- 7 Temmuz 2018
- 16
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi nisanur8307
-
geçmiş olsun. yasin kaç ve cikolata kıstım kaç cmBende takipte kalayım deneyip olumlu sonuç alan varsa ögrenip yaparım bendede var çikolat kisti
geçmiş olsun. yasin kaç ve cikolata kıstım kaç cm
öncelikle geçmiş olsun. hem yaş hemde kist yönünden daha şanslısın. benim yaş 35 ve kistim 8 cm. 4 cm alti kistleri vucut kendı atabiliyor. atmasa bile ilaçla tedavi edliyo. diye biliyorum28 yaşındayım 2 cm kistim sizede geçmiş olsun sizin yaş kaç kistiniz kaç cm
öncelikle geçmiş olsun. hem yaş hemde kist yönünden daha şanslısın. benim yaş 35 ve kistim 8 cm. 4 cm alti kistleri vucut kendı atabiliyor. atmasa bile ilaçla tedavi edliyo. diye biliyorum
ben bu ay adet günü tekrar hormon testi verip yumurta takibine başlıcam. sonuçta hicbir doktor yumurta takibi yapmadı. gelişmeleri yazarım sanaAncak hamile kalırsan ozaman vucut atabilir dedi doktorum onada 1 senedir ugraşıyoruz olmuyor hayırlısı artık çok geçmiş olsun inşallah geçer sizinkide
geçmiş olsun. teşekkür ederim verdiğin bilgi için. araştırıp denerim. bu arada yaş kaç ve çocuk var miMerhaba benimde 1 yildir 3.5 cm cikolata kistim mevcuttu c life bitkisel macun kullandim 3 ay 4. Ay küçülmeye basladi 2.4 cm suan 1 ayda küçüldü tavsiye ederim arstirin isterseniz
ben bu ay adet günü tekrar hormon testi verip yumurta takibine başlıcam. sonuçta hicbir doktor yumurta takibi yapmadı. gelişmeleri yazarım sana
ben bu ay adet günü tekrar hormon testi verip yumurta takibine başlıcam. sonuçta hicbir doktor yumurta takibi yapmadı. gelişmeleri yazarım sana
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuk yok 1 bucuk yildir istiyoruz ama olmadi daha malesefgeçmiş olsun. teşekkür ederim verdiğin bilgi için. araştırıp denerim. bu arada yaş kaç ve çocuk var mi
daha yaşın genç.hic ümitsiz olma. inşaallah anne olursun.26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuk yok 1 bucuk yildir istiyoruz ama olmadi daha malesef
Insallah olurum cok istiyorum sagolundaha yaşın genç.hic ümitsiz olma. inşaallah anne olursun.
Merhaba.kistiniz olmasına rağmen nasıl haöile kaldınız.allah bağışlasınBende takipte kalayım deneyip olumlu sonuç alan varsa ögrenip yaparım bendede var çikolat kisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?