karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

hayır olsun İnşallah

canım ben normalde 25 günde olurum ya bugün 22 oldum normal adetime 3 gün kaldı.. geçen ay 3-4 gün uzattı ya benim adet günümü soğansuyu içmi ştim öncesnde 2 ay..
hımmm anladım canım o zaman senin çok yakın yaa belirtilerin olabilir gerçekten bak şimdi içime bi heyecan geldi senin bu üşüme dikkatimi çekti

Masallah canim baskasi olsa erkeklerle hahaha hihihi yapar cok pis kadinlar kizlar var. Allah korusun. Benim koca biraz tip o konuda cnim yaa pazarciya fiyat sormama bike laflaniyo pazarda sessiz sessiz kavga ediyoruz hep

aaa adımı vermişim aslında bildirmek istemiyodum yaa herşeyi yazıyoruz ya bi tanıdık filan çıkar anlattıklarımdan tanır

canım ben normalde 25 günde olurum ya bugün 22 oldum normal adetime 3 gün kaldı.. geçen ay 3-4 gün uzattı ya benim adet günümü soğansuyu içmi ştim öncesnde 2 ay..
Canim madem öyle o zmn pzt yapsana test yahuuu . Bence sen hamissin yaa insallah

aaa adımı vermişim aslında bildirmek istemiyodum yaa herşeyi yazıyoruz ya bi tanıdık filan çıkar anlattıklarımdan tanır
Hahahahha ay canim yaa bende taniyan falan cikar diye korkuyorum. Elmaselmasi degsitircem iki adimvar elmasi pek bilen yokta olurya biri denk gelir .gerek yok boyle seylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…