Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

beni araniza aldiginiz için te$ekkür ederm, umarim ba$aririm
bugün karbonhidrati çok yedim, ama yarin in$allah bugünki gibi olmayacak! cuma gününe kadar çok dikkat etmek istiyorum, çünkü tekrar hayal kirikligi ya$amak istemiyorum
kizlar birde ben okula gidecegim yarin, ögleye evden getirdigimi yiyorum, ama ne göturecegimi bilmiyorum arkada$lar hep sandeviç yiyor, ben sadece salam veya sadece sosis yesem olurmu acaba? bunlarda sagliksiz ama ne götürecegimi gerçekten bilemiyorumm, veya ton baligi götüreyim diyorum ama bu seferde çantam igrenç kokar off

yumurta haşla 2 tane al yanına, peynir al bolca acıktıkça at ağzına, salam da alabilirsin sosis de ama ben sosis yemem, içinde ne olduğu belli değil en sağlıksız yiyecek bence ama jambon alabilirsin daha iyi

Son düzenleme:
a evet yumurta iyi fikir, jambonuda severim ondanda götürürüm, ya birde ben peynire falan bayilirim, etide tavuguda severim ama dikkat ettigim iki gün boyu çok az kalori almi$tim çünkü seydigim halde protein agirlikli beslenince midem bulaniyor, sizdede oluyormu? mesela bugün kahvaltida sadece peynir yigektim, bayagi yedim ve midem bulaninca dayanamadim üstüne çikolata yedim, ve bütün günde tatli $eyler yedim ama yarin çok dikkat edicem kararliyim yani

az az sık sık ye, birden fazla yeme, o zaman ağır gelebilir, öğlen götürmek için tavuk da haşlayabilirsin

a evet evde ha$lanmi$ tavuk gögüsü var zaten belki onu götürürüm, küçük paketlerde yogurtta var ondanda götürürüm artik ba$ka çare yok, tamam birde tez tez yemegi denicem belki o zaman midem bulanmaz, peki siz hiç bozmadanmi devam ediyorsunuz? mesela hafta sonlari? birde bu diyetin kötü yani sosyal hayattan biraz uzakla$mak gerekiyor bence yani arkada$a gidince, börek teklif etse yiyemiyorsun tatli teklif etse yine yiyemiyosun, birde benim bir sorunum var ben sürekli kilo aldigim için arkada$larima utandigim için diyette oldugumu demiyorum bu yüzdende öglen yemegi için dü$ünceler aliyor beni, mesela eskiden bir dilim ekmek ile krem peynir götürürdüm ve gizlice yerdim arkada$larima aa ne kadar az yiyosun demesin diye, $imdi ise proteinli bir$ey götürsem öyle ayak üstü yiyemem o yüzden büyük bir sıkintı

günaydın arkadaşlar,
obur misali yiyerek geçirdim haftayı.regl olmadım hala onun da etkisiyle iştahım iyice arttı.kendimi hazır hissettiğimde tekrar başlıycam.diyet yapmadığım için yazmamın da pek anlamı olmuyor.
sizlere kolay gelsin diyorum.

vagus izlediğim kadarıyla cidden çok iyi gidiyorsun ve senden çok büyük beklentilerim var.

leyya88 hoşgeldin canım.psikolojini çok iyi anlıyorum ama diyette olduğunu gizlersen istemeden yemek zorunda kaldığın durumlar olabilir ve bu da d,iyetini bozar.diyet yapmak ayıp bişey değilki boşver insanlar ne düşünürlerse düşünsünler.bence duruşunu belli et.gizli kaçamak yerine gözlerinin önünde yap diyetini.zaten sen zayıflamaya başlayınca ağızları kapanacaktır.anlamıyorum insanları bir türlü çabanı takdir etmeleri gerekirken laf sokuyolar habire oysaki takdir edilecek bir durum bence yaşadığımız.irademizle savaşırken bir de insanlarla uğraşmak yorucu oluyor maalesef

Günaydın çıtır adayları

Haydi hafta başladı. Cuma'ya az kaldı.
Leyya88 hoşgeldin. Ben işe saklama kabında haşlanmış ya da ızgara tavuk/hindi getiriyorum. Haşladıktan sonra tavada baharatlarla da kavuruyorum. Hem doyurucu, hem lezzetli. Peyniri çok yağlı yersen miden bulanabilir. Az ama sık yemelisin. Yeşil çay iç şekersiz. İlk bir kaç gün alışmak zor oluyor ama dayanırsan üç gün sonra alışacaksın ve kendini de çok iyi hissedeceksin. Ben arkadaşlarıma anlatıyorum ne yaptığımı, başta ısrarlar vardı ama alıştılar ve hatta bana katılanlar da oldu. Biz beraber sosyalleşiyoruz valla. Bir araya gelince kek, börek yerine ton balıklı, tavuklu, biftekli salata, fırında kıymalı kaşarlı doldurulmuş sebzeler, ekmeksiz yalancı pizzalar falan yapıyoruz :)

Bugün yanıma 4 parça hindi bonfile (göğüs etinden) aldım. Sabah acelem vardı, çıkardım buzluktan, tuz ve karabiber serpip mikrodalganın combi (hem ızgara hem mikro dalga) özelliğinde 10 dakikada pişirdim. Gayet de lezzetli valla. Bir de 80gr suda ton balığı getirdim.

