Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaaaa kızlarrrrrrr perişanlardaım :D

ne yazık ki cumartesi ve pazar komple tamamen bozdum benim böle bir huyum var ne yazık ki bir kez kaçınca ipin ucu uçuppp gidiyorr..2 kilo almış gözüküorum ne yazık kii bugün atağa tekrar başladımm napıcam hiç bilmiorum vagus canım sen naptın ka. oldun atak haftanı kaçla tamamladınnn

Kızlar merhaba, ben 87.7 olarak başladığım 7 günlük atağımı 85.7 olarak 2 kg ile tamamladım ve şimdi 1/1 e başladım. Arzucum moralini bozma ama 3 gün atak yap, bu sana ceza olsun ve 1/1 e başla hemen ardından.Ben son derece motiveyim, bozmadan devam edeceğim şunun şurasında son 12 yılda almış olduğum kiloyu 4-5 ayda verip kurtulacağım bundan daha güzel ne olabilir ki..kb diyeti yapanlar da istedikleri kiloya ulaşınca haftada 1 gün yağsız 0 kb yapsınlar , kilo korumada çok mantıklı..Moral bozup koyvermenin hiç bir anlamı yok, bıraksak da kızsak da kilo bizim kilomuz ve biz vereceğiz, zaman kaybetmek bizim zararımıza, aldente onun için aramıza dön ve diyetini yap lütfen, tatlıya dayanamayacağın dönemde de 1 porsiyon sütlü tatlı ye ve 30 say gerisini de 0 la tamamla.Arzu demin süper bir pizzavari bişey yaptım, hem de 2 kaşık yulafla yani hepsi 1 günlüktü doyana kadar yedim..yanında yeşil çayla..Bakın ben 7 günü 2 kg ile kapattım moralimi bozmuyorum siz de bzmayın ve birlikte başaralım, cumaya 3 gün kaldı haydi bakalım..:66:

Kızlar merhaba, ben 87.7 olarak başladığım 7 günlük atağımı 85.7 olarak 2 kg ile tamamladım ve şimdi 1/1 e başladım. Arzucum moralini bozma ama 3 gün atak yap, bu sana ceza olsun ve 1/1 e başla hemen ardından.Ben son derece motiveyim, bozmadan devam edeceğim şunun şurasında son 12 yılda almış olduğum kiloyu 4-5 ayda verip kurtulacağım bundan daha güzel ne olabilir ki..kb diyeti yapanlar da istedikleri kiloya ulaşınca haftada 1 gün yağsız 0 kb yapsınlar , kilo korumada çok mantıklı..Moral bozup koyvermenin hiç bir anlamı yok, bıraksak da kızsak da kilo bizim kilomuz ve biz vereceğiz, zaman kaybetmek bizim zararımıza, aldente onun için aramıza dön ve diyetini yap lütfen, tatlıya dayanamayacağın dönemde de 1 porsiyon sütlü tatlı ye ve 30 say gerisini de 0 la tamamla.Arzu demin süper bir pizzavari bişey yaptım, hem de 2 kaşık yulafla yani hepsi 1 günlüktü doyana kadar yedim..yanında yeşil çayla..Bakın ben 7 günü 2 kg ile kapattım moralimi bozmuyorum siz de bzmayın ve birlikte başaralım, cumaya 3 gün kaldı haydi bakalım..:66:

canım doğru diyosun.yemenin sonu yok.1 haftadır anladım :5:
işin ilginç tarafı o kadar az yemekle doyan ben 1 haftadır çatlayana kadar yiyorum ve doymuyorum.yarın başlıyorum.dayanamayacak olursam dediğin gibi sütlü tatlıyla ya da ne bileyim 20-30 değil de 70 kb ile kapatırım.

canım doğru diyosun.yemenin sonu yok.1 haftadır anladım :5:
işin ilginç tarafı o kadar az yemekle doyan ben 1 haftadır çatlayana kadar yiyorum ve doymuyorum.yarın başlıyorum.dayanamayacak olursam dediğin gibi sütlü tatlıyla ya da ne bileyim 20-30 değil de 70 kb ile kapatırım.

aldente şu tatlı krizinde tarçın yemeyi denesene

selam kizlar, bugün ilk günümdü sanirim fena sayilmaz, yanli$im varsa düzeltin :) yediklerim

beyaz peynir 1 kk ve 1 dilim salam 1
yogurt 1 ka$ik 2
2 yemek ka$igi somon baligi 0
1 çatal türlü 2
1 porsiyon kirmizi et 1
1 lokma ekmek 3
2 kare kadar çikolata 10

toplam 19 kb sizce nasil? çikolatayi yemeseydim aslinda 9kb olacakti offff
toplamda 700 kalori civari ediyor, ama kb hesabim dogrumu bilmiyorum, somon baliginda hiç kb yokmu$ internetten ara$tirdim

selam kizlar, bugün ilk günümdü sanirim fena sayilmaz, yanli$im varsa düzeltin :) yediklerim

beyaz peynir 1 kk ve 1 dilim salam 1
yogurt 1 ka$ik 2
2 yemek ka$igi somon baligi 0
1 çatal türlü 2
1 porsiyon kirmizi et 1
1 lokma ekmek 3
2 kare kadar çikolata 10

toplam 19 kb sizce nasil? çikolatayi yemeseydim aslinda 9kb olacakti offff
toplamda 700 kalori civari ediyor, ama kb hesabim dogrumu bilmiyorum, somon baliginda hiç kb yokmu$ internetten ara$tirdim

merhaba canım etin kh 0, salam ve peynirin de 100gr da 1 var 1 dilimde değil yani 19dan az almışsın, çikolata da bitterse o da daha az, kutunun üzerindeki gr a bak ve 1 kutuda kaç kh olduğunu hesapla kaç kare varsa böl ve 1 karenin ka olduğunu bul, çikolatalara göre değişiyor ve o da tanesi 5 etmez

