karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

bayramda anca memlekete gider gelir dolabı yerleştirirz canım erken dönerizde..

Aman görümcene anlatamazdın zaten canım ya laf çıkarmı edermi diye kardeşin gibi olmaz gerçi kişiden kişiye değişebilir de

pink love yolda uyuyakaldın galiba ya da ailene mi kavuştun
heheheheheh aileme kavustumda canım. ancak fırsat buldum.kardeş mevzusuna gelince gerçekten cok güzel birsey özelliklede kız kardeşinin olması.... benim görümcede var yası benden kucuk onuda severım ama çokta sır vermemcokkk samimiyete gerek yok diye düşünüyorum. zelsmrt neden ismini değiştirdin .bende değiştircem bi süre sonra.dua grubuna katıldım şimdi adım elmaselmas orda uğraşmasınlar dıye bekliyorum. bu arada kaplıcaya gelınce spermler sıcağı sevmez kızlar.hatta hamamda çalışan erkekler azospermmiş yatak odası serın olmalıymıs. ben bizim dr un yalancısıyım yinede gitmek isterseniz gidin tabi. biz balayınada gidemedik tatılede gıdemeyecegız .

ilk defa pc den yazıyorum kızar ne güzel rahat oluyomus. telefonum bır hafta dinlenecek hehehhe

bzim ewde wifi fln yok işyerndede kablıolo var mecbur pc den gırıoz o da her sıteye gırmıo zaten..
Isin goruluyosa umursama canim. Bende simdi wifi baglandim. 2gb int paketim var yetmiyor surekli kadinlar kulubunde oldugum icin.son bi hafta hep esimin telden baglaniyorum biktim senden diyor bana

Sıcağı sevmezler mi herkes de gidin gidin diyo bilemedim şimdi o zaman eşim girmesin suya ben girerim o imal aşamasında lazım malum onsuz gidemem Evet canım ne olursa olsun karşı tarafın ailesinden kim olursa olsun konuşurken dikkat etmek lazım bigün aranız bozulsa açığa çıkarır herşeyini bilemezsin..

Neden gidemediniz canım balayına keşke gidebilseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…