Merhaba herkese ben 1.67 biyunda 93 kiloyum 1 kizim var ama benim kilolarim kizimdan degil tamamen pis bogazim ve tembelligimden kendimi bildim bileli kilom olmustur benim lise yillarinda 94 kilodan 74 e dusmustum spor ve diyetle sonra sinavlar derken 85 lere cikmistim calismaya baslaynca yne 72 75 arasi olmustum ve esimle tanismitim nisana kadar 78 dugune kadar 84 lere gelmistim dugunden 3 ay sonra 91 92 leri ve 1 yil sonrada 97 leri gormustum 97 ile hamile kalmistim ve gebelik diyabetinden dolayi diyet yapmistim hamileligi+5 ile btrmistim ve dogumdan 1 ay sonra 85 leri gormustum ancak bel fitigi ve bebisimin stresiyle 93 94 lerdeym mart aynda jaratyi 2 hafta deneyip 3 kilo vermistim ancak sonra ilin ucunu kacrmistim simdi tekrardan karataya basliyrm tabi bu kararimi biraz once aldgm.icin sahurdada bir dondurma kacamagim olmadi degil ins vakit buldukca burda bildirimler yapacagim pazartesileri taryilacagim ancak suan oruc oldugum.icin saat kacta tartilmam gerektgini bilemiurm tartilma.isini bayram sonrasina birakiyorum ins 1 gun arayla yuruyus yapacagim 1. Hafta 20 dakika 2. Hafta 30 dakika 3. Hafta 45 dk ve 4. Hafta 1 saat seklinde yavas yabas artiracagim umarim planladgm gbi yaparim kendime sure vermoyorum ama aralikta en az 75 olmam lazim ins yapabilirim
baslangic tarihi 11 temmuz 2015
Boy 1.67
Kilo 93
1. Hedef 85
2. Hedef 75
3. Hedef 65