Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar, yine fazla gelen olmami$, bugün 3. günüm arada çikolata yesemde 20kb yi gecmemeye özen gösteriyorum

sabah
krem peynir
1 ka$ik çokokrem 10
ögle
1 büyük ha$lanmi$ sosis 1

toplam 11, ak$am ne yicemi bilmiyorum anneme bagli, bugün sporda yapicam in$allah

bence çok güzel gidiyorsun canım.benim de akşam ne yiyeceğim kendime bağlı:)
sabahki kahvaltıdan sonra yemeğe fırsatım olmadı.öğle arası dişçideydim.gidince aklımdan omlet ya da tavuk geçiyor.gerçi önce omleti yiyip öğle yemeği niyetine akşama da tavuk yersem fena olmaz.

dukan diyetiyle ilgili tariflerin olduğu sitedeki yemekleri inceledim biraz.oldukça iştah açıcı şeyler var.ama yulaf kepeği olmadan çoğunu uygulamak imkansız.ille de ondan mı olması gerekiyor ki,yani farklı bir un kullansak beyaz un dışında olmaz mı acaba?
dukancılarcevaplarınızı bekliyorum.

canim ben bir sosis daha yedim yani iki tane yemi$ oldum acaba kb 2 mi yoksa 1 mi geçerli?
ya ke$ke annemde tavuk yapsa ama sanirim kiymali içli köfte yapicak çünkü masanin üzerinde bayagi kiyma vardi off $imdi yesem bir türlü yemesem bir türlü belkide ak$am eve gittigimde di$arda yedim derimmm :30:

slm kızlar basladan 400 küsür sayfalara kadar coğunu okudum bu diyet cok kafama yattı ve bugün basladım eğer burda bi liste felan yapıyosanız bende katılmak istiyorum kızlar
bugünkü yediklerim şöyle
sabah 1 yumurta az peynir 1 küçük dilim t.b.ekmeği
kahvaltıya gittim bi yere orda tekrar az yumurta ve peynir yedim
öğlen 3 sosis 1 köfte burger
ara salatalık kk kaşar peynir
akşam ıspanak yumurtalı 1 kaşık yoğurt salatalık peynir taze soğanla salata yapıp yedim
gün içinde 3 bardak kola zero içtim 2 lt suiçtim
30 dk koşu bantıyla yürüyüş yaptım
hesabıma göre 39 puan olmus
sizce listem nasıl kızlar

bence çok güzel gidiyorsun canım.benim de akşam ne yiyeceğim kendime bağlı:)
sabahki kahvaltıdan sonra yemeğe fırsatım olmadı.öğle arası dişçideydim.gidince aklımdan omlet ya da tavuk geçiyor.gerçi önce omleti yiyip öğle yemeği niyetine akşama da tavuk yersem fena olmaz.

dukan diyetiyle ilgili tariflerin olduğu sitedeki yemekleri inceledim biraz.oldukça iştah açıcı şeyler var.ama yulaf kepeği olmadan çoğunu uygulamak imkansız.ille de ondan mı olması gerekiyor ki,yani farklı bir un kullansak beyaz un dışında olmaz mı acaba?
dukancılarcevaplarınızı bekliyorum.

canım yulaf kepeği olsa iyi olur tabii, ben şimdiye kadar yulaf ezmesini mixerın pudra şekeri yapıcısında öğüttüm un gibi oldu onu kullandım ama ankaradan yulaf kepeği istedim internetten ve bugün gelmiş ama evde yoktum yarın alacağım..yulaf kepeğinin içeriği ve vücuttaki etkileri yulaf ezmesinden farklı ve istenen etki için yulaf kepeği olması gerekiyor ama yoklukta ezme olabilir, buğday unu olmaz

selam kizlar, asya ho$geldin, bence menün gayet güzet :)

