartesiden sonra 5 günde biraz sebze yiyeceğim ... yarın kilo bildirimi yaparım.. ama kendimi nasıl hafif hissediorum anlatamam..
aslıı gelmemişş hiç merak ediorum onudaa.. periyideee çok ösledimm
masumda kayıplarda
vaguss şekerimm ne alemdesin.. rejim süper gidior senin için çok azimlisin güzel sonuçlar alacağız.. pizzanın tarifinii alayımm lütfennnnnnnnn
arkadaslar bırde bişey rica edicem en son lısetenızı yazarmısınız karbonhıdrat degerlerını yanı en fazla 30 yorum okuyabıldım benım ıcın kolaylık olur mutlaka buldugunuz daha fazla sebze meyve vsnın puanları vardır sımdıden tsk ederım:)
evet bizim kb diyetinde kızartma var. örneğin ben köfteyi kızartma olarak yiyorum.yağda sınırmalama yok örneğin ben sık sık konserve ton balığı yiyorum onlarda oldukça yağlı ama bi sıkıntı yok.Arkadaşlar merhaba..
3 aydır diyetteyim ve toplamda 11,5 kilo verdim..Son 5.5 kilom kaldı onu da karbon diyetiyle vermeyi düşünüyorum. Hem vücudumun verme hızı yavaşladı hem de ne zaman protein fazla alsam daha iyi kilo veriyorum diye bu diyete karar verdim.
Herkesin tavsiyesi üzerine ebru akının karbon değer listesini baz aldım kendime ama aklım bir şeye takıldı tereyağ ve sıvıyağ 0 karbon diyor bu doğru mudur
O zaman eti yağda kızartabilir miyiz yani..Bana çok mantıksız geldi ama bir de size danışmak istedim..
Kısmetse yarın başlıyorum, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Ara ara sorularımla rahatsız etmeme kızmazsınız umarım :87:
masumum bir$ey soracagim, dukan yapinca hiçmi karbonhidrat alinmiyor? fark bumu?
burada hangi sayfada olduğunu bilmiyorum bir liste var ama bilen biri söyleyene kadar besinler com a bakarsan besin grupları içinde çoğu besinin kh değerini bulabilirsin
selam arkadaslar :79:
ne güzel yeni arkadaslar katilmis aramiza hepinize hosgeldiniz demek istiyorum ama eski arkadaslar neredecok eksigimiz var insallah yeniden aramizda olurlar bu arada kilo veren arkadaslari kutluyorum
aldentecim gelince yeniden SIKI basliyacagizbende kesin kilo almis olarak dönücem
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?