Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günayydınnn kızlarrr bi kaç gündür gelemedim yoğundum yine..

ama rejimim tam gaz devam haftasonu bozduğum için pazartesiden beri hiç bozmadan yapıorum. şuan protein günündeyim 5 / 5 yapacağım bu benim cezam :) cumartesiden sonra 5 günde biraz sebze yiyeceğim ... yarın kilo bildirimi yaparım.. ama kendimi nasıl hafif hissediorum anlatamam..

aslıı gelmemişş hiç merak ediorum onudaa.. periyideee çok ösledimm :(

masumda kayıplarda :(

vaguss şekerimm ne alemdesin.. rejim süper gidior senin için çok azimlisin güzel sonuçlar alacağız.. pizzanın tarifinii alayımm lütfennnnnnnnn:70::54:

arzucum diyete devam ediyorum hiç bozmuyorum hep pzt günleri tartıldığım için pzt bilgi veririm , 1/1 yapıyorum, bi gün 200gr fala diğer gün 300gr az çıkıyor sonuç pzt..yarın yine kilo bildirimi yaparım..pizzavarinin tarifi ise: 1 yumurta, 1 kaşık light yoğurt, 2 kaşık yörsan böreklik lor, 2 kaşık yulaf,bir yeşil biber ince doğranmış, bunları karıştırdım muffin kalıplarına döktüm üzerine de light dil peyniri koydum fırında 15-20 dk pişirdim, 5 kalıp çıkıyor , yani bütün gün ye..bu akşam da internetten sipariş verdiğim yulaf kepeğim geldi, 2 bardak light süt içine 4 kaşık kepek koydum biraz limon kabuğu rendeledim ve 2 paket de stevya koydum muhallebi oldu, tabii benim gibi gurmeye süper değil ama dukanda yokluk çekmemek için iyi, içine vanilya aroması koyacaktım bulamadım acı badem aroması koydum..:61: bu arada sana da cevap vermiş oldum aldentecim, adet düzenini gelecek hafta göreceğiz ama benim bu aralar biraz garipleşti..

arkadaslar bırde bişey rica edicem en son lısetenızı yazarmısınız karbonhıdrat degerlerını yanı en fazla 30 yorum okuyabıldım benım ıcın kolaylık olur mutlaka buldugunuz daha fazla sebze meyve vsnın puanları vardır sımdıden tsk ederım:):52:

arkadaslar bırde bişey rica edicem en son lısetenızı yazarmısınız karbonhıdrat degerlerını yanı en fazla 30 yorum okuyabıldım benım ıcın kolaylık olur mutlaka buldugunuz daha fazla sebze meyve vsnın puanları vardır sımdıden tsk ederım:):52:

burada hangi sayfada olduğunu bilmiyorum bir liste var ama bilen biri söyleyene kadar besinler com a bakarsan besin grupları içinde çoğu besinin kh değerini bulabilirsin

günaydın bayanlar kilo bildrimi yapıyorum

başlangıç :65
geçen hafta :61,5
bu hafta 60,8
giden 700 gr
hedef :58
boy :1,65

bayanlar bu şekilde hazırlarsanız süper olur.bir- iki arkadaş sitem etmişti geçen hafta tüm bilgileri yazmayıp sadece bu haftaki kilonuzu yazarsanız listeye ekleyemiyorum çünkü eski bilgilerniz yok bende.herkesi kilo bildirimi yapmaya bekliyorum öpüldünüz.:54:

Günaydın kızlar

bugün son bildirimimi yapayım diyorum çünkü baya hedef tam olmasada artık yeteri kadar zayıfladığımı düşünüyorum . Bundan sonra iş korumaya kalıyor umarım koruyabilirim koruyamasam gelirim mutlaka çünkü ben rejim stilimi buldum kesinlikle karbonhidrat rejimi.

Başlangıç kilo : 68
geçen hafta : bildirim yapmadım , önceki hafta 63,4
şuan kilo :63
toplam verilen : 5 kilo
bu hafta verilen :400 gr
boy :1,70
hedef : 60 yazmıştım ama gerek yok diye düşünüyorum .

hepinize başarılar diliyorum . bana yardımcı olan tüm arkadaşlarımada en içten dileklerimle teşekkür ederim. :71::71::71:

günaydin kizlarr

ba$langiç kilo 63.3
bu haftaki kilo 63 (bu hafta ba$ladim diyete)
giden kilo -300gr
boy 161
hedef 53kg

kizlar o kadar dikkat etmeme ragmen 300gr gitmi$ sadece ama inanin ben çok sevindim çünkü ne yaptiysam yinede kilo almi$tim aylardir ilk defa kilo verdigimi gördüm çokta olmasa yinede mutluyum

utanarak bildirim yapıyorum:
bşlngç:72
hedef:65
geçen hafta:68.9:kkk:
bu hafta:69.5
boy:167

en son ne zaman wcye çıktığımı unuttum.içmediğim çer çöp kalmadı,adetim de 1 hafta gecikti.bahanelerim bunlar yani:1:

Arkadaşlar merhaba..
3 aydır diyetteyim ve toplamda 11,5 kilo verdim..Son 5.5 kilom kaldı onu da karbon diyetiyle vermeyi düşünüyorum. Hem vücudumun verme hızı yavaşladı hem de ne zaman protein fazla alsam daha iyi kilo veriyorum diye bu diyete karar verdim.

