Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dukanın sitesinin adresini yazabilir misin?merak ettim ben de.
en iyisi kitabını almak kızlar.benim okuduklarımdan aklımda kalan koruma evresinde haftada 1 gün sadece preotein almamız gerektiği oldu.bunu günlük yaşantımıza yaydığımızda,diyet yapmasak bile haftanın 1 gününü protein günü olarak ayarlarsak kilomuzu koruyabiliriz.
benim yaptığım da bu gidişle kilomu(mevcut)korumak oluyor sanırım![]()
Günaydınnn arkadaşlarrr bugünnn süperrr bir kahvaltı yapacağımm domates füme yumurta peynir ve karper ve çayy
atak haftam bitti.. nihayet... domates sevmem ama deli gibi özledim...
sonuç olarak 82.5 ile başladığım atağımı 79 olarak kapattım yani 3.5 kilo.. bence süper sadece 1 gün bozdum onu bozmasaydım kesin 4-5 kilo olurdu..
vagus tatlım çok iyi gidiosun bu 4-5 kiloyu senden beklioorummm![]()
tamam kızlar karar verilmiştir, 1/1 gideyim bir süre atak bitince, kilo verme durursa 5/5 e geçerim, bu taktik iyi mi arzucum?
hoşgeldin diyet perisi![]()
arzucum süpersin tatlim bence seyir devresine ilk gecildiginde 1+1 mantikli malum kac gün sirf protein yiyince sebzeler cok özleniyor ama bir hafta yaptiktan sonra 5+5 yapilip yine 1+1'e gecilebilir sadece SIKICI olmasin diye devamlilik acisindan yani
saol tatlimama senin bu tatli krizlerini napicaz yine hafta gitti
![]()
evet tatlım çok seviniorum bende ablamıda başlattım oda yapıor artık o da iki günde 2.5 kilo verdi yeni aldığı kilolardı zaten ama motivasyon çok iyi oldu o da 89 ile başladı.
bu arada pericimm dün cheesecake yaptımmmgüzeldii fena diildi.. ama sanırım tatlancırıcıyı biraz fazla kaçırdım ve birazda fazla pişirdim ikincisi çok daha güzel olacak eminim
veeeeee yulaff kepeğimm gelldii :) hemen ekmekk yapıcamm bi daha anlatsanaaa periiiiii nolurrrrrr cheesecake i anlattınnn gibi anlattt![]()
dukancılar sebzeleri nasıl pişiriyorsunuz?, yağ olmayınca , sürekli haşlama da sıkar insanı ama belki domates suyu ile sarmısaklı filan bişeyler yapılabilir, aslında fırın poşetinde de sebze güzel oluyor ama fırın poşetleri ek sağlıklı değil diye yapamıyorum
ben uzun süre tatli yemeyince bana ilac gibi gelmisti ayrica ben cheese cake cok severim tabi orjinali gibi olmuyor ama olsun zayiflamak icin bu sekilde gecistircez tatli krizlerimizi
1.5 yemek kasigi kepek
1.5 yemek kasigi lor yada peynir
1 yumurta
ve istedigin baharatlari koyabilirsin
bütün malzemeleri güzelce karistir yine firin kagidinin üzerine yemek kasigi ile koy ama koyunca kasikla yayma oldugu gibi birak zaten 4 kasik cikiyor sonra firinda pisir![]()
maalesef canım.inan utanıyorum artık ben diyeti bozdum demeye.yani ne zaman diyet gruplarına katılsam en önce ben pes ediyorum.
bir de aklıma ne geldi bugün.ben 5 yıldır panik atak için ilaç kullanıyorum.belki insülin direnci oluşturan bu haplar.yani önceden elim ayağım titremezdi böyle tatlı ihtiyacım olunca.ki bu ilaçları kullanıp da en az kilo alan benim çevremde.
perii tatlımm süt yoğur ya da su yok mu tüm malzeme bu kadarcıkk mııı![]()
bugünü de 3 çubuk light dil peyniri, light sütlü nescafe, 1 haşlanmış yumurta, 1 parça et, 1 tavuk budu haşlanmış ve 1 bardak light ayran ile kapattım..peri sen seyir dönemine geçtin di mi kilo durumu nasıl gidiyor?
evet teşekkürler bence de iyi gidiyorum sonuç da alırsam çok sevineceğim..annem de cumartesi başlayacak, dukan sitesine göre o 3 gün atak yapacak, bana da 6 gün dedi site ama ben 7 güne tamamlayacağım