4 parça hindi: 0
160 gr ton balığı: 0

ohoooo hepsini yesem de daha 40 karbonhidrat birimi var.

Yaa sen yine de gel. Ben de aynı hatayı yaptım ama o zaman kopma süresi uzuyor. Dönmek zorlaşıyor. Tanıdıklar kayboluyor.

selam ardxkadaşlar.

ben 1 mayıs itibarı ile inşallah başladım.. kb ye dün 25-30 arası bitirdim..bu sabahta peynir domates biber yedim. öğlene tavuk kavurucam.. akşama da tavuk yecim

3 gün ekmek yemeden et ağırlık beslenip 3 günün sonunda tartılıcam bakalım ne olacak.. ancak benim kilom sizinkilerden oldukça fazla 3 günün sonunda çizelgemi de yaparım inşallah

kaç gündür dua ediyorum allahım bana yardım et diye eğer bu 3 günü düzgün bir şekilde geçiremezsem kendime olan saygımı yitiricem artık..

selam arkada$lar benim diyet yaptigimi gizleme sebebim, diyet yaptigim halde kilo aliyor olmam, yani bilmem ama $imdi arkada$lara ben diyet yapiyorum deyipte tekrar iki kilo alirsam utanirim diye dü$ünüyorum bu yüzden demiyorum, benim tiroidimde kist var sanirim ondan dolayi kilo veremiyorum, birde geçenlerde zayif ve kilo almak isteyen arkada$im bana nasil kilo aldigimi ba$ardigimi sorunca artik yok yok ben günlük 600 ila 1000 kalori aliyorum falan diyemem dedim

destekleriniz için çok te$ekkür ederim, in$allah en yakin zamanda kilolarimizdan kurtuluruz, size karbonhidratsiz bir gün diliyorummm tekrar sagolun

bugün yediklerime gelince
sabah 60gr %0 yagli krem peynir
ara 1 dilim salam
ögle : konserve somon baligi (yagsiz )

somon baligi getirmeye karar verdim küçük bir kutuya koydum suyu po$ete akmi$

başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
vagus 89,60 87,70 86,00 1,700 3,60
julian 77,00 76,00 75,00 1,000 2,00 55 1,65
semiluna 79,00 72,50 72,00 0,500 7,00 58 1,64
aldente 72,00 68,90 69,00 0,100 3,00 65 1,67 artı
azra2004 65,00 60,00 61,50 1,500 3,50 58 1,68 artı

gecikme için kusura bakmayın bayanlar.arzuhelinde 79,4 kg olduğu yazmış ama başka bilgisi yoktu.
umarım bu hafta daha fazla katılım olur.vagusu tebrik ederim

gecikme için kusura bakmayın bayanlar.arzuhelinde 79,4 kg olduğu yazmış ama başka bilgisi yoktu.
Umarım bu hafta daha fazla katılım olur.vagusu tebrik ederim

eline sağlık canım.bizler de doğru dürüst bildirim yapmadık aslında
Ben henüz regl olmadım.olduğum zaman başlıycam çünkü bu dönemlerde aşırı iştahlı oluyorum ve engelleyemiyorum kendimi.

aramıza hoşgeldin canım.bu hafta peri yok,motivasyon da düştü.inşallah iradene sahip çıkabilirsin.ben bu konuda çok zayıfım,hep nefsime yeniliyorum
Ama acele etme,bir yere bağlı olma,foruma üye olma babında yani duygusu insanı dizginliyor az da olsa.her gün yazarsan daha çok dikkat edersin yediklerine.

bende 1,5 kilo aldım geçen hafta yani 3 hafta geriye gittim.üstelik hedefime çok az kalmıştı.ama hergün yeni başlangıçlar getirir.moralimizi bozmayalım bence

Azracığım ben bilgilerimi yazmıştım ama gözden kaçmış galiba.

başlangıç 77,7 geçen hafta 68 kg, bu hafta 67 ,boy 1,55

Kilo boy oranın yüksek değil çok fazla, o nedenle de daha yavaş verirsin canım. Bir de trioid sorunu zaten metabolizmanı yavaşlatan bir şey. Sen bir de 600-1000 kalori alırsan iyice metabolizma hızın düşer. O açıdan bu diyet sana çok uygun. Sık sık 0-1 karbonhidrat değeri olan şeylerden atıştır ki metabolizman çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…