karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

o neymiş öle kız ya ben hiç öyle şeyler yapmadım buhara oturmak filan birsürü şeyler yapıyolar kürler yapıyolar ama bazılarında kist ya da yan etki yapıyomuş güvenemişyorum.
Denize dusen yilana sarılır hesabi . Valla canim katran neki bana kitu biseyi çağrıştırdi

o neymiş öle kız ya ben hiç öyle şeyler yapmadım buhara oturmak filan birsürü şeyler yapıyolar kürler yapıyolar ama bazılarında kist ya da yan etki yapıyomuş güvenemişyorum.
Canim ben bi sogan kuru yaptimda iyice ayarlarim bozuldu. Bazilarina yariyor ama bana hic yaramadi

o soğan benim ayarları da bozdu ya.. valla canım nasıl biseydir nasil kokar hiç bilmem ama canlı örneği var yapanlar çoçklarıda sağlklı valla 20 sene önceki bi iş hemde

kızlar bir de kaplıcalara gidince de çocuk sahibi olanları çok duydum yaa bende diyorum kurbanda eşimle bi gitsek mi diye başka iznim kalmadı çünkü

bnde hep dıorum bi kız kardesim olsaymıs die 3 erkek kardesm var annemlede herseyi konusamıorum mulesef hemen en ufak biseyde yuzume vurur bi kaç seyi paylastım önceden ağzım fena yandı.. bi cok seyin sinirini benden aldı hep.. o yuzden smdi hic bsesyi paylasmıorum.. ama ben Rabbim izin verirse çocuklarıma öle davranmıcamm

Anne desteğininde olmaması zor canım ya bi kız kardeş olsa herşeyi paylaşır insan ya çok özeniyorum ben herkes kardeşine gidiyo geliyor bi misafiri gelse doğum olsa hemen yanında erkeğinde desteği başka tabi ama.. Biz çok çocuk yapalım

olabilir biz bi gitmiştik eskiden orda bi gelini getirmişlerdi olmazsa bende bi konusuyum esimle.. bi hafta snu kacarz..
Bayramda benim tam yumurtlama zamanlarım oluyo çok iyi denk gelicek gidebilirsek.. Sende ayarla o tarihlere de ona göre gidin canım. Ben doktora gittiğimde bi kadın vardı uzun yıllar istemiş olmamış 1 ay kaplıcada kalmışlar o ay olmuş 2. yi istiyodu olmamıştı.

aynen öle canım.. hemen yargılamaya kalkar annem o yuzden hep imrenirim anneleryle arkadas gibi olan kızları.. ben anneme arkadas gibiyim o bana herseyini anlatır doker içini ben ona pek anlatamam.. kız kardesim yok yasıtım görümcem olsun istedim hep ama o da olmadı görümceler çok yaslı.. esim son besik ekstradan olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…