Doğuma Hazırlık Karbonat Cinsiyet testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gizem350

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
712
477
38
Kızlar cinsiyeti belli olanlar karnonat testini yapabilir mi tutuyor mu meraktayım
Ben yaptım köpürdü idrarım ama doktor kız demişti buna göre erkek çıkıyo

Ben internette cinsiyet testi vardı onu Yaptım % 88 kız diyordu kız oldu ama bu karbonat testi bana Saçma geliyor ben şu anda da yapsam çişimi asitli olduğu için karbonatla birleşince köpürür :) öyle diyim yani

Bazılarının köpürmedi cnm internette izledim videolarınıı bende bi denesen cnm köpürücek mi

Gecen hafta denedim bende koyu sarı oldu ve köpürdü ama değişik renkte çıkanı hiç görmedim araştırmalar sonucunda formda okudum bizdeki lavoba açla olmuyormuş yabancılarınki işe yarıyormuş

Gecen hafta denedim bende koyu sarı oldu ve köpürdü ama değişik renkte çıkanı hiç görmedim araştırmalar sonucunda formda okudum bizdeki lavoba açla olmuyormuş yabancılarınki işe yarıyormuş
Bebeğinin cinsiyeti ne canım yabancılarda karbonatla yapıyo bende karbonatla yaptım sen lavabo açla mı yaptın ki

Bebeğinin cinsiyeti ne canım yabancılarda karbonatla yapıyo bende karbonatla yaptım sen lavabo açla mı yaptın ki
Evet ben lavabo açla yaptım pardon senin ki karbonatmışya forumlarda herkesin koyu sarı çıkmış yalan yani bizim yaptıgımız seninki hamile kalmakla ilgiliymiş onada baktım netten

Oda var cnm hemde cinsiyet için yapılmış youtube da var videolar bi denesene cnm nolucak

Cnm bi kaba karbonat koy bi kaşık falan üstünede. İdrarını dök eğer köpük köpük olursa idrarkabarırsa erkek kabarmazsa kızdır

Ayyy yapıyım ama herkeste kabarmışmı kabarmamışmı sordun mu hiç?yada baktınmı netten?

Canım az önce yaptım köpürdü bayagı ama yapanlara baktımda çok yanılan var of napcz böyle

Kızlar cinsiyeti belli olanlar karnonat testini yapabilir mi tutuyor mu meraktayım
Ben yaptım köpürdü idrarım ama doktor kız demişti buna göre erkek çıkıyo
Bende 7 haftalık hamileyim şimdi denedim benimkide çok köpürdü erkek diyolar bakalım bende heyecanlıyım mayısta cinsiyetini öğrenmeye gidecem hayırlısı:)

X