Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
benim kiloları da yazacak mıyız?, dukana göre, pazartesi 87.7 kg idim bugün sabah itibariyle 86.0kg , bugün 5. gün 7 ye tamamlayacağım ama 4 kg olmayacak sanırım![]()
niye üzülüyosunki canım.nerdeyse 2 kg 5 günde,az şey mi?biz 2kgyi 2 ayda veremiyoruz yani,di mi!bizi düşün.
bence çok iyi bir sonuç,tebrik ediyorum.![]()
günaydın kızlar
benim kiloları da yazacak mıyız?, dukana göre, pazartesi 87.7 kg idim bugün sabah itibariyle 86.0kg , bugün 5. gün 7 ye tamamlayacağım ama 4 kg olmayacak sanırım![]()
vagus tatlım bence çok iyi gidiosun daha 2 günün var kesin 1 kilolaya yakın daha gider benim gibi 3.700 ile kapatırsın belki de 4 olur .. ama iştee dukanın en kötü yani bir çatal bile başka bir şey ile bozmayacaksın ayranın light değilse içmeyeceksin bir gram havuç sebze yemeyeceksin.. kitabında bunu yazıyor zaten tıpkı bir balona dokunan iğne gibi olur diyor.. minicik zannettiğin şey o gün ki emeğini patlatır diyor.. dikkat et tatlımm..
bu arada tatlım diyince aklımaa geldii hemen alayım tatlı tarifiniiiiben bu cheesecake i hem beceremedim hem sevemedimmmm..
bu arada splenda aldım o yüzden artık ölçülü yapabiliriimmbende bir alıp bir veriorummm bakalımm nolcakk
bu aradaa inanılmaaaaaaaaaaaazzzzzzzz dertliyimmmmm... bu akşam doğum günü partisine gideceğim rum tavernasınaa ve tabikii içki yemek meze ne yazıkkkiii herşeyiii yiyeceğimmm ekmek yemeden ... acaba bu olaydan kilo almadan nasıl kurtulabilirim.. kalori mi saysammmm 0 kb mi tutsamm kzılar yardım edin dukan öle zor ki bir kez bozduğumda 2 kilo bile geri aldığım oldu anında ve 2-3 gün atamadım üstümdennn![]()
arzucum tatlı şöyle: 2 kahve fincanı light süt içine 1 paket stevya koydum ısıttım ve ona 4,5 kaşık yulaf ezmesi ekledim karıştırdım biraz bekledim yulaf şişti sonra onu bir kabın zeminine yayydım cheese cake altı gibi, deep freeze koydum dondurdum sonra 250-300gr tatlı loru, 2 paket stevya ve tarçın ile karışıtırıp bu donmuş yulafın üzerine yaydım, 3 e böldüm 3 gündür yiyorum
tatlım teşekkür ederimm bunuda denicemmm bakalımm.. bana önerebileceğin bi taktik var mı gece için napıcam çok üzülüorum
selam kizlar, benide araniza alirmisiniz?
kendimi tanitayim, boyum 1.62 kilo 63 hedef 53 yani 10 kilo vermek istiyorum, daha dogrusu bu 10 kiloyu bir yilda aldim, ama malesef 6 kilosunu 3 ayda aldim ve son iki ayda 2 kiloya yakin aldim, nedenmi? bilmiyorum, benim tiroidimde kist var ama ilaç kullanmiyorum, bu yüzden olabilir. Kalori saydim 3 aydir o topige yaziyorum fakat 600-900 kalori arasi aldigim haftalarda bile kilo aldim. Geçen hafta 2 gün hiç tatli ve ekmek hamur i$i falan yemedim, sadece biraz et ve bol az yagli peynir yedim ve 1 haftada 600grame verdim bu benim için bir mucizeydi, kaç aydir kilo aldigim için artik kilo verecegim imkansiz diyordum ve hergün agliyordum kendime aynada bakinca...
bu hafta tekrar karbonhidrattan uzak durayim dedim ama adet dönemimde oldugum için sanirim, canim sürekli tatli istedi, ve kendimi tutamadim yani bir haftadir diyet yapmiyorum, birde motivasyonum eksik, dü$ündümde beni motive edebilirmisiniz? gerçekten çok ihtiyacim var arti kilo almaktan psikolojim bozuldu, fakat ben tatliya çok dü$künüm nasil yapabilirim bilemiyorum günde 2 ka$ik çokokrem yemeden nasil dururum, yardima ihtiyacim var kizlar![]()