hoşgeldin aramıza canım, burada istemediğin kadar motivasyon var, hiç merak etme..kb diyeti yapacaksan günde 2-3 bitter kare parçasıyla tatlı krizlerini geçiştirebilirsin, gerisini üzerine ekleyerek sayarsın kb lerini. Proteinle aran iyiyse tam sana göre diyet..soruların olursa buradayız, kolay gelsin
beni araniza aldiginiz için te$ekkür ederm, umarim ba$aririm
bugün karbonhidrati çok yedim, ama yarin in$allah bugünki gibi olmayacak! cuma gününe kadar çok dikkat etmek istiyorum, çünkü tekrar hayal kirikligi ya$amak istemiyorum
kizlar birde ben okula gidecegim yarin, ögleye evden getirdigimi yiyorum, ama ne göturecegimi bilmiyorum arkada$lar hep sandeviç yiyor, ben sadece salam veya sadece sosis yesem olurmu acaba? bunlarda sagliksiz ama ne götürecegimi gerçekten bilemiyorumm, veya ton baligi götüreyim diyorum ama bu seferde çantam igrenç kokar off
a evet yumurta iyi fikir, jambonuda severim ondanda götürürüm, ya birde ben peynire falan bayilirim, etide tavuguda severim ama dikkat ettigim iki gün boyu çok az kalori almi$tim çünkü seydigim halde protein agirlikli beslenince midem bulaniyor, sizdede oluyormu? mesela bugün kahvaltida sadece peynir yigektim, bayagi yedim ve midem bulaninca dayanamadim üstüne çikolata yedim, ve bütün günde tatli $eyler yedimama yarin çok dikkat edicem kararliyim yani
günaydın arkadaşlar,
obur misali yiyerek geçirdim haftayı.regl olmadım hala onun da etkisiyle iştahım iyice arttı.kendimi hazır hissettiğimde tekrar başlıycam.diyet yapmadığım için yazmamın da pek anlamı olmuyor.
sizlere kolay gelsin diyorum.
vagus izlediğim kadarıyla cidden çok iyi gidiyorsun ve senden çok büyük beklentilerim var.
leyya88 hoşgeldin canım.psikolojini çok iyi anlıyorum ama diyette olduğunu gizlersen istemeden yemek zorunda kaldığın durumlar olabilir ve bu da d,iyetini bozar.diyet yapmak ayıp bişey değilki boşver insanlar ne düşünürlerse düşünsünler.bence duruşunu belli et.gizli kaçamak yerine gözlerinin önünde yap diyetini.zaten sen zayıflamaya başlayınca ağızları kapanacaktır.anlamıyorum insanları bir türlü çabanı takdir etmeleri gerekirken laf sokuyolar habire oysaki takdir edilecek bir durum bence yaşadığımız.irademizle savaşırken bir de insanlarla uğraşmak yorucu oluyor maalesef
gecikme için kusura bakmayın bayanlar.arzuhelinde 79,4 kg olduğu yazmış ama başka bilgisi yoktu.
Umarım bu hafta daha fazla katılım olur.vagusu tebrik ederim
selam ardxkadaşlar.
Ben 1 mayıs itibarı ile inşallah başladım.. Kb ye dün 25-30 arası bitirdim..bu sabahta peynir domates biber yedim. öğlene tavuk kavurucam.. Akşama da tavuk yecim
3 gün ekmek yemeden et ağırlık beslenip 3 günün sonunda tartılıcam bakalım ne olacak.. Ancak benim kilom sizinkilerden oldukça fazla 3 günün sonunda çizelgemi de yaparım inşallah
kaç gündür dua ediyorum allahım bana yardım et diye eğer bu 3 günü düzgün bir şekilde geçiremezsem kendime olan saygımı yitiricem artık..
ok aşkım.seninle vermemiz gereken kg de aynıymış hemen hemen.yaa sen yine de gel. Ben de aynı hatayı yaptım ama o zaman kopma süresi uzuyor. Dönmek zorlaşıyor. Tanıdıklar kayboluyor.
başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
vagus 89,60 87,70 86,00 1,700 3,60
julian 77,00 76,00 75,00 1,000 2,00 55 1,65
semiluna 79,00 72,50 72,00 0,500 7,00 58 1,64
aldente 72,00 68,90 69,00 0,100 3,00 65 1,67 artı
azra2004 65,00 60,00 61,50 1,500 3,50 58 1,68 artı
selam arkada$lar benim diyet yaptigimi gizleme sebebim, diyet yaptigim halde kilo aliyor olmam, yani bilmem ama $imdi arkada$lara ben diyet yapiyorum deyipte tekrar iki kilo alirsam utanirim diye dü$ünüyorum bu yüzden demiyorum, benim tiroidimde kist var sanirim ondan dolayi kilo veremiyorum, birde geçenlerde zayif ve kilo almak isteyen arkada$im bana nasil kilo aldigimi ba$ardigimi sorunca artik yok yok ben günlük 600 ila 1000 kalori aliyorum falan diyemem dedim
destekleriniz için çok te$ekkür ederim, in$allah en yakin zamanda kilolarimizdan kurtuluruz, size karbonhidratsiz bir gün diliyorummmtekrar sagolun
bugün yediklerime gelince
sabah 60gr %0 yagli krem peynir
ara 1 dilim salam
ögle : konserve somon baligi (yagsiz )
somon baligi getirmeye karar verdim küçük bir kutuya koydum suyu po$ete akmi$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?