Maske Tarifleri Karbonat maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

emnyzk

Sözün bittiği yerde bekliyorum
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
786
1.174
35
Daha önce bu konu açıldı mı bilmiyorum.Bugün youtube üzerinden izlediğim bir videoyu uygulamaya karar verdim.
Malzemeler:
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat

Bir küçük kasede karbonat ve yoğurdu karıştırıyoruz.Köpük köpük oluyor üstü ve kıvamı da krem şanti kıvamında oluyor.Bunu bir fırça ile yüzümüze sürüyoruz.Cilde kaşıntı başlıyor bu esna da .Kaşımayın, biraz sabrederseniz geçiyor.1o dk kadar sonra maskem kurumuş oluyor.Şimdi karbonat sert bir yapıda olduğu için parmaklarımızla ovalayarak peeling yapıyoruz.Sonra da ılık su ile duruluyoruz.Aynaya baktığımızda yüzünüzün kızarık olduğunu göreceksiniz.Bu aşamada nemlendiricimizi sürüyoruz.Ben bepantenin yüz için olan kremini kullandım.Nemnlendiriciyi yüzün emdiği zaman yumuşacık, ten rengi açılmış bir cildiniz olacak.Haftada bir yapmayı düşünüyorum.Umarım size de faydası olur.

X