ben sabah ve öglen 11 almi$tim
ak$am ise yediklerim
ikiye yakin içli köfte ha$lanmi$ti, fakat nasil hesaplayacagimi bilmiyorum çünkü bulgur yok listede :( ama en az 15 tir bence
ve çikolata,tatli krizim tuttu tarçin yediysemde olmadi, bunuda 30 sayiyorum
bir lokma ekmek 2

toplam 58 a$tim ya bugün ama uykusuz oldugum için çok halsizdim, enerjiye ihtiyacim vardi, yarin düzeltirim in$allah

slm kızlar basladan 400 küsür sayfalara kadar coğunu okudum bu diyet cok kafama yattı ve bugün basladım eğer burda bi liste felan yapıyosanız bende katılmak istiyorum kızlar
bugünkü yediklerim şöyle
akşam ıspanak yumurtalı 1 kaşık yoğurt salatalık peynir taze soğanla salata yapıp yedim

hoşgeldin canım, yediklerin benim hesaplamama göre 29 yapıyor seninki neden fazla çıktı acaba? kh değeri olanlar: ekmek 12, salatalık 4,ıspanak 6,yoğurt 3, salata 2,sosis 1, peynirler 1=29 etti

canım yulaf kepeği olsa iyi olur tabii, ben şimdiye kadar yulaf ezmesini mixerın pudra şekeri yapıcısında öğüttüm un gibi oldu onu kullandım ama ankaradan yulaf kepeği istedim internetten ve bugün gelmiş ama evde yoktum yarın alacağım..yulaf kepeğinin içeriği ve vücuttaki etkileri yulaf ezmesinden farklı ve istenen etki için yulaf kepeği olması gerekiyor ama yoklukta ezme olabilir, buğday unu olmaz

canim, ben yulaf kepegi kullandim ama bende i$tah açti, hangi gün ondan yediysem o gün i$tah patlamasi ya$adim, tesadüf oldugunu sanmiyorum çünkü gerçekten denedim, 500 gramlik paketi bitirdim, ikinci bir paket aldim ama 1 aydir bekliyo, açmaya bile çekiniyorum yani

bugünkü yediklerim şöyle

hoşgeldin canım.bence listen de gayet güzel ve dengeli.

marketlerde ya da un satan yerlerde bulamayız yani.internetten sipariş vermek dışında seçeneğim yok o zaman.tarifleri inceleyince dukan çok cazip geldi birden.
canım kaç kilo daha verdin hiç tartıldın mı?
bir de adet düzeninde değişiklik oldu mu?benim geçen ay 12 gün geçmişti,bu ayda şimdiden 1 hafta geçti.ne kadarı diyetle ne kadarı mevsimle ilgili bilmiyorum.

selam kizlar, asya ho$geldin, bence menün gayet güzet :)

ben sabah ve öglen 11 almi$tim
ak$am ise yediklerim
ikiye yakin içli köfte ha$lanmi$ti, fakat nasil hesaplayacagimi bilmiyorum çünkü bulgur yok listede :( ama en az 15 tir bence
ve çikolata,tatli krizim tuttu tarçin yediysemde olmadi, bunuda 30 sayiyorum
bir lokma ekmek 2

toplam 58 a$tim ya bugün ama uykusuz oldugum için çok halsizdim, enerjiye ihtiyacim vardi, yarin düzeltirim in$allah
hoşbuldum canım saol
hoşgeldin canım, yediklerin benim hesaplamama göre 29 yapıyor seninki neden fazla çıktı acaba? kh değeri olanlar: ekmek 12, salatalık 4,ıspanak 6,yoğurt 3, salata 2,sosis 1, peynirler 1=29 etti
hosbuldum ben neden 39 cıkardım acaba :26:29 cıkmasına da sevindim ben salataya 6 puan ıspanağa 8 puan vermiştim sen az vermişsin bendeki listede yumrtalı ıspanak 8 yazıyo
hoşgeldin canım.bence listen de gayet güzel ve dengeli.
hoşbuldum canım tesekkürler

dün eve gidince önce omlet yedim.sonra fırında mantarlı sebzeli kremalı tavuk yapmıştım ondan epeyce çok yedim.mantarın kbsini bilmiyorum ,sebzeleri çok az koydum.ordan bir 10 kb alsam...gece de eşim çilekleri yıkayıp koymuş önüme vallahi ondan en az 150-200 gr yedim.sabahtan da 20 kblik bir kahvaltı yapmıştım.sanırım 50lerde kapadım günü.

