bence sonuc muhtesem olacak cünkü süper gidiyorsun hangi sitede hesaplattin o sitenin adresini verebilirmisin
pericim özel msj olarak attım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sonuc muhtesem olacak cünkü süper gidiyorsun hangi sitede hesaplattin o sitenin adresini verebilirmisin
pericim özel msj olarak attım sana
kızlar nerden hesaplattırıyosunuz bende deneyim .bakalım kaççıkıyo
esracım sana birazdan özelden atabilirim her 10 dk da 1 mesaj atılabliyormuş
tmm canım bekliyorum
gönderdim bakabilirsin
KIZLARRRRRRRR
belki bugün giremiyebilirim malum yolculuk günüm geldi iki haftaligina aranizdan ayriliyorum![]()
hepinizi özliyicemlütfen kacamaklara yenik düsmeyin bende elimden geldigince dikkat etmeye caliscam insallah ben gelene kadar hepiniz cok güzel kilolar vermis olursunuz
kendinize iyi bakin hepinizi öpüyorum
![]()
KIZLARRRRRRRR
belki bugün giremiyebilirim malum yolculuk günüm geldi iki haftaligina aranizdan ayriliyorum![]()
hepinizi özliyicemlütfen kacamaklara yenik düsmeyin bende elimden geldigince dikkat etmeye caliscam insallah ben gelene kadar hepiniz cok güzel kilolar vermis olursunuz
![]()
KIZLARRRRRRRR
![]()
evet teşekkürler bence de iyi gidiyorum sonuç da alırsam çok sevineceğim..annem de cumartesi başlayacak, dukan sitesine göre o 3 gün atak yapacak, bana da 6 gün dedi site ama ben 7 güne tamamlayacağım
KIZLARRRRRRRR
![]()
vagus tatlım bu arada kitabını aldın mı biliorsun ki o senin klavuzun olacak mutlaka almalısın peride gittii bi dukan yapan ikimizisss galibaaaa dahaa sıkı sarılmalıyızzz per, geldiğinde kiloları duyuncaa şaşırrsınnn![]()