çok te$ekkür ederim vagus, aman aman eksik olmasinda fazla hesaplayimm, çikolata hem bitter yedim hemde sütlüsünden ama nolur nolmaz diye böylle hesapladim, o zaman 16-17 kb almi$ oluyorum bugün için, sence ba$langiç için çokmu? yoksa iyi bir ba$langiçmi?

çok te$ekkür ederim vagus, aman aman eksik olmasinda fazla hesaplayimm, çikolata hem bitter yedim hemde sütlüsünden ama nolur nolmaz diye böylle hesapladim, o zaman 16-17 kb almi$ oluyorum bugün için, sence ba$langiç için çokmu? yoksa iyi bir ba$langiçmi?

başlangıçta çok düşük tutma bence halsiz kalabilirsin mesela 30 civarında tut

tamam canim çok te$ekkür ederim, bu aralar sinavim olmadigi için dü$ük tutmaya çali$acagim fakat çar$amba sinavim oldugu için fazla olacak :)

günaydın herkese.topiğimizne kadar sessizleşmiş.önceden sayfaları okumak için yetişemezdim.şimdi yeniiletiler bileyok.herkesbir yerlerde sanırım.chess şeker sen nerdesin geldecanlandır burayı.

selam arkadaşlar,
bu sabah itibariyle yediklerim
sabah köfte ve yanında 1 dilim domates ve biber
öğlen k.peyniri
toplamda 5 sayıyorum.
akşama da yumurta düşünüyorum.

selam kizlar, evet ya kimse gelmemi$ bugün :(
menümü yazayim tabi kb lerden emin olmayarak
sabah
krem peynir yarim çay bardagi %0 yagli 0.5
ögle
ton baligi ve somon baligi kari$tirdim 0
ak$am
1 yemek ka$igina yakin bezelye 2
1 yemek ka$igi dolu yogurt 2
yarim dilim ekmek 5
ara
2 tatli ka$igi çokokrem 10
biraz çubuk tarçin ($ekerim yükselmesin diye)

yakla$ik 20kb ediyor ya ak$am ke$ke ekmek yemeseydim off çikolatayida çok ders çali$acagim için yedim :(

selam arkadaşlar,
bu sabah itibariyle yediklerim
sabah köfte ve yanında 1 dilim domates ve biber
öğlen k.peyniri
toplamda 5 sayıyorum.
akşama da yumurta düşünüyorum.

aldente çok iyi gittin bugün akşam da yumurtayla kapattığını umuyorum, sabah köfteyi nasıl yedin canım? :44:

selamm.. bu gün 3.günümn bitti ağırlıklı olarak proteinle beslendim.. 1 kilo gitmiş.. bende cumadan itibaren kilo biulmdiriminde bulunup yarışmaya katılayım diyorum .. ama kilosu bana yakın olan yok ne yazıkki :((

aldente çok iyi gittin bugün akşam da yumurtayla kapattığını umuyorum, sabah köfteyi nasıl yedin canım? :44:
:)))valla akşamdan tavada kızarttığım köftelerden kalmıştı.ısıttım,yedim.diyorum benim kahvaltılarım manyak olur.sarma dolma ya da tatlıo farketmez yani.
akşama yumurta yedim evet ama yanına ek olarak bir avuç ceviz ve 3 kaşık k.fasulye yedim.genel anlamda iyiydi.

gelelim bu sabaha.zeytin,peynir,tereyağ ve 1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmekle.toplamda 20 kabul ediyorum.akşam için tavuk çıkardım buzluktan bakalım.umarım hemen pes etmem.ben ilk 2 gün zorlanmıyorum da sonrası fena oluyo işte.

selamm.. bu gün 3.günümn bitti ağırlıklı olarak proteinle beslendim.. 1 kilo gitmiş.. bende cumadan itibaren kilo biulmdiriminde bulunup yarışmaya katılayım diyorum .. ama kilosu bana yakın olan yok ne yazıkki :((

tebrikler canım.moralini bozmak istemem ama ben de bu diyetin ilk 5 gününde 2 kg verip sonraki 2 ayda yalnız 1 kg verebildim.yani başta hızlı bir kg kaybı moral oluyor da sonrası bana pek farketmedi.gerçi aylin arkadaşımız çok güzel başladı ve devam etti.artık pek uğramıyor son durum ne bilemiyorum ama onunki istikrarlı oldu.umarım senin de öyle olur canım.

selam kizlar, yine fazla gelen olmami$, bugün 3. günüm arada çikolata yesemde 20kb yi gecmemeye özen gösteriyorum

sabah
krem peynir
1 ka$ik çokokrem 10
ögle
1 büyük ha$lanmi$ sosis 1

toplam 11, ak$am ne yicemi bilmiyorum anneme bagli, bugün sporda yapicam in$allah

Back