- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
Cok yakisiklidir benim aslan kardesim. Ama gicikligida cok tabiAyy bilmem mi tam dayaklık oluyolar ama kardeş var ya candır cannn en zor zamanın da ilk yanında olacak insanların başındadır. Ne kadar uyuzluk yapsalarda
o neymiş öle kız ya ben hiç öyle şeyler yapmadım buhara oturmak filan birsürü şeyler yapıyolar kürler yapıyolar ama bazılarında kist ya da yan etki yapıyomuş güvenemişyorum.valla nette kayda değer bişey bulamadım ben canımm.. ama bi arastrmak lazım..
Bilmem kina yakacak sanirsamıyy o nasıl bir insan figürü yaa meraka bak hadi hamile kaldın diyelim ona neymiş ki
Sever ablasını yaa benimde erkek kardeşim var 22 yaşında hala bebek gibi severim kızsadaCok yakisiklidir benim aslan kardesim. Ama gicikligida cok tabisimdi gidiyorumya beni kucagina alir
Denize dusen yilana sarılır hesabi . Valla canim katran neki bana kitu biseyi çağrıştırdio neymiş öle kız ya ben hiç öyle şeyler yapmadım buhara oturmak filan birsürü şeyler yapıyolar kürler yapıyolar ama bazılarında kist ya da yan etki yapıyomuş güvenemişyorum.
Bilmem kina yakacak sanirsamsinir oluyorum böyle insanlara.
dimi katran karası filan derler ya öyle gibi geliyor ama ben hiç duymadımDenize dusen yilana sarılır hesabi . Valla canim katran neki bana kitu biseyi çağrıştırdi
Sever ablasını yaa benimde erkek kardeşim var 22 yaşında hala bebek gibi severim kızsada
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın o zaman ona bi tasa kına koy üstüne de hamileyim bunu da yakarsın artık için rahat dersin canım
Evet bu kesin pis kokuyo ve karadimi katran karası filan derler ya öyle gibi geliyor ama ben hiç duymadım
Canim ben bi sogan kuru yaptimda iyice ayarlarim bozuldu. Bazilarina yariyor ama bana hic yaramadio neymiş öle kız ya ben hiç öyle şeyler yapmadım buhara oturmak filan birsürü şeyler yapıyolar kürler yapıyolar ama bazılarında kist ya da yan etki yapıyomuş güvenemişyorum.
.benim bide kiz kardesim var en büyükleri benim . Heosinin yeri ayninoluyor. Insss bizimde evlatlariniz olur
Aynen işte ben öyle şeyler hiç yapmadım canım burada okudum çünkü hep yaşanılanlarıCanim ben bi sogan kuru yaptimda iyice ayarlarim bozuldu. Bazilarina yariyor ama bana hic yaramadi
olabilir biz bi gitmiştik eskiden orda bi gelini getirmişlerdi olmazsa bende bi konusuyum esimle.. bi hafta snu kacarz..kızlar bir de kaplıcalara gidince de çocuk sahibi olanları çok duydum yaa bende diyorum kurbanda eşimle bi gitsek mi diye başka iznim kalmadı çünkü
bnde hep dıorum bi kız kardesim olsaymıs die 3 erkek kardesm var annemlede herseyi konusamıorum mulesef hemen en ufak biseyde yuzume vurur bi kaç seyi paylastım önceden ağzım fena yandı.. bi cok seyin sinirini benden aldı hep.. o yuzden smdi hic bsesyi paylasmıorum.. ama ben Rabbim izin verirse çocuklarıma öle davranmıcamm
Bayramda benim tam yumurtlama zamanlarım oluyo çok iyi denk gelicek gidebilirsek.. Sende ayarla o tarihlere de ona göre gidin canım. Ben doktora gittiğimde bi kadın vardı uzun yıllar istemiş olmamış 1 ay kaplıcada kalmışlar o ay olmuş 2. yi istiyodu olmamıştı.olabilir biz bi gitmiştik eskiden orda bi gelini getirmişlerdi olmazsa bende bi konusuyum esimle.. bi hafta snu kacarz..
aynen öle canım.. hemen yargılamaya kalkar annem o yuzden hep imrenirim anneleryle arkadas gibi olan kızları.. ben anneme arkadas gibiyim o bana herseyini anlatır doker içini ben ona pek anlatamam.. kız kardesim yok yasıtım görümcem olsun istedim hep ama o da olmadı görümceler çok yaslı.. esim son besik ekstradan olmusAnne desteğininde olmaması zor canım ya bi kız kardeş olsa herşeyi paylaşır insan ya çok özeniyorum ben herkes kardeşine gidiyo geliyor bi misafiri gelse doğum olsa hemen yanında erkeğinde desteği başka tabi ama.. Biz çok çocuk yapalım