karbonat ve kahve

elftk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
24
1
Kizlar tesadufen yabanci forumlarda karbonat ve telve kave karisiminin tuyleri yok ettigini okudum. Bazi sitelerde bunun imkansiz oldugu soylense de kiminyerlerde deneyen kadinlar ildukca olumlu sonuclar aldiklarini belirtmis.
Tarif cok basit:
1 yemek kasigi karbonati ve 1 yemek kasigi filtre kahveyi ya da turk kahvesini bir kaseye koyuyoruz (asla nescafe olmayacak), uzerine cok az kaynar su dokup kremimsi bir kivama getirip iyiyce karistiriyoruz ve tuylerin yok olmasini istedigimiz yere dairesel hareketlerle uyguluyoruz. 10 dakika kadar bekletip yikiyoruz. Bunu gunde 1 veya 2 kere sonuc alana kadar uyguluyoruz. Bazilari 1 haftada sonuc aldiklarini yazmis. Ben bugun ilk kez denedim. Kurumasini bekliyorum. Haftaya sonuclari yazarim. Coffee baking soda yazarak siz de arastirabilirsiniz. Sevgiler.

Tabi ki kaynar suyu doktukten sonra karisimin ilinmasini bekliyoruz.... sonra cildimize uyguluyoruz.

Sonucu bekliyoruz ama bence işe yariycak bi formül gibi durmuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şems aslan da geçen melek programında bu karışımı verdi menengiç kahvesi varsa onunla denemenizi önerdi
deneyen var mı kızlar?

iyide kılları aldıktan sonra mı ölücüsü nedir. lütfen bilen arkadaşlar paylaşsın. Eğer sonuç alınırsa gayet basit bir yöntem

konuyu açan arkadaş acaba ne yaptı nasıl bir sonuç aldı. merak ediyorum bende başlayacağım ona göre

simdi kremi yapıp direk sürüyoruz tüm vucudumuza ve tüm tüyleri döküyomu? doğru mu anladım?biri bana cevap yazabilirmi? çünkü 12 yasında annemin özel bölgeme yapmaya çalıştığı ağdadan sonra bir daha ağda yapmadım ve hep tüy dökücü krem kullandım. şimdi evlendim ve eşim rahatsız oluyo kıllardan ve hergün tüy dökücü kullanamıyom.

Tüyleri almadan uyguluyoruz benim bildiğim

Kuruduktan sonra ovarak cikartiyorsunuz ve tüylere yapistigi için kopartarak cikartiyor.. Galiba...

Ben yumurta aki misir unu kullanmistim buna benzer.

simdi kremi yapıp direk sürüyoruz tüm vucudumuza ve tüm tüyleri döküyomu? doğru mu anladım?biri bana cevap yazabilirmi? çünkü 12 yasında annemin özel bölgeme yapmaya çalıştığı ağdadan sonra bir daha ağda yapmadım ve hep tüy dökücü krem kullandım. şimdi evlendim ve eşim rahatsız oluyo kıllardan ve hergün tüy dökücü kullanamıyom.

Bence o bolgeyi almaz cunku tuyler kalin cok caninizida yakar...

Emla krem var uyusuturucu krem tuy dokucuyle aldiktan sonra cikmaya yakin surun uyussun bolgeniz kuafore gidin ya da evde alin agdayla.. Ne agri ne sizi tertemiz olur

Tüyleri almadan uyguluyoruz benim bildiğim

Kuruduktan sonra ovarak cikartiyorsunuz ve tüylere yapistigi için kopartarak cikartiyor.. Galiba...

Ben yumurta aki misir unu kullanmistim buna benzer.

peki arkadaşım sonradan kıllar yeniden çıkıyormu? yoksa tüyler bitene kadar yapıyoruzda bir daha hiç çıkmıyor mu?
:44:

Kizlar ben tuyleri aldiktan sonra uyguladim cene bolgeme ve yuzumdeki alinmamis ince tuylere de surdum. Tuyleri uygulama esnasinda hemen dokmuyor yani yapr yapmaz bir sonuc goremiyorsunuz ama 3 kere denedim sanki seyreldiler gibi.denemeye devam ediyorum.sonuclari yazacagim.bu arada forumlardan arastirmaya devam ediyorum ve surekli karsima nohut unlu ve zerdacalli bir tarif cikiyor.bundan sonra onu deneyip sonuclari bildirecegim.

peki arkadaşım sonradan kıllar yeniden çıkıyormu? yoksa tüyler bitene kadar yapıyoruzda bir daha hiç çıkmıyor mu?
:44:

Birkaç sitede alindiktan sonra demiş benimde kafam karisti...

Ben yüzeyden sürülen hicbir şey ile tüylerin gideceğini ddüşünmüyorum çünkü derimizin 7kat altindaymis.tüy kökleri ve oraya kadar inebilen bir krem dünyada yokmus...

Azaltabilir belki inceltme yapabilir ama sanmıyorum tamamen gecsin

Ben de emin olamadigim icin hem alinmamis bölgelerde hem de aldigim yerlerde deniyorum. Almadigim yerlerde pek bi etki goremedim...aldiklarimda ise henuz birsey söylemek için çok erken. Tam cikmadilar.

Kizlar ben tuyleri aldiktan sonra uyguladim cene bolgeme ve yuzumdeki alinmamis ince tuylere de surdum. Tuyleri uygulama esnasinda hemen dokmuyor yani yapr yapmaz bir sonuc goremiyorsunuz ama 3 kere denedim sanki seyreldiler gibi.denemeye devam ediyorum.sonuclari yazacagim.bu arada forumlardan arastirmaya devam ediyorum ve surekli karsima nohut unlu ve zerdacalli bir tarif cikiyor.bundan sonra onu deneyip sonuclari bildirecegim.

sonuç ne? son durum...
hanımlar limon ve tuz karışımını öneririm oldukça faydasını gördüm ve görüyorum :KK76:

o nasıl oluyo

Bir haftadır deniyorum çıkması lazımdı bikini bölgemde üç günde çıkıyor agdayla alsam bile daha çıkmadı sonuçları bildiririm

Bende farklı bır blogda okumuştum arkadaşlar tüyleri ister ağda ıster epılasyon ıle aldıktan sonra ALınan bölgeye önce maden suyu işe temizleyip daha sonrada lımonu daıresel hareketlerle yayıyorsunuz bıraz canınız acıyacak ama ben ıkı aydır uyguluyorum ve gozle gorulur ıncelme ve seyrek halde çıkmaya basladı benım nacızade onerımı denersenız memnun kalırsınız ayrıyeten lımon genıtal bölgelerdeki ve koltuk altı cevresındeki kararmayı da yok edıyor :)

X