karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

ee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Ayy harbiden ya bende unutmuşum sormayı oh çok şükür sonuç iyiyse sıkıntı yok bari o aşamayı atlattınız canım sevindim valla:KK73::KK75:

Mrb canlarim ben geldim. Fazla kilolarrrr. Ben kendi capimda diyet ve egzersis yapiyorum ama yaa bebek varsa diye adetime 1 hafya kala hep birakiyorum.belki benegim bu hareketleri yapmak istemiyordur diye:emir_bebek:. Sonra adetnolunca bi haftam bisa gitti diye uzuluyorum. Bir ara hamile gobegi gibi karnim vardi herkes sen yalan soyluyosun hamilesinn diyordu bende icimden oğlum hamile olsam yalan soylermiyim diyordum. Simdi verdim 2 kilocuk kaldi verilecek. Bende pco oldugu icin kilo almamam lazim .kilo alirsam işim zorlasacak oyüzden 52 53 kilo olmam lazim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:.tatlilar pastalar borekler corekler veee yemekleerrrr.

Bu insanlarda bi garip ne saklıycaksın anası belli babası belli gayrimeşru değil gerine gerine söylersin hele ki bu kadar uğraşmadan sonra oh başardık diye:anneadayı::KK71:

Senin fazla kilon yokmuş canım benim 10 kg filan vermem lazım en az hatta 15 olsa iyi olur benim için ufff çok zor:KK42:

ee unuttum ben canım normal demiş doktor sayıca fazla demiş eşimle accık tartisktkda dün tam bakamadım test sonucuna baktmda anlmadım pek ama aykırı bi değer görünmüo şükür :)
Ohhh hadi canim gozunuz aydin :KK49:.darisi bize :KK49:

Bu insanlarda bi garip ne saklıycaksın anası belli babası belli gayrimeşru değil gerine gerine söylersin hele ki bu kadar uğraşmadan sonra oh başardık diye:anneadayı::KK71:

Senin fazla kilon yokmuş canım benim 10 kg filan vermem lazım en az hatta 15 olsa iyi olur benim için ufff çok zor:KK42:
Valla yaa utanmasalar adet duzenimi takip etcek insanlar var cevremde. Cnm sporada yaziliyosunya verirsin hızlıca. Millet 20 30 kiloyla ugrasiyor sansliyiz yine :KK55:

Valla yaa utanmasalar adet duzenimi takip etcek insanlar var cevremde. Cnm sporada yaziliyosunya verirsin hızlıca. Millet 20 30 kiloyla ugrasiyor sansliyiz yine :KK55:

Bebiş için zayıflıcam mecbur bazı kadınlar var sadece göbeğinden anlıyosun hamile olduğunu ne güzel duruyo yaa ben hiç sanmıyorum öyle olabilceğimi:KK43:

o bebeğin cinsiyetine göre değisiyomus canım :) eğer öne doğru sivri olursa karın erekek olurmus ama kalcalara doğru bi genişleme olursa o kızmış :KK66:

kızlar evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo ama ben ne süpriz yapcağıma karar veremdim daha doğrusu aklmda bsey yok.. :KK43:
Sevdigi yemekler guzel askk dolu bir masa cok istedigi gömlek pant parfum ayakkabi vs. Veee tabiki calisma :KK49::KK49::KK49::KK76: cok klasik oldu demi :KK45:

X