Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugun uyguladım ama bi yanma hıssı oldu hemen yıkadım:s normalmi??

bunlar mineyi hızla aşındıran yöntemler, beyazlatıcı diş macunlarındaki aşındırmadan bile daha yüksek, ve diş eti bu tip yöntemlerle yanmaya müsaittir, ki doktorlar uyarır (karbonat için değil tabi) alkol-aspirin yanığı oluşmasın diye, herkeste aynı etki olmayabilir ama hassassa dikkat etmek lazım.

Valla dün bi denim dedim evet temizliyo kabartma tozu ama ağzım resmen yandı.S

karbonatı denemiştim ama işe yaramamıstı bunu da deneyeyım :)
Ama diş yapısıyla da cok ilgili herkeste aynı etkıyı gostermıyor maalesef

Katiliyorum size karbonat vs diş minesini aşındırmaktan başka bir işe yaramıyor sizler aşndgi icin beyazladi saniyorsunuz fakat asinma diş minesinin incelmesine neden oluyor ..

ne zaman karbonat yapsam dıslerım agrıo. zararlı bellıkı. anlamak lazm .anlamamakda ısrarcı olmamak lazmmm!!!!!!

ne zaman karbonat yapsam dıslerım agrıo. zararlı bellıkı. anlamak lazm .anlamamakda ısrarcı olmamak lazmmm!!!!!!

ben dişçime sordum ciddi zarar veriyormus diş minesini kazıyormus tafsiye etmiyorum dedi

Bende denicem mutlaka umarım işe yarar benim dişlerim bi türlü beyazlamıyor

bence deneme, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi diş minesini kazıyan yöntemler bunlar, kazıdıkça beyaz gözüksede bir süre sonra alttaki sarı dentin tabakası daha fazla yüzeye çıkacak ve dişlerinin rengi daha koyu gözükecek, bu tip aşındırmalı-asitli yöntemleri değilde muz kabuğu gibi, yada kalsiyum,magnezyum açısından zengin diş ürünlerini kullanabilirsin.

Ay denedim az önce evet biraz açıldı tonu ama dişetlerimde müthiş kanama yaptı çok korktum zaten hassas dişetlerim en iyisi dediğiniz gibi diş minesine zarar vermemek

Canım sen ne kadar odedın beyazlatmaya? Acı oldumu? Cagdaş beyın fıyatları yuksekmı?

Kabartma tozu müthiş sonuç..ben sigara kullandığım halde sonuç mükemmel..kesinlikle kullanmalısınız haftada 2-3 kez yeterli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…