Herkesin tavsiyesi üzerine ebru akının karbon değer listesini baz aldım kendime ama aklım bir şeye takıldı tereyağ ve sıvıyağ 0 karbon diyor bu doğru mudur :53:
O zaman eti yağda kızartabilir miyiz yani..Bana çok mantıksız geldi ama bir de size danışmak istedim..
Kısmetse yarın başlıyorum, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Ara ara sorularımla rahatsız etmeme kızmazsınız umarım :87:

Arkadaşlar merhaba..
3 aydır diyetteyim ve toplamda 11,5 kilo verdim..Son 5.5 kilom kaldı onu da karbon diyetiyle vermeyi düşünüyorum. Hem vücudumun verme hızı yavaşladı hem de ne zaman protein fazla alsam daha iyi kilo veriyorum diye bu diyete karar verdim.

Herkesin tavsiyesi üzerine ebru akının karbon değer listesini baz aldım kendime ama aklım bir şeye takıldı tereyağ ve sıvıyağ 0 karbon diyor bu doğru mudur :53:
O zaman eti yağda kızartabilir miyiz yani..Bana çok mantıksız geldi ama bir de size danışmak istedim..
Kısmetse yarın başlıyorum, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Ara ara sorularımla rahatsız etmeme kızmazsınız umarım :87:
evet bizim kb diyetinde kızartma var. örneğin ben köfteyi kızartma olarak yiyorum.yağda sınırmalama yok örneğin ben sık sık konserve ton balığı yiyorum onlarda oldukça yağlı ama bi sıkıntı yok.

slm kızlar bende bildirim yapayım bi liste varsa
baslangıç 62 karbon diyetine basladığımda 56
hedef 50
suan 55.5
giden 500gr.
boy 1.55

Kızlar ya bu sabah tartıldım ama tartım dijital olmadığı için gram olarak bilemiyorum. o yüzdeng ene 67 çıktım.

Başlangıç 77,7

Hedef 50

Geçen hafta 67

verilen aynı 67

herkese merhaba, ben de kilo bildirimi yapayım gerçi pzt gününe göre tam kilomu hesaplıyorum ama buraya cumaları bildireyim,
başlangıç :89,6
geçen hafta :86
bu hafta 85,7
giden 300 gr
hedef :60
boy :1,63
biraz az gitti sanırım ama wc sorunu vardı ve adet yaklaştı, umarım onlardandır

selam arkadaslar :79:
ne güzel yeni arkadaslar katilmis aramiza hepinize hosgeldiniz demek istiyorum ama eski arkadaslar nerede:31: cok eksigimiz var insallah yeniden aramizda olurlar bu arada kilo veren arkadaslari kutluyorum:46:
aldentecim gelince yeniden SIKI basliyacagiz:34: bende kesin kilo almis olarak dönücem:59:
hepinizi öptüm:54:

selam arkadaslar :79:
ne güzel yeni arkadaslar katilmis aramiza hepinize hosgeldiniz demek istiyorum ama eski arkadaslar nerede:31: cok eksigimiz var insallah yeniden aramizda olurlar bu arada kilo veren arkadaslari kutluyorum:46:
aldentecim gelince yeniden SIKI basliyacagiz:34: bende kesin kilo almis olarak dönücem:59:
hepinizi öptüm:54:

peri senden haber almak güzel, diyetini çok bozma, verince tüm kilolarımızı nasılsa dilediğimizce yiyeceğiz..

başlangıç geçen hafta bu hafta giden total hedef boy
1 azra2004 65,00 61,50 60,80 700 4.200 58,00 1,65
2 asya77 56,00 56,00 55,50 500 500 50,00 1,55
3 gülaybcn 68,00 63,40 63,00 400 5.000 60,00 1,77
4 vagus 89,60 86,00 85,70 300 3.900 60,00 1,63
4 leyya88 63,30 63,30 63,00 300 300 53,00 1,61
5 masumum 77,70 67,00 67,00 - 10.700 50,00
6 aldente 72,00 68,90 69,50 600 2.500 65,00 1,65

bu hafta yine katılım çok azdı.neyse birincilikte benim kendime hediyem olsun çünkü bugün doğum günüm.(gülaybcn nin boyu 1.70 olacak onu sonradan farkettim)

iyi hafta sonralı bütün annelerin özellikle benim annemin anneler günü kutlu olsun. Umarım herkes haftasonunu benim gibi annesi ve kızıyla geçirecek kadar şanslıdır.:nazar:

selam ben bugun sabah 1 salatalık 1 dılım ekmek yarın domates 4 zeytin 1 dilim peynir (ezine) yedım aksam bıraz marul bır bardak ayran 2 kasık yogurt bır adana 3 kasık sogan soda cok az dondurma 4 kasık bulgur pilavı yedım ve 53 hesapladım kızlar bulgur plavıne puan veremedım cunku bılmıyorum dogrumu hesaplamısın sızce boyum 1.69 kılom 53.3 hedef 50.0:82:

Back