Karbonat testi!!!!deneyenler paylasabilirmi

Umuttttl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
238
112
18
31
Herkeze iyi aksamlar. Bir sorum var pkos luyum reglim duzensiz. Ama bu ay nedendir bilmem 10 gundur kahverengimsi bi lekelenme oluyor. Sadece bi defa kan geldi regli oluyorum sandim ama olmadim. 2 gun once test yaptim negatif, burda okumustum karbonat testini, denemek istedim aşırı cok kopurdu acaba hamile olabilirmiyim. Deneyen arkadaslar varmiii

Oncedende yapmistim kopurmemisti oyuzden umitlendim biraz galiba. Tesekurler cevabin icin canim
Rica ederim canım asidik düzeni ile alakalı Bi durum canm idrar testi negatifse ya erken yapmışsındır yada yoktur

Rica ederim canım asidik düzeni ile alakalı Bi durum canm idrar testi negatifse ya erken yapmışsındır yada yoktur
Bilmiyorumki canim erkenmi degilmi dedigim gibi reglim duzensiz oldugundan yumurtlamamin nezamn oldugunu tutturamiyorum son adet oldugum tarih 13 aralik Fakat 11 gundur ne kahverengi ne beyaz ikisinin arasi bi akintim var 2 defada kan geldi baskada birsey yok anlam veremiorum. Bugun yarin derken doktorada gidemedim hala

Yunurtlama olduğu zaman bazen kanama oluyomş belki yumurtladın yada kistin patlamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…