Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamile Değilim canım kızım 7 oğlum 19 aylıkBazılarının köpürmedi cnm internette izledim videolarınıı bende bi denesen cnm köpürücek mi
Bebeğinin cinsiyeti ne canım yabancılarda karbonatla yapıyo bende karbonatla yaptım sen lavabo açla mı yaptın kiGecen hafta denedim bende koyu sarı oldu ve köpürdü ama değişik renkte çıkanı hiç görmedim araştırmalar sonucunda formda okudum bizdeki lavoba açla olmuyormuş yabancılarınki işe yarıyormuş
Evet ben lavabo açla yaptım pardon senin ki karbonatmışya forumlarda herkesin koyu sarı çıkmış yalan yani bizim yaptıgımız seninki hamile kalmakla ilgiliymiş onada baktım nettenBebeğinin cinsiyeti ne canım yabancılarda karbonatla yapıyo bende karbonatla yaptım sen lavabo açla mı yaptın ki
Nasıl yani link verirsen bakarımOda var cnm hemde cinsiyet için yapılmış youtube da var videolar bi denesene cnm nolucak
Benm erkek dedi cnm ama ben detylıya henüz girmedim inandırıcı gelmedi nedense erkek demesiCnm senin kız mı erkek mi benim doktor kız dedi ama kabardı bende
Bende 7 haftalık hamileyim şimdi denedim benimkide çok köpürdü erkek diyolar bakalım bende heyecanlıyım mayısta cinsiyetini öğrenmeye gidecem hayırlısı:)Kızlar cinsiyeti belli olanlar karnonat testini yapabilir mi tutuyor mu meraktayım
Ben yaptım köpürdü idrarım ama doktor kız demişti buna göre erkek çıkıyo
Benimkide köpürdü kızmı acabaBenm erkek dedi cnm ama ben detylıya henüz girmedim inandırıcı gelmedi nedense erkek demesi