karbonatla gebelik testi

prensesshe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
İzmir
:emir_bebek: slm. kızlar ben birşey duydum karbonat testi die bir plastik kapın içine idrar örneği alıp içine bir tutamkarbonat koyuyorsunuz.eğer idrar köpürür kabarırsa hamilemişsiniz kabarmadan direk dibe çökerse değilmişsiniz. ben bu sabah yaptım çok kabardı sizde yapın bakalım doğrumu.:Saruboceq::Saruboceq:

Geçenlerde testin negatif çıktığını yazmıştın... Sonra tekrar test yaptınmı??? Hamile olduğunu öğrendikten sonra mı karbonat testini yaptın?

ben bir kere denemiştim. kabarmamıstı ve hamile degildim o ay.. ama bilemiyorum tabi. sonucta % 50 ihtimal tutması. sacma bıle olsa ıllaki tuttugu da olur!!

Ben de denedim adetimden 1 hafta önce.Kabarmadı.Ben perişan oldum ağla ağla.Meğer hamileymişim.Ya adetim gecikmediği için olmadı.Ya hiç tutmuyor.Zaten bu test için adet gecikmesini beklesem hamile olduğumu kendimde anlarım.Bence işe yaramıyor.

bende denedimm ama hamile olmadan önce kabardıı bayaa nasıl sevinmiştim hamileyim die ama malesef deildim o zamann

yok canım yapmadım birdaha test ama hala gelmedi hastalığım kan testi yapıcam die test almadım. birtürlü vaktimde olmadı tekrar yapmaya dün dediler karbonat falan denedim bende ama ne kadar doğru bilemem

Ben karbonat degilde camasir suyu testini yumurtamadan 6 Gun sonra yapmaya basladim adetime 3 gun kaldi hala balancuklar cikiyo ve kopuruyo :) insallah rabbim isteyen herkesi melegine kavusturur

Bu testle tamamen saçma.burda okumuştum galiba kadın yapmış köpürmemiş kocası yapmış o an geyiğine köpürmüşhahahahaa

Evet sacma olabilir :) ama erkeklerdeki bulunan bir hormon hangisiydi hatirlamiyorum ama ondan dolayi hangi erkek yaparsa kabarir diyolardi kk da

Back