karbonatlı Su Deneyi

fiyonkbayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
708
1.528
38
Deney demek istedim çünkü ne kadar işe yarayıp yaramadığını görmek istiyorum. bir buçuk litre suya yarım çay kaşığı kadar bildiğimiz karbonatı karıştırıp gün içinde tüketiyorum. aslında normalde üç litre içilmesi gerekiyor ama henüz o kadar içemedim. sadece iki gün kullanabildim, üç gündür regl olduğum için içmiyodum şimdi yeniden başladım ama şimdilik olumlu yönde gelişmeler olduğunu söyleyebilirim. tabi bunun yanında yediklerime de dikkat ederek ayda üç kilo vermeyi hedefliyorum. sabah kahvaltısı için pratik önerisi olanlar varsa yazın lütfen sabahları ne yiyecemi bulmak en zoru oluyo benim için.
karbonatlı su içmeden önce: 83,9
karbonatlı su içtiğim gün: 82,1
bugün(üç günlük aranın ardından): 82,6

destek olmak isteyen bildiği uyguladığı detoks türü bişey olan varsa beklerim. birlikten kuvvet doğarmış.

karbonatlı su deneyimdeki bir başka tespit:
bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyor. yani şişkinlik ya da kabızlık gibi sorunlarınızda yardımcı olabileceğiniz düşünüyorum. ama tansiyon ya da şeker gibi sorunları olanların ya da kronik rahatsızlığı olanların da dikkatli kullanmasında yarar vardır düşünüyorum çünkü sonuçta sıvı kaybını arttıracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…