bence sonuc muhtesem olacak cünkü süper gidiyorsun hangi sitede hesaplattin o sitenin adresini verebilirmisin
pericim özel msj olarak attım sana
kızlar nerden hesaplattırıyosunuz bende deneyim .bakalım kaççıkıyo
esracım sana birazdan özelden atabilirim her 10 dk da 1 mesaj atılabliyormuş
tmm canım bekliyorum
gönderdim bakabilirsin
KIZLARRRRRRRR
belki bugün giremiyebilirim malum yolculuk günüm geldi iki haftaligina aranizdan ayriliyorum
hepinizi özliyicemlütfen kacamaklara yenik düsmeyin bende elimden geldigince dikkat etmeye caliscam insallah ben gelene kadar hepiniz cok güzel kilolar vermis olursunuz
kendinize iyi bakin hepinizi öpüyorum
KIZLARRRRRRRR
belki bugün giremiyebilirim malum yolculuk günüm geldi iki haftaligina aranizdan ayriliyorum
hepinizi özliyicemlütfen kacamaklara yenik düsmeyin bende elimden geldigince dikkat etmeye caliscam insallah ben gelene kadar hepiniz cok güzel kilolar vermis olursunuz
KIZLARRRRRRRR
evet teşekkürler bence de iyi gidiyorum sonuç da alırsam çok sevineceğim..annem de cumartesi başlayacak, dukan sitesine göre o 3 gün atak yapacak, bana da 6 gün dedi site ama ben 7 güne tamamlayacağım
KIZLARRRRRRRR
vagus tatlım bu arada kitabını aldın mı biliorsun ki o senin klavuzun olacak mutlaka almalısın peride gittii bi dukan yapan ikimizisss galibaaaa dahaa sıkı sarılmalıyızzz per, geldiğinde kiloları duyuncaa şaşırrsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?