- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- Konu Sahibi limonkabugsu
Cnm sizin sonuc noldu esinin testiIste tamda orasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sizin sonuc noldu esinin testiIste tamda orasi
ee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)Cnm sizin sonuc noldu esinin testi
Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi
pantolonu gösteren ütüdür; kadını gösteren ...
Ayy harbiden ya bende unutmuşum sormayı oh çok şükür sonuç iyiyse sıkıntı yok bari o aşamayı atlattınız canım sevindim vallaee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Ayrıca savaşmayın kıslarrr biliyosunuz onuuçocuk için eşler lazımmee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Mrb canlarim ben geldim. Fazla kilolarrrr. Ben kendi capimda diyet ve egzersis yapiyorum ama yaa bebek varsa diye adetime 1 hafya kala hep birakiyorum.belki benegim bu hareketleri yapmak istemiyordur diye. Sonra adetnolunca bi haftam bisa gitti diye uzuluyorum. Bir ara hamile gobegi gibi karnim vardi herkes sen yalan soyluyosun hamilesinn diyordu bende icimden oğlum hamile olsam yalan soylermiyim diyordum. Simdi verdim 2 kilocuk kaldi verilecek. Bende pco oldugu icin kilo almamam lazim .kilo alirsam işim zorlasacak oyüzden 52 53 kilo olmam lazim .tatlilar pastalar borekler corekler veee yemekleerrrr.
atlattık şükür ki canımAyy harbiden ya bende unutmuşum sormayı oh çok şükür sonuç iyiyse sıkıntı yok bari o aşamayı atlattınız canım sevindim valla
Ohhh hadi canim gozunuz aydin .darisi bizeee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Aynen kızlar benimkide o kafada ama şimdi zayıflıycam diyorum sesini çıkartmıyor biraz abarttım çünkü durumu
Valla yaa utanmasalar adet duzenimi takip etcek insanlar var cevremde. Cnm sporada yaziliyosunya verirsin hızlıca. Millet 20 30 kiloyla ugrasiyor sansliyiz yineBu insanlarda bi garip ne saklıycaksın anası belli babası belli gayrimeşru değil gerine gerine söylersin hele ki bu kadar uğraşmadan sonra oh başardık diye
Senin fazla kilon yokmuş canım benim 10 kg filan vermem lazım en az hatta 15 olsa iyi olur benim için ufff çok zor
Valla yaa utanmasalar adet duzenimi takip etcek insanlar var cevremde. Cnm sporada yaziliyosunya verirsin hızlıca. Millet 20 30 kiloyla ugrasiyor sansliyiz yine
amiin canımm.. işler yoğun yazamıorum fazla..Ohhh hadi canim gozunuz aydin .darisi bize
Ne kadar guzel demiiiiBebiş için zayıflıcam mecbur bazı kadınlar var sadece göbeğinden anlıyosun hamile olduğunu ne güzel duruyo yaa ben hiç sanmıyorum öyle olabilceğimi
Sevdigi yemekler guzel askk dolu bir masa cok istedigi gömlek pant parfum ayakkabi vs. Veee tabiki calisma cok klasik oldu demikızlar evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo ama ben ne süpriz yapcağıma karar veremdim daha doğrusu aklmda bsey yok..
Ayy benim kalcalarim genislemesin popoyu eritmek zoro bebeğin cinsiyetine göre değisiyomus canım :) eğer öne doğru sivri olursa karın erekek olurmus ama kalcalara doğru bi genişleme olursa o kızmış
: yemek yaparım tamam.. telefonu eskidi faturaya eklemeli bi telefon almayı düşünüorum ama baska ne olblir çalsma kısmı cepte zatenSevdigi yemekler guzel askk dolu bir masa cok istedigi gömlek pant parfum ayakkabi vs. Veee tabiki calisma cok klasik oldu demi
Bizimkinede az kaldi ama ilk yilimiz olacak. O bana supriz yapsın bananeSevdigi yemekler guzel askk dolu bir masa cok istedigi gömlek pant parfum ayakkabi vs. Veee tabiki calisma cok klasik oldu demi