- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
Napim canima tak etti nasil duruyo cift cizgi bi bakiyim dedimkız varya tam delisin yaa güldürdün beni süpermiş ama ya sorma o tek çizgilerden nefret diyorum bi hamile olim zevke yapcam seyretcem bende diyorum ya
AminnnnAminn tüm isteyen insanlara versin rabbim çok zor bişey
Ben inanirim canim valla korkarimda yani.ama sinuc olarak herhangi bi sonuc yok kestirebilirsin bence. O beyazlardan tek tuk bendede var ben boyamiyorum sacimiii. Bitkisel boyalar var inlarla biyarsin cok rahatsizlik verirse sana benim fikrim
Ondeyse hakkisin canim benimki arkada görünmüyor. Insanlarda ne kadar tuhaf yaa goruyisunki beyaz ne diye insanin yuzune vuruyosunki gicik oluyorum o tiplere. Yuzune bakar aaaa sivilce cikmiss derlerya iyiki dedin ben gormemistimBenim boyanmıycak gibi değil canım tam önde ve belirli bölgede yoğunlaşmış durumda herkes de soruyo aa senin saçın mı beyaz diye gıcık oluyorum bide yaşım genç öyle durmak istemiyorum yakışıklı kocamın yanında zaten kilo fazlam var psikolojim bozukkk.. Sabah eşime dedim kestirmesemmi böle böle diye saçmalama dedi öyle şeymi olur daha neler kızdı bana ezikledi kestir ama boyamayalım dedikendisi boyarda saçımı onu hastalığı beklicem eğer olursam boyarız olmazsam ne mutlu varsın beyaz kalsın
hımm evet senin zor olur uzun olunca kıvırcık güzel oluyo.. Benim de şuanda uzun baya belime kadar vardır hemen hemen bide kat filan yok öle dümdüz bende sıkıldım katlı yakıştırıyor bana herkes bayadırda kestirmedim biraz kısaltıyım hamileyken kestiremem olursa diyeTers lale bende tam tersiuzatmaya çalışıyorum . Dugunde sacim popoma geliyodu adam zorlanmasin diye gekin basi yaparken kestirdim. Sonra evkiyken uzun sac zor geldi gittim bida kestiridm simdi uzun sayılır ama belime kadar gelmesi lazim oyke seviyorum bide saçlarım kivircik kisa iyi durmuyor
Esinle aranda yaa farki varni cnimOndeyse hakkisin canim benimki arkada görünmüyor. Insanlarda ne kadar tuhaf yaa goruyisunki beyaz ne diye insanin yuzune vuruyosunki gicik oluyorum o tiplere. Yuzune bakar aaaa sivilce cikmiss derlerya iyiki dedin ben gormemistimo zaman kestir canim boya isi sonuca kalsin ne guzel esin boyuyomus benimki kiskancliigindan izin vermiyo sadece siyaha boyayabikirmisim. Siyah beni sert gösterir ben ciciyim
Hahahha benimkide dumduz .yaz boyu ev topuzuyla gezdim varya hic bi sekil almiyor katsiz sac bir daha duz kestirmemm bende. Ama simdilik uzasin. Hangi renk boyuyosun cnmhımm evet senin zor olur uzun olunca kıvırcık güzel oluyo.. Benim de şuanda uzun baya belime kadar vardır hemen hemen bide kat filan yok öle dümdüz bende sıkıldım katlı yakıştırıyor bana herkes bayadırda kestirmedim biraz kısaltıyım hamileyken kestiremem olursa diye
dimiii cici kız akıllı kızOndeyse hakkisin canim benimki arkada görünmüyor. Insanlarda ne kadar tuhaf yaa goruyisunki beyaz ne diye insanin yuzune vuruyosunki gicik oluyorum o tiplere. Yuzune bakar aaaa sivilce cikmiss derlerya iyiki dedin ben gormemistimo zaman kestir canim boya isi sonuca kalsin ne guzel esin boyuyomus benimki kiskancliigindan izin vermiyo sadece siyaha boyayabikirmisim. Siyah beni sert gösterir ben ciciyim
