Karbonat

ahee

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7
1
6
34
Konya
15 senedir egzamayla başım dertte. Ama şu an zirve yapmış durumda. 2. bebeğime hamileyim ve gebelik kaşıntısı denen illet bu dönemde egzamayla birlikte bir facia oluyor bana.
Derdime derman ararken internette ''karbonat ''hakkında bilgi sahibi olmuş oldum. Derman olmadığı hastalık yok gibi. Bir ümit ben de başladım. Bir kaç gündür içiyorum ama belirgin bir faydasını görmedim.
Ama 15 aylık kızımın poposunda artık her kakada kanayan feci bir pişiğimiz vardı. Bezi ,kremi çare bulamamıştım. O kanadıkça benim ciğerim kanıyordu resmen. 3-5 gün kızıma çay kaşığının ucuyla karbonatı karıştırıp aç karnına içirdim. Pişiğimiz geçti Elhamdülillah. Karbonat mı etki etti başka bir şey mi bilmiyorum. Ama paylaşmak istedim. Belki bir faydalanan olur.
Bu arada bence bu karbonat konusu önemli ,deneyimi olanlar paylaşırsa faydalı olur kanaatindeyim.
Ayrıca bir çoğunuzun yorum ve fikirlerinizden faydalandım bu zamana kadar. Şimdi sizlerle paylaşım yapmaktan da çok mutluyum. Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Karbonatta sirke gibi girmediği yer yok anlaşılan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…