Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

KIZLARRRRRRRR:16:
belki bugün giremiyebilirim malum yolculuk günüm geldi iki haftaligina aranizdan ayriliyorum:14:
hepinizi özliyicem:70: lütfen kacamaklara yenik düsmeyin bende elimden geldigince dikkat etmeye caliscam insallah ben gelene kadar hepiniz cok güzel kilolar vermis olursunuz:34:
kendinize iyi bakin hepinizi öpüyorum:54:
:5::5::58::58:

belki bugün giremiyebilirim malum yolculuk günüm geldi iki haftaligina aranizdan ayriliyorum:14:
hepinizi özliyicem:70: lütfen kacamaklara yenik düsmeyin bende elimden geldigince dikkat etmeye caliscam insallah ben gelene kadar hepiniz cok güzel kilolar vermis olursunuz:34:

hayırlı yolculuklar canım.biz de seni özliycez.kendine çok dikkat et,iyi tatiller!

canım iyi yolculuklar.eminim diyetine çok dikkat ediceksin.kendine çok iyi bak.öpüldün şeker.

yaaaaaaa periiiii gittttmeeeeeeeeeeeee:43: bak tam motivee olmuştukkkk:59:

neysee giittt bari de hemencecikk dön seni öslicessssss:70: bakalımmm geldiğinde kaç kilo olcassssssss:54::54:

evet teşekkürler bence de iyi gidiyorum sonuç da alırsam çok sevineceğim..annem de cumartesi başlayacak, dukan sitesine göre o 3 gün atak yapacak, bana da 6 gün dedi site ama ben 7 güne tamamlayacağım

vaguss canımm benimmm çok az yiyosunn gibi gelior bana.. yani biliosun yağsız etler tavuk falan sınırsız hatta yemen gerekliymiş ki protein fazla olsun diee..

ama kesinlikle ve kesinliklee çok kilo vericeksin 4 -5 bekliorummmm onaa göreeeee:70::70:

vagus tatlım bu arada kitabını aldın mı biliorsun ki o senin klavuzun olacak mutlaka almalısın peride gittii bi dukan yapan ikimizisss galibaaaa dahaa sıkı sarılmalıyızzz per, geldiğinde kiloları duyuncaa şaşırrsınnn:71::73:

iyi yolculuklar canım :71:

vagus tatlım bu arada kitabını aldın mı biliorsun ki o senin klavuzun olacak mutlaka almalısın peride gittii bi dukan yapan ikimizisss galibaaaa dahaa sıkı sarılmalıyızzz per, geldiğinde kiloları duyuncaa şaşırrsınnn:71::73:

arzucum dukanımıza devam edip periyi şaşırtmaya varım, bugün sabah yumurta haşladım ve yarım çubuk kadar dil peyniri yedim ama light değildi, öğlen 300gr a yakın ızgara et yedim yanında pilav vardı yemedim, patates vardı onları da yemedim, ama garnitür sebze vardı ondan küçük parmak kadar 2 parça kabak ve 1 parça havuç yedim(bugün 4. günüm sanki3 gün atak yapmış olsam sebze yemeyecek miydim diyerek ve masum olduğunu düşünerek) yanında ayran içtim ama o da light değildi tabii :59:, eve gelirken alışveriş yaptım, hindi füme yedim 150gr kadar, ve akşama halama yemeğe gideceğim, köfte varmış orada ondan yiyeceğim, doğum günü pastası yerine de şimdi kendime tatlı yaptım onu götüreceğim. Bu sabah tartıldığımda 100gr vermiştim, dün wc ye gitmedim belki ondandır..ama bozmamaya çalışıyorum. Tatlı tarifimi de veririm, bu arada kitabı almadım daha ama alacağım

günaydın arkadaşlar,
bildirim günü ve sakaryadan bildiriyorum:
hava parçalı bulutlu
kilo:68.9
geçen haftadan 100 gr fazla.

Kızlar selam..
Gitti misafirlerim ama beni zorlu bir süreç bekliyor..
Çünkü oglumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum..
Çooook zor bir gün bekliyor beni..Sabahtan beri çiş kaka temizliyorumm..
Rejimim iyi gidiyor tekrardan..Arkadasim gidince toparladım hemen bir gunde..
İnsallah aynen devam eder..Çarsambaya kadar nesfit diyeti devam..
Bakalım neler olucak..
Pericim iyi tatiller..Umarim cok guzel gecer tatilin..
Arzucum Vaguscum super gidiyosunuz valla tebrikler..
Kilo bildirimi yapmıyorum cunku aynı kilodayım gecen haftayla..
Haftaya yapacagım insallah..Optum hepinizi..

Back