bu sabah kahvaltıma ekmek eklemedim.yumurta peynir ve zeytinden oluşan bir kahvaltı yaptım.

günayydınnn kızlarrr bi kaç gündür gelemedim yoğundum yine..

ama rejimim tam gaz devam haftasonu bozduğum için pazartesiden beri hiç bozmadan yapıorum. şuan protein günündeyim 5 / 5 yapacağım bu benim cezam :) cumartesiden sonra 5 günde biraz sebze yiyeceğim ... yarın kilo bildirimi yaparım.. ama kendimi nasıl hafif hissediorum anlatamam..

aslıı gelmemişş hiç merak ediorum onudaa.. periyideee çok ösledimm :(

masumda kayıplarda :(

vaguss şekerimm ne alemdesin.. rejim süper gidior senin için çok azimlisin güzel sonuçlar alacağız.. pizzanın tarifinii alayımm lütfennnnnnnnn:70::54:

kizlar 91 oldum :(((((( tekrar rejime girmeye calisiyorumm

selam kizlar ben ba$langiç kilosu olarak 63 demi$tim fakat ben en son tartildigimda 63 tüm ve ondan sonraki 3 gün boyunca çok tatli yedigim için mutlaka kilo almi$imdir, bu yüzden ba$langiç kilosu olarak 63.5 diyorum, bugün tartildim ama kaç kilo oldugumu tam olarak yarinyazarim :)

sabah : 1 çay bardagi yagsiz krem peynir 0.5
ögle : 2 ha$lanmi$ büyük sosis 1
1 lokma çikolatali gofret 5

toplam 7 civari

leyla ve asya 27 hoşgeldiniz aramıza herkesi yarın tartı gününe bekliyorum ben geçen hafta tartıda 1,5 kilo fazla geldim ama yinede katıldım. kendimizi denetlememiz lazım.

günayydınnn kızlarrr bi kaç gündür gelemedim yoğundum yine..

ama rejimim tam gaz devam haftasonu bozduğum için pazartesiden beri hiç bozmadan yapıorum. şuan protein günündeyim 5 / 5 yapacağım bu benim cezam :) cumartesiden sonra 5 günde biraz sebze yiyeceğim ... yarın kilo bildirimi yaparım.. ama kendimi nasıl hafif hissediorum anlatamam..

aslıı gelmemişş hiç merak ediorum onudaa.. periyideee çok ösledimm :(

masumda kayıplarda :(

vaguss şekerimm ne alemdesin.. rejim süper gidior senin için çok azimlisin güzel sonuçlar alacağız.. pizzanın tarifinii alayımm lütfennnnnnnnn:70::54:

Arzcuğum ben eskisi kadar sık olmasada geliyorum ama seninle karşılaşamıyoruz. Bu hafta ne yazıkki kaçamak yaptım. En son 67 kiloydum bu cuma kaç çıkarım bilmiyorum. Siz Dukana devam ediyorsunuz galiba, ben daha başlıyamadım. Eskisi kadar sıkı yapamıyorum ama genede fena değil az gitsin ama geri gelmesin yeterki.

selam arkdaslar bende bugun aranıza katılıyorum zaten spor cay ve dıyetle 11 gundur 1.5 kılo kadar vermıstım bugun bu dıyetı denemeye karar verdımö ve basladım suan aç karına 53.5 gelıyorum amac 50 yada 49 bugun yedıklerımle 48 puan yaptım ıns ıyı gıder herkese kolay gelsın :):72:

Back