Azracığım ben bilgilerimi yazmıştım ama gözden kaçmış galiba.
başlangıç 77,7 geçen hafta 68 kg, bu hafta 67 ,boy 1,55
Tebrikler canım
Kızlar merhaba, ben 87.7 olarak başladığım 7 günlük atağımı 85.7 olarak 2 kg ile tamamladım ve şimdi 1/1 e başladım. Arzucum moralini bozma ama 3 gün atak yap, bu sana ceza olsun ve 1/1 e başla hemen ardından.Ben son derece motiveyim, bozmadan devam edeceğim şunun şurasında son 12 yılda almış olduğum kiloyu 4-5 ayda verip kurtulacağım bundan daha güzel ne olabilir ki..kb diyeti yapanlar da istedikleri kiloya ulaşınca haftada 1 gün yağsız 0 kb yapsınlar , kilo korumada çok mantıklı..Moral bozup koyvermenin hiç bir anlamı yok, bıraksak da kızsak da kilo bizim kilomuz ve biz vereceğiz, zaman kaybetmek bizim zararımıza, aldente onun için aramıza dön ve diyetini yap lütfen, tatlıya dayanamayacağın dönemde de 1 porsiyon sütlü tatlı ye ve 30 say gerisini de 0 la tamamla.Arzu demin süper bir pizzavari bişey yaptım, hem de 2 kaşık yulafla yani hepsi 1 günlüktü doyana kadar yedim..yanında yeşil çayla..Bakın ben 7 günü 2 kg ile kapattım moralimi bozmuyorum siz de bzmayın ve birlikte başaralım, cumaya 3 gün kaldı haydi bakalım..
canım doğru diyosun.yemenin sonu yok.1 haftadır anladım
işin ilginç tarafı o kadar az yemekle doyan ben 1 haftadır çatlayana kadar yiyorum ve doymuyorum.yarın başlıyorum.dayanamayacak olursam dediğin gibi sütlü tatlıyla ya da ne bileyim 20-30 değil de 70 kb ile kapatırım.
selam kizlar, bugün ilk günümdü sanirim fena sayilmaz, yanli$im varsa düzeltin :) yediklerim
beyaz peynir 1 kk ve 1 dilim salam 1
yogurt 1 ka$ik 2
2 yemek ka$igi somon baligi 0
1 çatal türlü 2
1 porsiyon kirmizi et 1
1 lokma ekmek 3
2 kare kadar çikolata 10
toplam 19 kb sizce nasil? çikolatayi yemeseydim aslinda 9kb olacakti offff
toplamda 700 kalori civari ediyor, ama kb hesabim dogrumu bilmiyorum, somon baliginda hiç kb yokmu$ internetten ara$tirdim
çok te$ekkür ederim vagus, aman aman eksik olmasinda fazla hesaplayimm, çikolata hem bitter yedim hemde sütlüsünden ama nolur nolmaz diye böylle hesapladim, o zaman 16-17 kb almi$ oluyorum bugün için, sence ba$langiç için çokmu? yoksa iyi bir ba$langiçmi?
selam arkadaşlar,
bu sabah itibariyle yediklerim
sabah köfte ve yanında 1 dilim domates ve biber
öğlen k.peyniri
toplamda 5 sayıyorum.
akşama da yumurta düşünüyorum.
:)))valla akşamdan tavada kızarttığım köftelerden kalmıştı.ısıttım,yedim.diyorum benim kahvaltılarım manyak olur.sarma dolma ya da tatlıo farketmez yani.aldente çok iyi gittin bugün akşam da yumurtayla kapattığını umuyorum, sabah köfteyi nasıl yedin canım? :44:
selamm.. bu gün 3.günümn bitti ağırlıklı olarak proteinle beslendim.. 1 kilo gitmiş.. bende cumadan itibaren kilo biulmdiriminde bulunup yarışmaya katılayım diyorum .. ama kilosu bana yakın olan yok ne yazıkki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?