Karatay diyeti

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
Iyi aksamlar arkadaslar. karatay diyetini yapan varmi?
Nasil uyguluyorsunuz? Bi cok video izledim aslinda anladim fakat benim isim asiri tempolu 2 ögün yemek yemek istiyorum ama isimden dolayi acikiyorum.. 3 ogun yiyorum buda canimi sıkıyor oyleki hala duzeni oturtamadigimi ve kilo veremeyecegimi dusunuyorum :KK43: . Siz nasil uyguluyorsunuz?

Ben ogle ve aksam yiyorum
Sabah 2 yumurta tereyag veya zeytinyagli
Avuc ici kadar peynir 10 zeytin yesillik veya salata bazen kucuk bir meyve 1 cay bardagi findik fistik badem ceviz sekersiz cay sutlu kahve istersen sekersiz türk kahvesi
Aksama kadar şekersiz cay su sutsuz kahve
Aksam evde ne yemek varsa 1 dolu tabak
1 kase yogurt salata sebze sote doymazsam ustune biraz kuruyemis yemekler salatalarnormal yagli olacak
Yatana kadar cay bitki cayi su
Kahvaltiyi sabah yaparsan oglen 1avuc kuruyemis yogurt gibi hafif bir ogun yapabilirsin
Tek sart ogun aralarinda 1 lokma bile yemeyeceksin cok tok olsan bile acikiyorsun ama yemezsen kesinlikle acikmiyorsun

Ilk birkac gun 4 saatte aciktim artik 8 saate kadar durabiliyorum ustelik emziriyorum
Oncelikle cevap verdigin icin cok tesekkur ederim ben sabahlari iki yumurta maydonos ceviz peynir zeytin yiyorum oglen ayni sekilde yiyorum bazen zeytinyagli sebze yapiyorum bazende yemiyorum aksamda salata corba veya et sote sebze salata yiyorum kilo verdim baya ikinci haftam ve 5kilo verdim dogru mu yapiyorum bilmiyorum pekte acikmiyorum arada ara ogunde ceviz yiyorum isim cok kosturmali vitamindende dusmek istemiyorum kafam karisti daha duzenli yapmak istiyorum isimden dolayi 3ogun yemem duzenim olmadigini gosteriyor aklimca bilemiyorum Karatay hoca 2 diyo ya. 3 ogun yiyince vicdan azabi cekiyorum :KK70:

Iyi aksamlar arkadaslar. karatay diyetini yapan varmi?
Nasil uyguluyorsunuz? Bi cok video izledim aslinda anladim fakat benim isim asiri tempolu 2 ögün yemek yemek istiyorum ama isimden dolayi acikiyorum.. 3 ogun yiyorum buda canimi sıkıyor oyleki hala duzeni oturtamadigimi ve kilo veremeyecegimi dusunuyorum :KK43: . Siz nasil uyguluyorsunuz?
Merhaba devam ettiniz mi

karatay diyeti yapmadim da yumurta bagimlisi olarak yapmak istiyorum üç ögün olucak benim için.

başladim çoktan.:)
ama karatay diyeti yapmıyorum sağlıklı beslenme diyeti.

karbonhidratı çok yiyorum. :KK43:

Karatay diyeti yapan var mı aranızda? 10 gün olacak ben başlayalı. Birlikte devam edelim istiyorum yapan varsa.

Bn yapmaya çalışıyorum ama hiç tartılmadım.Kasımda düğünüm var 10 kg. vermem gerek önümüz bayram aşırı et e ve tatlıya düşkünüm çok mutsuzum

merhaba, ben de şekersiz 21 gün ile başlayıp karatay diyetine bağlayarak devam ettim. bayramda da şükür bozmadım, ev baklavasız kalmamasına rağmen :) ama sanki durdu vermem gibi gerçi 31 inde 1 ay olacak. 5 kilo verdim ancak sanki inat ediyo vücut , var mı duraksama yaşayanlar aranızda ?

X