- 24 Ağustos 2020
- 7
- 7
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır bende dişlerimdeki sarılılıklardan nasıl kurtulacağımı düşünüyordum. Düzenli fırçalamama rağmen değisıklık olmuyor. Bunu da deneyeceğimUzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düşünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla değirmeyin tadini sevmeyenler olabilir kabartma tozunun
Ben de haftada 1-2 kez karbonatla dişlerimi fırçalarım. Anında etkisini görüyorum. Fakat haftalık kullanım dozunu aşmamak gerekli olduğunu düşünüyorum. 1 ya da 2 kez yapmak uygundur.Uzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düşünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla değirmeyin tadini sevmeyenler olabilir kabartma tozunun
Benim kullandığım bir tarif var türk kahvesi limon diş macunu işe yarıyor beyazlatıyor baya.Bu arad karbonat diş minesini zayıflatır.Uzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
bir diş hekimi olarak bu yöntemi tavsiye etmiyorum hanımlar diş minesi için çok sağlıklı değil ama çok yapmadığınız sürece tabi. sevgilerUzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
Teşekkür ederim bende deniycem İnş etkili olurUzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
İlk defa duydumUzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
Uzun zamandir dişlerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamıştı gecen doktorda beklerden ünlülerin minik sırları diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyorsunuz ben önce macunla firçaladım. Sonra fırçama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
Sakın yapmayın, diş minesine çok zarar veriyormuş. Hem çürük riski hem de renklenme çok daha artıyormuş. Kuzenim diş hekimi, onun ile uzun uzun konuşmuştuk bu konuyu.kimyasal zarar vermiyorda organikmi zarar verecek.kaydirigubbakcemile3
organik beyazlatıyoruz dişleri işte ne zararı olursempatiksalakcinni
Aşırı zarar verir. Sakın kimse yapmasınDiş minesine zarar vermez mi bu yapılanlar?
Bende öyle düşünüyorum açıkçasıAşırı zarar verir. Sakın kimse yapmasın