• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonatla hamilelik testi

yenievlii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
201
143
103
Kizlar karbonatla hamilelik testini duydunuz mu bilmiyorum .idrarinizi temiz bir kaba aliyorsunuz biraz karbonat dokuyorsunuz eger dibe cokerse hamile degilsiniz eger kopurur kabarirsa hamilesiniz boyle hamile oldugunu ogrenen oldu mu ?Ben az once denedim daha once de cok sık deniyordum kopurmuyordu simdi kopurdu umutlanmali miyim bilmyrm ...:((

Sabah kabarinca bir umut gidip test aldim bat 5 gunum var tek cizgi cikti :(( suan fena bi kasik batmam agrim var

Bu hurafelere inanmayın lütfen. İdrarınızdaki asit miktarı ile alakalı bir durum bu. İnşallah hamilesinizdir ama.

Sabah kabarinca bir umut gidip test aldim bat 5 gunum var tek cizgi cikti :KK43:( suan fena bi kasik batmam agrim var
Henüz cikmaz idrar testinde.yarın hastaneye git kan testi ver.kanda çıkar. Adetin bi geçsin bakalim.kasık batması adet öncesinde de olur.kisiye göre de degisir tabi.o yüzden sabret biraz

Back