Karbonatın Ayaklarınıza İnanılmaz Mucizesi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Kuru, sert ve çatlamış topuklar özellikle ayakkabılarımızın içinde rahatsız etmektedir. Karbonat ile ayaklarınızı hem yumuşacık hem de rahatlamış olarak ucuz ama çok etkili bir yöntemdir. Özellikle bütün gün ayakta olanlar için bir kurtarıcı niteliğindedir. Aynı zaman da ayaklarınıza pedikür yaparak ölü deriyi kaldırır.

Karbonatın Ayaklarınıza İnanılmaz Mucizesi 3 yemek kaşığı karbonat ile 4-5 litre sıcak suyu bir kap içerisinde karıştırınız. Karbonat eriyince ayaklarınızı içine koyun ve 15-20 dakika kadar bekletin. Çıkarttıktan sonra ise vazelin yada nemlendirici sürerek poşet ile ayaklarınızı sarınız. Ayrıca Nemlendirici yerine Wicks yada soğan koyarsanız iltihabı ve arılarınızı da atmış olursunuz. Özellikle kadınlar da oluşan idrar yolu iltihabı tedavisinde de kalıcı çözüm üretir ve sabah kalktığımızda yumuşacık ve rahatlamış ayaklara sahip olacaksınız

ben önceden yapıyordum. ciddi sabır gerektiren birşey her gün aynı uygulamayı yapmanız lazım. artık ne kadar sürerse...

Güzel paylaşım hiç duymamıştım deneyeceğim Tesekkürler, yaz geldi açık ayakkabı öncesi yumuşacık ayaklar

İlginç. Caddy daha dün açtığın karbonatlı topiğe 18.814 kişi neden bakar ki?
Baktım hiç cevaplanmamış gösterişsiz konular bile 20.000 görünüyor.

Dikkatimi çekti. Tuhaf yani...

her ayakkabının içine karbonat dökün yaz kış ne koku ne terleme ne mantar hiç bişey kalmaz üstelik sürekli kullanınca tüm gün ayakta emiyor onu ve yumuşacık bakımlı ayaklarınız oluyor kızlar.. ölü derileri kendi kendine atıyor ayak pedikür tarihe karışıyor..

ay 28 yaşındayım gayette kilodan sonra tombik ayaklarım var. Yinede ölü deri sorunum oluyor zaman zaman ama hiç pedikür filan yapmadım oldum olası böyle kendi deneyimlerimle karbonat kullanıyorum suya atıp, bazen zeytinyağı, bazen sirke, bazen limon kafama göre

ben karbonatin haricinde birazda elma sirkesi ekliyorum yumusacık oluyo gercekten

Hep duyarım ayakları karbonatlı suda bekletmeyi, bi denemedim.Evde de 1 kg karbonat var, deneyeyim bari.Ayakkabı içine karbonat ve pudra karışımı dökmeyi denemiştim yıllar önce, ayakları terletmiyordu diye hatırlıyorum.

bekleme işi olmasa aslında deneyebilirim, teşekkürler paylaşım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…