karayolundan türkiyeye izin

sultanlokumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
89
2
Selam arkadaslar.temmuzun 20 sinden sonra izne gidecek olan aileler varmi?biz karadan gidecegiz ama acikcasi biraz cekinyorum.bulgaristanda bir türk aileye yapilanlari duyunca ürperdim ya.iki gündür uyuyamiyorum.o tarihlerde gidecek olanlar varsa,yoldas olmak iyi olurdu.gecen sene karadan gittik cok rahat gittik geldik,sorunsuz bir sekilde.fakat giderken bir cok türkler yoldan transit geciyorlardi kimse kimseye bakmiyor,yoldas olmak gibi niyetleri yoktu.aslinda öyle durumlarda yoldas olmak iyidir.
cevaplarinizi bekliyorum.:uhm:

Merak etme, annemler gittiler bulgaristan üzerinden Alla'a sükürler olsun hic bir sorunla karsilasmadilar. Sadece TR bize cile cektirir. Kapikule'den degil de baska kapidan giris yaptilar, cünkü kapikule acayip kalabalikmis 3 gündür bekleyenler varmis, hatta 15 saat beklemis olanlar varmis!!! Hamza kapidan girdiler ve orda da 5 saat beklemisler. Ama kalabalikmis bu sene yollar
Yolda giderken kimseye güvenmeyin bence, herkes kafasina göre gidiyor, eger zaten yalniz cikmislarsa yalniz gitmek istiyorlardir. Bosver yalniz gidin, rahat olun, issiz yerlerde durmayin
Dikkatli gidin
Hayirli yolculuklar

merhaba Askisi,evet haklisin galiba yolda kimseye güven olmuyor.yalnizca kapikulede bu kadar beklemek tam bir iskence.gecen sene beklemeden gecmistik cok güzeldi.tabiiki sezon sonuydu gittigimizde.simdi olacaklari düsünemiyorum.cocukta var bu kadar saat beklersek mahfoluruz.bizim oglan sIKINTIYA gelemez böyle.hayirlisi olsun.önerin icin sagol canim.

X