valla canımcım bende anlamadım ne belrtisi bu ama bu ay bi yandanda tuhaf geçio benm ıçın adet belrtisi de yok bende...Kızlar burdayım yeni girdm maşallah sayfalar almış başını gitmişonları okuyodum.. Test için erken canlarım yaa daha olduysa bile kzulkr ve benim anca dölleniyodur yolculuktadır. Kasık batmaları dediğiniz gibi inşallah kistten değildir yoksa 1 ayınız doğum kontrol hapı içmekle pas geçebilir kötü düşünmeyelim iyi olsun.. Kzulkr senin çok üşümen çok ilginç canım genelde hamilelikte çok üşüyolarmış hep öyle okumuştum ama bu kadar erken belirti verir mi bilmem Tüy olayını ben önceleri çam sakızı ağdayla alıyodum sonra vıcık vıcık onunla uğraşamadım eldiveni önerdiler onu yapıyorum tertemiz oluyo hemde hiç yapışıklık filan yok bide seyrek çıkıyo sanki öyle çok uzamasına da gerek kalmıyor ele gelsin yeterli.. Ben jileti yapamıyorum yaa sert çıkarıyo çok kötü.. Hamileliği düşünüyorum ama nasıl alırım diye kuaföre de gidemem ben öyle utanırım
Heh aynen benim modelimHahahha benimkide dumduz .yaz boyu ev topuzuyla gezdim varya hic bi sekil almiyor katsiz sac bir daha duz kestirmemm bende. Ama simdilik uzasin. Hangi renk boyuyosun cnm
Ya dur ben bi kestirim şu arada derede ama yine de kalalımHamile kalsakya sacimizi kestiremesek boyayamasak
Adet belirtin için erken değil mi canım şimdiden belli olur mu ki benim belirti için erken sadece bi akıntı var hr zaman olanvalla canımcım bende anlamadım ne belrtisi bu ama bu ay bi yandanda tuhaf geçio benm ıçın adet belrtisi de yok bende...
Guzel boyuyomus tabi havasini atar ohhdimiii cici kız akıllı kızbenim ki bişey demez öyle pek bazen tutuyo ne güzel giyinmişsin neden giyindin neden süslendin arada bir menepozu geliyor boyuyo napsın ya kuaförler çok para alıyo bi boyaya bende öğrettim ona güzelde boyuyuo artistlik filan bile yapıyo yani saçımı tutması ayırması filan..
En başta söylediğine de katılıyorum kesinlikle bide kilo olayına gıcık oluyorum en çok aa ne kadar kilo almışsın hee aldım sanane diyesim geliyorsanane kardeşim alırım da veririrm de hele ki erkekler diyince iş ortamında gıcık oluyorum sanane ya beni mi inceliyosun git kendi karına bak diyesim geliyor (yabancı değiller tanıdığım da yine de kötü hissediyorum kendimi)
ağzından bal damlıoHosgeldin cnimm . Ya ins kist olmaz negatif sonucada raziyim o derece. Bence kzulkr hamis kaldiii . Eldivene gelince hic acitmiyor evet ama ugrasmasi zor geliyor bana.evet jilet acaip sert yapiyo ama napimmm hehehehe bende kuafore fakan gidemem utanrim e kendimizde göremeyiz napcaz
Tamam tamam sen kestir cnm bebege söylemedenYa dur ben bi kestirim şu arada derede ama yine de kalalım
İnsallah canim yaaa. Arada bi karalari bağlıyorum ben yaa sanada oluyomu hic.suan modum düştü yine
Kıskanıyolar tabi herkes onların bize baktığı gibi bakıyolar sanıyo erkekler canım.. Benim ki Allah'tan pek kıskanç değil yoksa ben yanmıştım bu işte çalışamazdım. Çünkü bütün gün erkeklerle aynı ortamdayım. Ama bana yan gözle bakmaz bakamaz kimse erkek gibi davranırım lafımı dan dan söylerim bide mert davranırım diyolar zaten buraya senin gibi kız gelmedi sen başkasın diyeGuzel boyuyomus tabi havasini atar ohhevet onada sinir olurum sananeeeee demi amaa. Ayip bisey bi erkegin öyle yorum yapması. Benimki cok karisiyir cnim yaa sorma kac senedir birlikteyiz basindan beri böyleydi evkenincede degismedi oyke usturupsuzda giymem ama ona göre tersmis giydiklerim.
canım ben normalde 25 günde olurum ya bugün 22 oldum normal adetime 3 gün kaldı.. geçen ay 3-4 gün uzattı ya benim adet günümü soğansuyu içmi ştim öncesnde 2 ay..Adet belirtin için erken değil mi canım şimdiden belli olur mu ki benim belirti için erken sadece bi akıntı var hr zaman olan