Saç Rengi ve Saç Boyama karasızım yardım lutfen

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
:enbuyukkk:merhaba kızlar hemen konuya gireyim saçlarım orta kumral aralarnda bi iki ton acık golgelerim war kahverengı gözluyum bugday tenlıyım hiç toptan boyamadm saclarımı ama su bal köpüğü cok hoşuma gtti bilen warsa yardımcı olablırmı yada başka bir renk tavsiye edebilecek? cok teşekkür ederim şimdiden
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/26/4579.jpg

açık karamelle açık sarıyı karıstırarak içine de azıcık orial katarak elde edebilirsin bu rengi. ama resimlere aldanma derim ben. Renk güzel ama yine de bu rengi tutturamayabilirsin.

bence de bu renk güzel. gulguzelinin dediği karışımla bi kaç boyamada elde edebilirsin bence.

kahve köpüğü 8.65 i deneyebilirsin.bal köpüğünden bi ton daha açık bi renk olduğundan bu renge yaklaşabilirsin diye düşünüyorum.

:enbuyukkk:loreal castıng creme in bal köpüğü cok hoşuma gtti sac rengme tutar mı sızce bazıları demıs kumrallar kullanmasın tutmuyor diye:1no2:a.s.

canım kutu boyalarını kullanma ve tek renkle bunları elde edemezsın en az ıkı renk karıstırman lazım acık bencede acık karamel ıle acık sarı karısımı ıse yarar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…