- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
öle yapcamTamam tamam sen kestir cnm bebege söylemeden
hayır olsun İnşallahAynen canım kist daha zor ama hamile kalamazsan kaldığın yerden devam ediyosun.. bana da öyle geliyor sanki amalimonkabugsu cum ümitlenme sakın sadece öle tahmin.. Bi hamile kalalım da bakalım onu düşüncez artık kıl tüy ayarlanır bi şekilde.. Ben bu ay ümidi kestim sanki akıntı gelmeye başladı ve benim her ay olur sanırım yumurtlamadan sonra oluyo ve adete kadar devam ediyo ondan dolayı moralim bozuldu.. Dün kv.nin yeğeni aramış rüyasında beni hamile görmüş Tuba da bebek var mı demiş kv.dede yok demiş o da olcak hemde kız olcak rüyama göre demiş onun rüyaları da acayip çıkar millet korkar ondan kötü bi rüya görcek diye onunla da umutlandım ama nebiliyim işte
hımmm anladım canım o zaman senin çok yakın yaa belirtilerin olabilir gerçekten bak şimdi içime bi heyecan geldi senin bu üşüme dikkatimi çekticanım ben normalde 25 günde olurum ya bugün 22 oldum normal adetime 3 gün kaldı.. geçen ay 3-4 gün uzattı ya benim adet günümü soğansuyu içmi ştim öncesnde 2 ay..
benim sizden önceBenden 1 gün sonra ben eğer 14 ünde olmazsam 15 inde kesin test yaparım
Masallah canim baskasi olsa erkeklerle hahaha hihihi yapar cok pis kadinlar kizlar var. Allah korusun. Benim koca biraz tip o konuda cnim yaa pazarciya fiyat sormama bike laflaniyo pazarda sessiz sessiz kavga ediyoruz hepKıskanıyolar tabi herkes onların bize baktığı gibi bakıyolar sanıyo erkekler canım.. Benim ki Allah'tan pek kıskanç değil yoksa ben yanmıştım bu işte çalışamazdım. Çünkü bütün gün erkeklerle aynı ortamdayım. Ama bana yan gözle bakmaz bakamaz kimse erkek gibi davranırım lafımı dan dan söylerim bide mert davranırım diyolar zaten buraya senin gibi kız gelmedi sen başkasın diye
aaa adımı vermişimAynen cnimnkil tuy en son is valla. Suan bi hamile kalsak ne guzelll olur. Canim akintiyi neden olumsuz dusundunki. Yumurtlama akintisidir belki. Sen yine son gune kadar çalış cnim. Insallah akrabanizin ruyasida cikar cnim bu bir isaret olabilir. Adin tugba mi
Canim madem öyle o zmn pzt yapsana test yahuuu . Bence sen hamissin yaa insallahcanım ben normalde 25 günde olurum ya bugün 22 oldum normal adetime 3 gün kaldı.. geçen ay 3-4 gün uzattı ya benim adet günümü soğansuyu içmi ştim öncesnde 2 ay..
düsmesin modun canım benim.. akıntın ne renkİnsallah canim yaaa. Arada bi karalari bağlıyorum ben yaa sanada oluyomu hic.suan modum düştü yine
doktor adetin 5 gün geçsin dedi amaCanim madem öyle o zmn pzt yapsana test yahuuu . Bence sen hamissin yaa insallah
Hahahahha ay canim yaa bende taniyan falan cikar diye korkuyorum. Elmaselmasi degsitircem iki adimvar elmasi pek bilen yokta olurya biri denk gelir .gerek yok boyle seylere.aaa adımı vermişimaslında bildirmek istemiyodum yaa herşeyi yazıyoruz ya bi tanıdık filan çıkar anlattıklarımdan tanır
Sende de mi akıntı var canım bende var akıntı beyaz benimdüsmesin modun canım benim.. akıntın ne renk
Napsam ben şimdi silinmiyor da mesajHahahahha ay canim yaa bende taniyan falan cikar diye korkuyorum. Elmaselmasi degsitircem iki adimvar elmasi pek bilen yokta olurya biri denk gelir .gerek yok boyle seylere.
Benim akintimmii bazen seffaf bazen beyaz .bazen koyu kivamda aman degsiik biseylerdüsmesin modun canım benim.. akıntın ne renk
Bisey olmaz cnm tek o isimde senmisin rahat ol biz sana isminle hitap etmeyiz sen ters lalesinNapsam ben şimdi silinmiyor da mesaj
Sen doktoru dinleme kız 1 gün geçsin tamam hemen doğruuu testedoktor adetin 5 gün geçsin dedi ama
Ayy körün taşı ya bana denk gelir filanBenim akintimmii bazen seffaf bazen beyaz .bazen koyu kivamda aman degsiik biseyler
Sen bilirsin yinede cnim. Bence belirtilerine gore karar verdoktor adetin 5 gün geçsin dedi ama
Benim ki de böle yaa acaba hepimiz yumurta mı çatlatıyorz hala yoksa bu neeBenim akintimmii bazen seffaf bazen beyaz .bazen koyu kivamda aman degsiik biseyler
Bence hamileyiz bebegin burnu akiyoBenim ki de böle yaa acaba hepimiz yumurta mı çatlatıyorz hala yoksa bu nee