Karasız kaldım size hangisi daha güzel ve kalıcı ?

Goncaagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
414
2
0
Konya
1- Lacoste Touch of Pink
2- Lacoste pour femme
3- Dior addict 2

Son düzenleme:
1- Lacoste Touch of Pink
2- Lacoste pour femme
3- J.L Glow
4- Jil sander sun
5- Chanel Allure
6- Dior addict 2
7- jean paul madame
8- Chloe Love

Lacoste touch of pink ilk ve tek parfümümdür.Değiştirmedim, değiştirmeyi hiç aklımdan geçirmedim. Zaten artık tenim bile lacoste kokuyor. J.L Glow da bana hediye gelmişti. Aslında hoş ama biraz ağır. Odamda görüp de koklayan herkes olumsuz yorumlarda bulundu. Ama zevk meselesi tabi..

Lacoste Touch of Pink den üniversitedeyken oda arkadaşım yüzünden nefret ettim.Resmen rakı gibi kokuyordu...
Jil sander sun ı çok severim ama yaz kokusu,kışın biraz hafif kalır. Çok da kalıcı değil,hemen uçup gidiyor.

Kızlar teşekkürler yorumlarınız için.. :) Parfümler hakkında başka fikri olan var mı ?

Lacoste Pour Femme Hem çok güzel hem de kalıcı.
Temiz kokulardan hoşlanıyorsan Glow da güzeldir
Dior Addict2 de çok güzeldir ama kalıcı değil ayrıca yaza daha iyi gider kanımca.Light Blue tadında bir parfüm çünkü

Son düzenleme:

Rus 2 nasıl sence ? :) ya ben hem yaz hem kış kullanmak istiyorum .. Şöyle temiz, misler gibi kokmak istiyorum :)

Rus 2 nasıl sence ? :) ya ben hem yaz hem kış kullanmak istiyorum .. Şöyle temiz, misler gibi kokmak istiyorum :)

Rush 2 yi ben beğenmiyorum tatlım ama zevk meselesi tabi.
Temiz ve hafif bir koku istiyorsan önereceklerim: Glow, Light Blue, Addict2, Miracle ve Adidas'ın yeşil parfümü

Tek seçim yapmam gerekse Lacoste Pour Femme derim şahsen tatlım
Ama madem ki hem kalıcı hem temiz kokmak istiyorsun o zamannn Miracle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…