karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Kızlar burdayım yeni girdm maşallah sayfalar almış başını gitmiş onları okuyodum.. Test için erken canlarım yaa daha olduysa bile kzulkr ve benim anca dölleniyodur yolculuktadır. Kasık batmaları dediğiniz gibi inşallah kistten değildir yoksa 1 ayınız doğum kontrol hapı içmekle pas geçebilir kötü düşünmeyelim iyi olsun.. Kzulkr senin çok üşümen çok ilginç canım genelde hamilelikte çok üşüyolarmış hep öyle okumuştum ama bu kadar erken belirti verir mi bilmemTüy olayını ben önceleri çam sakızı ağdayla alıyodum sonra vıcık vıcık onunla uğraşamadım eldiveni önerdiler onu yapıyorum tertemiz oluyo hemde hiç yapışıklık filan yok bide seyrek çıkıyo sanki öyle çok uzamasına da gerek kalmıyor ele gelsin yeterli.. Ben jileti yapamıyorum yaa sert çıkarıyo çok kötü.. Hamileliği düşünüyorum ama nasıl alırım diye kuaföre de gidemem ben öyle utanırım

Hosgeldin cnimm . Ya ins kist olmaz negatif sonucada raziyim o derece . Bence kzulkr hamis kaldiii . Eldivene gelince hic acitmiyor evet ama ugrasmasi zor geliyor bana.evet jilet acaip sert yapiyo ama napimmm hehehehe bende kuafore fakan gidemem utanrim e kendimizde göremeyiz napcaz

Aynen canım kist daha zor ama hamile kalamazsan kaldığın yerden devam ediyosun.. bana da öyle geliyor sanki ama limonkabugsu cum ümitlenme sakın sadece öle tahmin.. Bi hamile kalalım da bakalım onu düşüncez artık kıl tüy ayarlanır bi şekilde.. Ben bu ay ümidi kestim sanki akıntı gelmeye başladı ve benim her ay olur sanırım yumurtlamadan sonra oluyo ve adete kadar devam ediyo ondan dolayı moralim bozuldu.. Dün kv.nin yeğeni aramış rüyasında beni hamile görmüş Tuba da bebek var mı demiş kv.dede yok demiş o da olcak hemde kız olcak rüyama göre demiş onun rüyaları da acayip çıkar millet korkar ondan kötü bi rüya görcek diye onunla da umutlandım ama nebiliyim işte

Aynen cnimnkil tuy en son is valla. Suan bi hamile kalsak ne guzelll olur. Canim akintiyi neden olumsuz dusundunki. Yumurtlama akintisidir belki. Sen yine son gune kadar çalış cnim. Insallah akrabanizin ruyasida cikar cnim bu bir isaret olabilir . Adin tugba mi

Ben test ala ala ecz beni taniyacak artik yakinda iki ecz var bi birinden bi birinden alıyorum
Sorma yaa bizim burdada uygun satan bi eczane var diğerinde 3 tl olan yer var aynı marka diğerinde 1,5 tl bende iş yerinde bi arkadaş var ona filan aldırıyorum bazen 2 tane birden alyrm utanıyorum ama bide gidip folic asit alıyorum onlarda diyodur bi hamile kalamadı test alyo ilaç alıyo

Kizz ne ucuzmus ben hep 3.50a alıyorum .ay valla bende öyle düşünüyorum bi hamile kalamadi her ay aliyo aliyo ortada bisey yok diyordur

Ben en son yaptigim teste naptim size soyleyim .kirmizi pilot kalemle yanina bi cizgi daha cizdim hayranlikla baktim seni gorucem oglum dedim sonrada test cubugunu parcaladim attim .

Ya kızlar size bişey sorcam saçımı kestirmek istiyorum ama kaç gündür gidemedim bi bağtıl inanç varya hamileyken saç kestirilmez diye çocuğun ömrü kısa olur filan diyolar Allah korusunnn.. Şimdi tabi ki kesin bişey yok ama olasılık var şimdi kestirmesem de eğer hamile kalırsam 9 ay da kestirmem o zaman da iğrenç bi hal alçak saçlarım ne dersiniz siz inanır mısınız böyle şeylere.. Bi de benim 26 yaşımda olmama rağmen saçımda baya beyazım var irsi dir kendileri boyatıyorum ondan da zarar olur mu ki yaa

Ben en son yaptigim teste naptim size soyleyim .kirmizi pilot kalemle yanina bi cizgi daha cizdim hayranlikla baktim seni gorucem oglum dedim sonrada test cubugunu parcaladim attim .
kız varya tam delisin yaa güldürdün beni süpermiş ama ya sorma o tek çizgilerden nefret diyorum bi hamile olim zevke yapcam seyretcem bende diyorum ya

Ben inanirim canim valla korkarimda yani.ama sinuc olarak herhangi bi sonuc yok kestirebilirsin bence. O beyazlardan tek tuk bendede var ben boyamiyorum sacimiii. Bitkisel boyalar var inlarla biyarsin cok rahatsizlik verirse sana benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…