Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçmiş olsun canım....afiyet olsun menülerin güzel kaçamaksız

kuruyemiş az ondan olabilir yeşil biber, marul, roka gibi yeşilliklerde yiyebilirsiniz...

Massallah sana canim nazar deymesin hic kacamaksiz yapiyorsun karatayi ,,,,hadi bir kacamak yaptin diyelim 2,nasil yaptin 3 u nasil yaptin,,,,,kacamak kacamagi getirir diye bosa dememisler.... Cepten yaziyorum yoksa sopa smile lerini haketmistin canim....kilo almak cok kolay vermek zor bunu hepimiz yasadik ben hala da yasiyorum D vitamini eksikligim ve hasimatodan dolayi kilo cok zor veriyorum almamak icinde hic kacamak yapmiyorum....sonucta pisman olmussun burayada yazmissin yazmaya bilirdin de seni bu seferlik affettim :),,,bi daha olursa topikteki herkes sopalayacak seniiiii

Bu günkü menum
sabah 09.00 kkk

Öğlen 14.00
1 kase tarhana çorbası 2 bardak ayran

Aksam 18.30
tarhana çorbası, barbunya, salata, 1 bardak ayran

3 lt su, 1 fincan yeşil çay, elma sirkeli su,
1 saat yürüyüş

bende cezalıyım bugün kaçamak yaptım 1 dilim ev yapımı pasta yedim ama çokta güzeldi 20 gün sonra güzel oldu tam sopalığım değilmi gül abla 6 da yedim ama yemekte yedim 8 de acıkmıştım tatlıyı yeyince..

sabah 11 de

akşam 20:00 mercimek çorbası etli biber dolması cacık

Sizlere ceza olarak 100 mekik cekmeyi veriyorum...ya 100 sopa ya 100 mekik :)

günaydın herkese sıfır kaçamaklı boool karataylı günler..
bugün sabah tartıya bi çıktım ki ne göreyim pazartesiden bu yana 600 gr daha gitmiş yani daha 3 hafta dolmadan tam 4 kilo vermiş durumdayım

yaşasın canan karatay hoca emeğine sağlık

Allah hepimizin evladını bağışlasın..
aminn canım
aramıza hoşgeldiniz....
karatayı uygulamayayı bildiğiniz için zorluk çekmeyeceksiniz....fazlada kilonuz yok zaten çabuk verirsiniz...zamanla herekette katmanız gerekir evde yapılan sporları deneyebilirsiniz
inşallah çabuk verebilirim..akşam eve gidince vaktim olmuyor yada ben vakit yaratamıyorum :)

inşallah hep beraber zayıf ve sağlıklı insanlar oluruz...

kusura bakmayın kızlar iki gündür çok yğundum.

salı gün menülerim

sabah kkk
öğle mercimek çorbası,taze fasülye,salata
akşam tarhana çorbası,2 adet levrek,salata yarım su bardağı fanta

çarşamba günü menüm cıssslarla dolu

sabah uyanamadım yarım simit+peynir+çay
öğle tavuksuyu çorba,2 adet izmir köfte,salata,2 kaşık pilav
akşam tarhana çorbası,çok az patlıcan yemeği,marul,

saat 22.00 gibi eşim ceviz kırdı biraz da ondan ((

cezalarım çok biliyorum ilk hafta alıştırma diye kendimi teselli ediyorum..

harika .........biz kaçamak yapmayınca yağlar kaçamak yapıyor ve zayıflatıyor ...

bundan sonra kaçamak yapanlara fırça var... birbirimize kızalımki bir daha tekrarlamamaya çalışalım kızma hareketimiz ya bu yada olsun siz ne dersiniz yada başka öneriniz var mı birlikte karar verelim

Merhaba, ben bu aralar kahvaltıda fındığın yanında dut kurusu yiyorum. Dut kurusu yemem, yağların depodan gitmesine engelmi, yoksa daha çabuk acıkmamımı sağlar. :)

Ben mekiktense senden sopa yemek daha güzel olur :) ablanın vurduğu yerde gül bitermiş

Sabah 1 yumurta yedim zeytin, peynir, maydonoz, domates ve zeytinyağımıda içtim kuruyemişimi yedim ohhhhhh leptin olsun inşallah ..ben pazartesiye kadar tartılmayacağım kendime ceza verdim kaçamak yaptığım için..

dut yenmemesi gerekenler yasaklar arasında

Aslında benim sorunum sadece göbek, zaten en önemli bölge. 4-5 kilo verirsem yüzüm kötü oluyor. Ama ben göbekten kurtulmak için, bu şekilde beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum, böyle devam etmek istiyorum. Keşke sadece göbekten gitse.

demek sopa istedin ... gül bittimi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…