karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Benim esim bi degisik seviyor.mesela biyere gidicem 40 kere arar. Hava sicak dikat et yada hava soguk kalin giy karsidan karsiya gecerken dikkat et oyalanma sakin hep Böyleyiz. Napim senden baska kimim var diyor

Sende de mi akıntı var canım bende var akıntı beyaz benim
bende su ara olıo akıntı gibi hissedıorm bsey yok canım. sen soğan suyu içtinmi hiç ben iki ay içtim. hemde rabazanda içtim iftarda sahurda.. ilk günler ağzıma geliodu kokusu ole hissedıodm içtiğmn ertesi güü snra alıştım ama..

ben o yuzden eski adımı değstrdim kendi adıma çok yakındı
Zlsmrt miydi ben zelihadir herhalde diyordum . Ya canim dun demistimya baska bi topikte arkadas 1 hafya kala test yapmış cift çizgiydi kanda verdide oda pozitiff cikmis ne guzel degilmii. Ayy kzulkr sen bizden ondesin sende yapta sevindir bizii

Sende de mi akıntı var canım bende var akıntı beyaz benim
soğanı kullanmadan önce adet günüm yaklastkça bembeyaz ekıntı olrdu soğndan daha önce de oluodu ama soğan içerken iltihabmi soktü naptı baya beyaz akıntım oldu gecen aylarda adetim 24 günde düzenli olurdu ama normal değere göre erken gelirdi soğanı içince 27 güne çıkardı ben korkmuştum ama faydası oldu gibi bana.. daha önce kasıklarım batmazdı soğanı kullananlı yumurtalarımı hissedıorm gibime gelio

zeliha değil canım yakın ama o harflerde gizlyi :)

Ben başka topic e yetişemiyorum ya anca size yetişmeye çalışıyorum walla eylül de gel topiğine girmiştim ama takip edemiyorum çok hızlı ilerliyolar.. limonkabugsu senden ümitliyiz biz canım sen kendinden ümitlenme ama biz ümitlenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…