Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri karaüzüm çekirdeği yüzündenmi?

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
Küç kullanıyordum ve alın bölgemde aşırı sivilcelenme oldu. Acaba bundanmı kaynaklanıyor?

Son düzenleme:
Küç yüzünden olduğunu düşünmüyorum.
Kara üzüm çekirdeği cildi güzelleştiriyor bildiğim kadarıyla.
Ama senin bünyen farklı tepki vermiş olabilir belki de, bilemeyiz tabii ki.

sanmıyorum canım küç cilde iyi geliyor. ergenlikteyim demişsin normaldir, çıkabilir. ya da başka bir sebebi vardır. nette araştır, küç cildi güzelleştiriyor.

"Üzüm çekirdeği cildin bağdokusunda bulunan kollajeni sağlamlaştırır. Deriyi dinçleştirdiği için kozmetik sanayinde merhem olarak da kullanılır"
alıntıdır.

kızlar yalnız ben de küç içtiğim zaman yüzümdeki kızarıklıklar artıyor. benim tenim cinstir mesela.

nacizane önerim: yoğurda limon sıkıp karıştırıp 15 dk yüzünde beklet canım sonra da yıka. bu bana çok iyi geliyor.

Çok fazlaysa küçten değildir canım ergenlik dönemindesin we alnında çıkar ergenlikte küçten değildir canım

küç östrojenik bir yapıda, sivilce ise erkeklik hormonu artışından olur. doktora git sivilce için ilaç verir bu erkeklik hormonunu baskılayan bir ilaçtır kısa sürede sivilce kalmaz.

umarım dediğiniz gibidir ergenlikten dolayıdır ama gerçekten aşırı derecede kötüleşti ilaç kullanıyorum zaten yinede sağolun arkadaşlar
evet aslında bende limon la yoğurt maskesi yapıyorum sanırım bu siyah noktolar için

ben ne zaman küç yesem cildim bozuluyo birdaha zor toparlıyorum
bünyem ters tepki gösteriyor sanrım belki sana da alerji falan yaptı:gitme:

bikaç kişi cilt bozulmasından yakınmış.. bu konuyu araştırıp burda ufak anket yapın bence

X