- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
bayramda anca memlekete gider gelir dolabı yerleştirirz canım erken dönerizde..Bayramda benim tam yumurtlama zamanlarım oluyo çok iyi denk gelicek gidebilirsek.. Sende ayarla o tarihlere de ona göre gidin canım. Ben doktora gittiğimde bi kadın vardı uzun yıllar istemiş olmamış 1 ay kaplıcada kalmışlar o ay olmuş 2. yi istiyodu olmamıştı.
Aman görümcene anlatamazdın zaten canım ya laf çıkarmı edermi diye kardeşin gibi olmaz gerçi kişiden kişiye değişebilir deaynen öle canım.. hemen yargılamaya kalkar annem o yuzden hep imrenirim anneleryle arkadas gibi olan kızları.. ben anneme arkadas gibiyim o bana herseyini anlatır doker içini ben ona pek anlatamam.. kız kardesim yok yasıtım görümcem olsun istedim hep ama o da olmadı görümceler çok yaslı.. esim son besik ekstradan olmus
aynne kişiden kişiye değişio canım.. :)Aman görümcene anlatamazdın zaten canım ya laf çıkarmı edermi diye kardeşin gibi olmaz gerçi kişiden kişiye değişebilir de
heheheheheh aileme kavustumda canım. ancak fırsat buldum.kardeş mevzusuna gelince gerçekten cok güzel birsey özelliklede kız kardeşinin olması.... benim görümcede var yası benden kucuk onuda severım ama çokta sır vermem
ters lalede yaratıcı bişey olmuş amaOnu bulmakta mesela ya ben birsürü şey denemiştim sonra çiçek isimlerinden bulmuştumsen neden değiştirdin canım
Ayy can sıkıntısndan vallaOnu bulmakta mesela ya ben birsürü şey denemiştim sonra çiçek isimlerinden bulmuştumsen neden değiştirdin canım
Bende paket yenilendi telden yazabiliorum uzun zaman snrailk defa pc den yazıyorum kızar ne güzel rahat oluyomus. telefonum bır hafta dinlenecek hehehhe
Bizim pc yok cnm alalim dedik sonra tel isimizo goruyor dedik.belki ilerde alirizBende paket yenilendi telden yazabiliorum uzun zaman snrapc iyiydi vall
bzim ewde wifi fln yok işyerndede kablıolo var mecbur pc den gırıoz o da her sıteye gırmıo zaten..Bizim pc yok cnm alalim dedik sonra tel isimizo goruyor dedik.belki ilerde aliriz.her isimi telden goruyorum
Isin goruluyosa umursama canim. Bende simdi wifi baglandim. 2gb int paketim var yetmiyor surekli kadinlar kulubunde oldugum icin.son bi hafta hep esimin telden baglaniyorumbzim ewde wifi fln yok işyerndede kablıolo var mecbur pc den gırıoz o da her sıteye gırmıo zaten..
eIsin goruluyosa umursama canim. Bende simdi wifi baglandim. 2gb int paketim var yetmiyor surekli kadinlar kulubunde oldugum icin.son bi hafta hep esimin telden baglaniyorumbiktim senden diyor bana
heheheheheh aileme kavustumda canım. ancak fırsat buldum.kardeş mevzusuna gelince gerçekten cok güzel birsey özelliklede kız kardeşinin olması.... benim görümcede var yası benden kucuk onuda severım ama çokta sır vermemcokkk samimiyete gerek yok diye düşünüyorum. zelsmrt neden ismini değiştirdin .bende değiştircem bi süre sonra.dua grubuna katıldım şimdi adım elmaselmas orda uğraşmasınlar dıye bekliyorum. bu arada kaplıcaya gelınce spermler sıcağı sevmez kızlar.hatta hamamda çalışan erkekler azospermmiş yatak odası serın olmalıymıs. ben bizim dr un yalancısıyım yinede gitmek isterseniz gidin tabi. biz balayınada gidemedik tatılede gıdemeyecegız .
Saol canımm hem hüznü anlatıyormuş bu çiçek hemde ters olduğundan dolayı zaman zaman da bana uyuyorters lalede yaratıcı bişey olmuş ama