• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karasız kaldım size hangisi daha güzel ve kalıcı ?

1- Lacoste Touch of Pink
2- Lacoste pour femme
3- J.L Glow
4- Jil sander sun
5- Chanel Allure
6- Dior addict 2
7- jean paul madame
8- Chloe Love

Lacoste touch of pink ilk ve tek parfümümdür.Değiştirmedim, değiştirmeyi hiç aklımdan geçirmedim. :69: Zaten artık tenim bile lacoste kokuyor. :1: J.L Glow da bana hediye gelmişti. Aslında hoş ama biraz ağır. Odamda görüp de koklayan herkes olumsuz yorumlarda bulundu. :34: Ama zevk meselesi tabi..

Lacoste Touch of Pink den üniversitedeyken oda arkadaşım yüzünden nefret ettim.Resmen rakı gibi kokuyordu...
Jil sander sun ı çok severim ama yaz kokusu,kışın biraz hafif kalır. Çok da kalıcı değil,hemen uçup gidiyor.

Lacoste Pour Femme :16: Hem çok güzel hem de kalıcı.
Temiz kokulardan hoşlanıyorsan Glow da güzeldir:12:
Dior Addict2 de çok güzeldir ama kalıcı değil ayrıca yaza daha iyi gider kanımca.Light Blue tadında bir parfüm çünkü

Son düzenleme:
Lacoste Pour Femme :16: Hem çok güzel hem de kalıcı.
Temiz kokulardan hoşlanıyorsan Glow da güzeldir:12:
Dior Addict2 de çok güzeldir ama kalıcı değil ayrıca yaza daha iyi gider kanımca.Light Blue tadında bir parfüm çünkü

Rus 2 nasıl sence ? :) ya ben hem yaz hem kış kullanmak istiyorum .. Şöyle temiz, misler gibi kokmak istiyorum :)

Rus 2 nasıl sence ? :) ya ben hem yaz hem kış kullanmak istiyorum .. Şöyle temiz, misler gibi kokmak istiyorum :)

Rush 2 yi ben beğenmiyorum tatlım ama zevk meselesi tabi.
Temiz ve hafif bir koku istiyorsan önereceklerim: Glow, Light Blue, Addict2, Miracle ve Adidas'ın yeşil parfümü :12:

Tek seçim yapmam gerekse Lacoste Pour Femme derim şahsen tatlım:34:
Ama madem ki hem kalıcı hem temiz kokmak istiyorsun o zamannn Miracle:12:

Back