Karavan

kronick

bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.807
29
44
Karavan, taşınabilir bir konaklama aracıdır. İçerisinde yaşam alanı, yatak, mutfak ve bazı modellerde banyo gibi temel ihtiyaçları karşılayacak donanımlara sahiptir. Karavanlar, seyahat etmek isteyen kişiler için ideal bir seçenek olabilir. İyi tasarlanmış bir karavan içinde yaşamak mümkündür. Ancak, kişisel tercihlere, ihtiyaçlara ve alışkanlıklara bağlı olarak konfor düzeyi değişebilir. Karavan yaşamı, doğa ile iç içe olmayı seven, hareketli ve özgür bir yaşam tarzı isteyen kişiler için keyifli bir seçenek olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bundan olsa bende evin içine çeker onun içnde yaşarım bu ne hoş şey böyle. kıyamam toza toprağa süremem bunu.

Harika böyle karavanım olsun ev filan istemem.Nereye canım istedi orda olurum ne güzel ya.Teşekkürler paylaşımın için kronick

ay millet nasıl zengin ya şuna bak değişik farklı güzel ama çooooooooook lüks

Gerçekten insanoğlunun yapamıyacağı şey yok .İsteyen herkese versin Allah.

Bunları yapanları Allah davul etmesin emi parlaması bile başka ya hu bunların öf öffff

çokkk güzell yaaa hep zevkli gelmiştir bana karavanda yaşama fikri

zenginin malı züğürt ün çenesini yorarmış:)
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca

süper yav cek arabayı istedgin yere küçük len de gezzzzzzzzzzz oh valla süper yapışlar ama para lazım her zevkin sonun da olsun hayali bile güzel :)))

gerçekten çok güzel rüya gibi birşey bu ya herzaman arzuladığım birşey karavanla yolculuk edip istediğim yerde konaklamak ne zevklidir kimbilir paylaşımın için teşekürler.

:emir_bebek: bende istiyorum bundan anam.süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.tek kelimmeyle.tatile çıktığınızı düşünsenize dünya turu falannnnnnnn yani.....................

Super cok ama cok guzel, ayni ev ustelik arabada altta of nerelere gidilir ama neredeeeeeeeeeeeeeeee

çok isterdim böyle bir karavanım olsun ikide birde eşya toplayıp koli bantının sesi kulagımı tırmalamasın ama ne yapalım kader işte taşınmaya devam...

böle bir karavanda seyahat etmek herhalde süper olsa gerek.bayıldımmmm.

X