Karatay sağlıklı beslenme tarzına nasıl bakıyorursunuz ?

Karatay sağlıklı beslenme tarzına nasıl bakıyorursunuz ?

• Ankete Katılan
    11

banugnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
26
6
3
34
Karatay sağlıklı beslenme tarzına nasıl bakıyorursunuz ? kilo vermek istiyorum ve özellikle bacak bölgemden

bana mantıklı geliyor ama kilo vermede nasıldır bilmiyorum, cevapları takpteyim

Ben deniyorum ve sonuçtan da öok memnun kaldım, insulın dırencı yasayanlar ııcın bırebır bır cozumç Hem herseyı yıyorum hem de bır anda almıorum kıloyu, evet cok hızlı vermıyorsun ama bıraz azım ve sabırla en dogru dıyet dıyebılırım :)

hımm ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz ? bende başlamak istiyorum ama market yoğurdu tavuğu ile olur mu

mantıklı bencede yapılabilir ama o kahvaltıyı yapmak için sabahları beşte kalkmam lazım :)

bana mantıklı geliyor ama kilo vermede nasıldır bilmiyorum, cevapları takpteyim
ben 1,5 senedir yapıyorum çok faydasını gördüm

topiğimde de bir sürü bayanı zayıflattım hala da zayıflatmaya devam ediyorum

bizi de takip edebilirsiniz
banada mantıklı geliyorda işte 2 öğünde metabolizma yavaşlarsa diye korkyrm :S
karatay kahvaltısı metabolizmayı %30 hızlı çalıştırır diğerlerini saymıyorum daha
hımm ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz ? bende başlamak istiyorum ama market yoğurdu tavuğu ile olur mu

olur ama sağlıklı olmaz sadece kg verirsiniz sağlıklı beslenme olmaz...ben yoğurdun mayasına kadar kendim yapıyorum ,,, nohuttan maya yapıp öyle mayalıyorum

mart ayından beri karataycıyım.8 kilo fazlam vardı verdim .şimdide kilomu koruyorum .bence kilo vermek isteyen herkes uygulamalı .diyet değil sağlıklı beslenme

deneyip kilo verenler, kitaptan faydalandınız değil mi, gün gün yazıyor mu ne ne kadar yenecek diye

Gül, nohuttan yoğurt mayasını nasıl yapıyorsun? Nohuttan ekmek mayasını duydum, bunu ilk defa duyuyorum

kesinlikle beğeniyorum.
ama ben tamamemn ekmek karşıtı değilim. ekmekde b vitamini var.
kadın ben hiç acıkmam diyor doğrudur çünkü kadın ona göre besleniyor. mesela hiç şeker almasak bence canımız hiç tatlı istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…